![]() |
קיבלתי את הנאנו ואפור.....הללויה !!!
סוף סוף הוא הגיע אחרי שנה שחיכיתי לו שוב.... איזה מוצר, עכשיו חוזרים לעניינים....
|
מזל טוב, עד 120 אחי..
|
יהיה זכרו ברוך :( היה בחור טוב :(
סתם אחי, שמעתי עליו רק דברים טובים, תנסה ותעדכן אותנו :) |
תחדש אחי
מאיפה קיבלת? עשית משלוח מbb או חבר שבא לארץ?אומה? |
ידידה הביאה לי......חחח...אכלה סרט שאני מביא סמים בזה.......
|
תגיד אחי השתמת בו פעם..? אם כן ספר ספר וספר..
|
מזה הנאנו האפור?
|
אם אתה בן אדם רציני תעשה לוג של השימוש בו!
אני מת לדעת איך זה משפיע, למרות שמשה אמר שזה חרטא בגלל הניגוד מרכיבים, תגיד אם הרגשת משהו וכו' |
השתמשתי בו כבר פעם אחת, ואני יגיד את זה ככה בלי להיות פילוסוף שמשחק אותה מתמחה גדול....
זה המוצר היחיד שהשתמשתי בו והיה שווה את הכסף, נתן את התוצאות, נתן לי אמביציה, רצון, כוח, והכי חשוב כמו שאמרתי תוצאות !! קיבלתי המלצה עליו מחבר בארה"ב, ניסיתי אותו לנפי אימון כמו שהוא אמר לי ואני אומר לכם, עם אותה תזונה כמו שלקחתי Cell-mass ו Animal Pump ו No Xplode ומה שתרצו, זה נתן לי אנדרלין ואנרגיה שרק רציתי להרים ברזל... והכי חשוב זה המוצר היחיד שבזמן השימוש בו ממש ראיתי תוצאות ממש... עליתי ממשקלים כבדים מאוד לעוד יותר כבדים, עליתי במשקל של שריר נטו כמעט. תנסו, זה שווה !!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שזה נחטף עכשיו זה כנראה יגמר כבר תוך 2-3 ימים ככה שמי שרוצה אני ממליץ לעשות הזמנה בקרוב. |
כן בישראלבודי חחחחחח זה יעלה 700 שקל ובחול זה עולה 40 דולר:laughing:
בבקשה לא לתת קישור לאתרים מתחרים - תודה (: |
ציטוט:
אתם לא כל כך יכולים להיתחרות במחירים שלהם ולא בכמות מוצרים כי זה אתר בחול ולא באמת מישהו מזמין משם ביגלל המכס וכל השטויות הנילוות לפחות בינתים לא מזמינים..ואם כן אולי רק כמה בודדים. |
שלומיק וכמה מוכרים אותו בישראלבודי את הנאנו ואפור????
|
מתחרים :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
BB אפילו לא משתינים עלייך בקשת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתחרים עלק:mellow: |
Bb היא מעצמה של כבוד לקונים לפני הכל.......פשוט ככה, שירות מצויין במחירים מעולים.
|
ציטוט:
אם כן תאכל ליצור איתי קשר באיסיקיו או המסן אחי? |
כן מה האיי סי קיו שלך?
|
ציטוט:
הנה אחי תוסיף! |
צמפיון תחבר אלי גם אחי
316554341 |
אחי - 212711169
|
תגיד אחי כמה שילמת עליו, בגרמניה עולה 60€, זה אותו מחיר כמו בארה"ב או שיותר יקר..?
|
עלה לי 179 ש"ח עם משלוח לארה"ב אנשים.........
|
ציטוט:
ואחי תוסיף לאיסי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ