ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בעיה בגביהה כנסו לעזור (https://israelbody.com/showthread.php?t=2671)

סהר! 30-11-06 14:47

בעיה בגביהה כנסו לעזור

לא ידעתי איפה לכתוב את זה.
אבל לא גבהתי בערך 8 חודשים או יותר אני כרגע מטר 74 מישהו מכיר רופא שיכול לייעץ לגבי זה?
כי אני עוד לא בן 17 ולא הגיוני שאני עכשיו אני הפסקתי לגבוהה כי אני בשיא הכושר וגם מתאמן כמובן.
תודה לעוזרים

Night_Wolf 30-11-06 14:58

תשמע אני לא כלכך מבין בנושא הזה מה שכן אני יכול להגיד לך,שיש אנשים שכל החיים שלהם תקועים על גובה מסוים פתאום מתחילים לצמוח נהיים לך טרולים אני מכיר אחד כזה היה כל הזמן גובה נורמלי פתאום תפס גובה נהיה תמרור

Ori-Silver 30-11-06 15:00

אין משהו שיכול לעזור לך בגיל כזה פשוט תחכה ואולי תגבה עוד קצת הורמונים אף רופא לא יסכים להביא לך כי אתה בגובה ממוצע

PcGunMan 30-11-06 15:09

חבר שלי גבה למטר 73 74 בכיתה ה' ועכשיו הוא בי"א והוא לא עלה רבע ס"מ

VoRteX 30-11-06 15:29

חחחח בכיתה ה' 1.74? כנראה שהייתה לו בעיה רצינית...

PcGunMan 30-11-06 15:34

כהה.אח שלו בכיתה ח' 190 ומשהו ההורים שלו ממש גובים הוא נדפק

Arielp 30-11-06 16:25

אחי חבר שלי היה ממש נמוך, חופש גדול אחד לא ראיתי אותו, סוף החופש הוא כבר היה גבוה ממני עכשיו הוא איזה 1.88

Nimrod 30-11-06 18:32

יש לי חבר שהיה בכיתה ד' 175.
כיתה ז' 189
כיתה ט' 195 (ככה הוא היה בח', הפסיק לגדול).

VoRteX 30-11-06 18:54

טחחח איזה יצורים... אצלי בשכבה הכי גבוה זה 1.85... בן 15, טוב אולי זה בגלל שזו שכבה רק של 80 ילד בערך :)

Leo 30-11-06 20:39

כמה כבר נשאר לך לגדול? חביבי אתה לא מסיים את הגדילה בגיל 19 כבר , אנחנו לא שנות ה50 היום בנים מסיימים את הגדילה הרבה יורת מוקדם בגלל התזונה

XxgalxX 30-11-06 20:43

אני ביכלל נמוך גם...בכיתה ז' היתי 1.39 היום בכיתה ט' 1.59 גם נמוך
אני בן 14 אני מקווה שאני יגבהה

Gamerrrrr 30-11-06 21:12

יש לי חבר בכיתה ה' הוא היה 190, היום הוא 210 והוא פאקינג מפלצת (בגובה)

בקשר לפותח הפוסט, יש סיכוי שעד גיל 21 תגבהה, אבל 174 זה גובה מעולה, ממוצע, לא גבוה מידי ולא נמוך מידי. אני 167 ואני מרוצה

PcGunMan 30-11-06 21:16

איך אתה מרוצה? זה לא נמוך לך מידי אתה בטח בין הנמוכים
אני אומר את זה כי גם אני פחות או יותר אותו גובה

XxgalxX 30-11-06 21:30

Wtff מזה 1.90 בכיתה ה' מזההה זה מטורף חח

Leo 30-11-06 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
איך אתה מרוצה? זה לא נמוך לך מידי אתה בטח בין הנמוכים
אני אומר את זה כי גם אני פחות או יותר אותו גובה

חוץ מהילדודס ש"רוצים להיוצ גדול כמו אבאאמא"
להיות נמוך במיוחד אם גנטיקה לגובה יש לזה יותר יתרונות מאשר להיות גבוהה , אחד מהם הוא לדוגמה חיים יותר ארוכים בטטיסטית ( בדיי הרבה)
כוח משופר וכושר תנועה במרחב משופר , ומשקל נמוך בהרבה מה שהופל פיתוח גוף לדיי קל , וחוץ מזה הם נראים טוב בתמונות.

Gamerrrrr 30-11-06 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
להיות נמוך במיוחד אם גנטיקה לגובה יש לזה יותר יתרונות מאשר להיות גבוהה , אחד מהם הוא לדוגמה חיים יותר ארוכים בטטיסטית ( בדיי הרבה)
כוח משופר וכושר תנועה במרחב משופר , ומשקל נמוך בהרבה מה שהופל פיתוח גוף לדיי קל , וחוץ מזה הם נראים טוב בתמונות.

עזוב את כל זה, אני יכול לרוץ מתחת לשלחנות וגבוהיים לא....
חחח בעיקרון אין לי בעיה עם הגובה שלי, האנשים הגדולים ביותר היו נמוכים

Bullet 30-11-06 22:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

אל תשכח את העובדה שאנשים גבוהים לרוב סובלים מבעיות גב, בניגוד לנמוכים.

XxgalxX 30-11-06 22:07

חלק גבוהים וסוסים מבחינת הגוף..וחלק כבר נעשים עקומים

Gamerrrrr 30-11-06 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי XxgalxX
חלק גבוהים וסוסים מבחינת הגוף..וחלק כבר נעשים עקומים בטמת..

חלאס לדבר בסלנג שאף אחד לא מבין

XxgalxX 30-11-06 22:13

תגיד גיימר מה יש לך נגדי תמיד אתה נגדי כל דבר ישר אתה קופץ עלי כל הזמן אתה נגדי מה הבעיה שלך מה עשיתי לך משהו

Gamerrrrr 30-11-06 22:16

ציטוט:

תגיד גיימר מה יש לך נגדי תמיד אתה נגדי כל דבר ישר אתה קופץ עלי כל הזמן אתה נגדי מה הבעיה שלך מה עשיתי לך משהו

1) הסלנג שלך מרגיז אותי
2) התחלת איתי מהיום הראשון שלך והפוזה שלך הרגיזה אותי
3) תעיף את התמונה מהחתימה זה שמור רק לפאשיסטים של הפורום... (זה היה בדיחה, אם קצת רצינות בתוכה)
4) עוד פעם הקטע עם הסלנג המרגיז אני צריך לקרוא 5 פעמים את ההודעות שלך

XxgalxX 30-11-06 22:22

1.זה לא מעניין אותי שה"סלנג" שלי מרגיז אותך ליפעמיים אני טועה מה קרהה?
2.חחחחחחח אני היתחלתי איתך מהיום הריאשון אתה זה שהיתחלתה איתי עם כל הפוזה שלךךךך!! אתה מדבר עלי פוזה?...תיראה ת'צמך תיראה כמה פוזה יש לךך מה אתה מדבר עליי
3.אני לא שואל אותך עם לשים תתמונה הזאת מה אתה חושב אני שם עלייך?...אני ישים תתמונה הזאת!!!
4.פעם הבאה דווקא פרנציפ אני יעשה סלנג איך אני איתך??????
5.לילה טוב!!

Yoshi-Moto 30-11-06 22:25

זה נכון לשלמי שיש ידיים קצרות יותר אז טווח התנועה שלו קצר יותר והוא ירים משקלים גבוהים יותר?

Gamerrrrr 30-11-06 23:09

ציטוט:

1.זה לא מעניין אותי שה"סלנג" שלי מרגיז אותך ליפעמיים אני טועה מה קרהה?
2.חחחחחחח אני היתחלתי איתך מהיום הריאשון אתה זה שהיתחלתה איתי עם כל הפוזה שלךךךך!! אתה מדבר עלי פוזה?...תיראה ת'צמך תיראה כמה פוזה יש לךך מה אתה מדבר עליי
3.אני לא שואל אותך עם לשים תתמונה הזאת מה אתה חושב אני שם עלייך?...אני ישים תתמונה הזאת!!!
4.פעם הבאה דווקא פרנציפ אני יעשה סלנג איך אני איתך??????
5.לילה טוב!!

2) התחלתי* את עצמך* תראה*
3) פדיחה שלך לא שלי :D וזה אשים ולא ישים
4) בפעם הבא אני יעשה פרניצפ לדבר בסלנג

Leo 30-11-06 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
זה נכון לשלמי שיש ידיים קצרות יותר אז טווח התנועה שלו קצר יותר והוא ירים משקלים גבוהים יותר?

כן , אבל הכמות עבודה שהוא יכול לעשות לדוגמה היא קטנה יותר לדוגמה בלחיצה מכה מאחד עם ידיים ארוכות היא חזקה יותר

XxgalxX 01-12-06 07:22

מה איכפת לך איך שאני רושם?..אני רגיל לירשום ככה ואני לא שם על אף אחד שאומר לי את זה...
מה אתה תינוק תגיד לי אתה כל היום מחפש לריב איתי

סהר! 01-12-06 09:31

טוב בחייאת תפסיקו שנייה לריב.
תגיד עכשיו שאני בקטע של חיטוב והורדת אחוזי שומן אז זה תורם לגביה שלי?
כי אני ממש מרגיש לא טוב עם עצמי אני רוצה להגיע לפחות ל80 כדי שאני ירגיש בסדר עם עצמי
ואני רציני ולא פנטזיונר

Yoshi-Moto 01-12-06 09:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
כן , אבל הכמות עבודה שהוא יכול לעשות לדוגמה היא קטנה יותר לדוגמה בלחיצה מכה מאחד עם ידיים ארוכות היא חזקה יותר

זאת אומרת שכשהידיים ארוכות אז יש יותר כוח אבל הוא מרים משקלים נמוכים יותר מאחד עם ידיים קצרות כי טווח התנועה שלו גדול יותר?

Gamerrrrr 01-12-06 11:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
זאת אומרת שכשהידיים ארוכות אז יש יותר כוח אבל הוא מרים משקלים נמוכים יותר מאחד עם ידיים קצרות כי טווח התנועה שלו גדול יותר?

מה הקשר ליותר כוח??

XxgalxX 01-12-06 12:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
טוב בחייאת תפסיקו שנייה לריב.
תגיד עכשיו שאני בקטע של חיטוב והורדת אחוזי שומן אז זה תורם לגביה שלי?
כי אני ממש מרגיש לא טוב עם עצמי אני רוצה להגיע לפחות ל80 כדי שאני ירגיש בסדר עם עצמי
ואני רציני ולא פנטזיונר

אני יפסיק לריב איתו עם הוא יפסיק.

Yoshi-Moto 01-12-06 12:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
מה הקשר ליותר כוח??

לא יודע ניסיתי להבין את מה שליאו אמר...
אתה יכול להסביר לי את זה בצורה ברורוה יותר?

Nimrod 01-12-06 13:14

במכות יש לגבוהים יתרון.
(לא כולם יודעים להשתמש בו)

XxgalxX 01-12-06 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
במכות יש לגבוהים יתרון.
(לא כולם יודעים להשתמש בו)

נכון לא כולם יודעים להישתמש בוא..אבל נגיד אתה קטן
ואחד גבוה מימך בהרבה מספיק אגרוף אחד לאף או לביצים והוא גמור!.

Nimrod 01-12-06 14:11

ציטוט:

נכון לא כולם יודעים להישתמש בוא..אבל נגיד אתה קטן
ואחד גבוה מימך בהרבה מספיק אגרוף אחד לאף או לביצים והוא גמור!.

לא כלכך פשוט.
גבוה שיודע להשתמש בכוח שלו ינסה לגרור אותך לקרב אגרופים ממרחק שאתה בקושי תגיע לפנים שלו הוא יגיע לפנים שלך בקלות ואם תנסה להתקרב הוא ימשיך לשחרר אגרופים עם צעדים אחורה.
הוא קיצור יהיה רחוק ממך ויתן לך בוקסים ואתה תיהיה חסר אונים, במצב כזה האופציה היחידה שלך היא לקפוץ לרגליים שלו ולהפיל אותו ולא תמיד זה עובד (על גבוהים מאסיביים זה לא עובד).

XxgalxX 01-12-06 14:27

נכון מאסיבייים.

YNZ 01-12-06 15:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
לא כלכך פשוט.
גבוה שיודע להשתמש בכוח שלו ינסה לגרור אותך לקרב אגרופים ממרחק שאתה בקושי תגיע לפנים שלו הוא יגיע לפנים שלך בקלות ואם תנסה להתקרב הוא ימשיך לשחרר אגרופים עם צעדים אחורה.
הוא קיצור יהיה רחוק ממך ויתן לך בוקסים ואתה תיהיה חסר אונים, במצב כזה האופציה היחידה שלך היא לקפוץ לרגליים שלו ולהפיל אותו ולא תמיד זה עובד (על גבוהים מאסיביים זה לא עובד).

צודק אחי אבל שמע יש שני אפשרויות אתה קופץ עליו מתאבד עליו אם פיצוץ לפנים
תאמין לי אתה משכיב אותו , אם אתה לא רוצה ללכת ישר לפנים אתה קופץ לרגליים שלו
ומרים אותו ודוחף לריצפה ברור שבן אדם ששוקל יותר ממך יהיה קשה ללכת איתו מכות
אין מה לעשות ..

PcGunMan 01-12-06 16:42

כולכם חיים בסרט!!!!!
אני למדתי איזה 5 שנים קרב מגע, כשמישהו גבוה הולך מכות נגד מישהו נמוך לכל אחד יש את היתרונות שלו ועל זה אין מה להתכווח מי שגובה יותר נגיש יותר לפנים ומי שנמוך יותר נגיש לבטן ביצים ורגליים ובנוסף הוא בדרך כלל יותר זריז ומהיר אבל היתרון של הגבוה אם הוא יודע להשתמש בזה הפנים זה חלק נורא רגיש בגוף מספיק אגרוף בעין, סנטר, ואף הבן האדם מתעלף
במיוחד בסנטר אם אתה נותן למישהו אגרוף בצד הצצד שלי הסנטר אבל ממש חזק ..הסנטר מתנתק מהגוף ,והגוף באופן פתאומי מתעלף

XxgalxX 01-12-06 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
כולכם חיים בסרט!!!!!
אני למדתי איזה 5 שנים קרב מגע, כשמישהו גבוה הולך מכות נגד מישהו נמוך לכל אחד יש את היתרונות שלו ועל זה אין מה להתכווח מי שגובה יותר נגיש יותר לפנים ומי שנמוך יותר נגיש לבטן ביצים ורגליים ובנוסף הוא בדרך כלל יותר זריז ומהיר אבל היתרון של הגבוה אם הוא יודע להשתמש בזה הפנים זה חלק נורא רגיש בגוף מספיק אגרוף בעין, סנטר, ואף הבן האדם מתעלף
במיוחד בסנטר אם אתה נותן למישהו אגרוף בצד הצצד שלי הסנטר אבל ממש חזק ..הסנטר מתנתק מהגוף ,והגוף באופן פתאומי מתעלף

יפה יפה אחי חח..

Leo 01-12-06 18:46

לנמוכים יש יותר כוח בגלל היתרון המכני ,

ובעיקרון אין לי כול להסביר למה אבל יד גדולה יותר יש לה יתרון מכני למהירות על חשבון כוח ובגלל זה המכות יותר חזקות בגדול.

עדיף להיות באמצע , כמו שהטבע התכוון , מטר 75 ככה :\

Nimrod 01-12-06 18:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
לנמוכים יש יותר כוח בגלל היתרון המכני ,

ובעיקרון אין לי כול להסביר למה אבל יד גדולה יותר יש לה יתרון מכני למהירות על חשבון כוח ובגלל זה המכות יותר חזקות בגדול.

עדיף להיות באמצע , כמו שהטבע התכוון , מטר 75 ככה :\

לפי דעתי הגובה האידיאלי הוא 180-190.
למה? כי מעל 190 זה גבוה מידי , ;180- 190 זה גבוה, וזה יפה לטעמי, זה רשמי ואני אוהב את המראה הזה.
לצטערי אני 163 בנתיים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ