![]() |
הגירסה שלי לdont cry של גאנז
אחרי שנה שלמה שלא ניגנתי על גיטרה החלטתי לעשות קאמבק ולהקליט, אז הקלטתי.
את הגיטרות אני עושה, התופים והבאס זה פלייבק שהורדתי. תהנו חבר'ס ותנו תגובות בונות http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=1398546F0D0D515E |
יפה מאוד לא רע בכלל
|
תותח!
אהבתי את הטון שלך, איזה ציוד יש לך? כמה זמן אתה מנגן? |
מנגן 3 וחצי שנים עם השנה הפסקה
הציוד לא משהו ESP LTD F50 שחייבת סטאפ המגבר נחמד ביותר Rocktron Rampage 50W עם 2 רמקולים שכל אחד 25 וואט. הקלטתי בתוכנה Cool Edit Pro שאפשר לעשות דברים מדהימים פשוט עם התוכנה הזאתי, כולל הטון הזה שיצא לי. |
יפה מאוד אחי. ניסיתי להקליט את עצמי שר על הפלייבק שלך, אבל על מי אני צוחק שאני מנסה להיכנס לנעליים של אקסל רוז. :happy:
דרך אגב, גם לי יש LTD. :wiggle: |
ציטוט:
|
מעניין אותי לדעת איך עשית את התופים בשיר?
סך הכל די יפה... יש כמה זיופים קטנים פה ושם בסולו אבל סבבה. הגיטרה מצלצלת נחמד אולי צריך כיוון קטן |
ציטוט:
|
אני אשמח אם תכתוב לי את האתר של הפלייבקים... :1eye:
|
|
הגיטרה בכלל לא משהו, יחסית למה שהיא יכולה להגיע.
תודה על הפידבק יוגי. |
אוהד, מה דעתך על זה? Hangar 18 של מגהדת'. גיטרות שלי על פלייבק של תופים ובס, שלחתי את זה למישהו מאיזה פורום גיטריסטים והוא נתן לזה vocals בצורה קצת מצחיקה (ומפחידה). :ph34r:
http://www.yousendit.com/transfer.ph...6093D059B2A2D3 |
ציטוט:
בכל מקרה הנגינה שלך מעולה במיוחד הסולואים, מרטי פירדמן הקטן. רק התבאסתי שהכל נפסק באמצע לפני המרתון של הסולואים הגדול.. מה הציוד שהקטלת איתו? |
יפההה אחי מגניב
|
יש שליטה בסולואים... יפה מאוד... חבל שההקלטה קצת חרבנה...
החזרת אותי לנוסטלגיות ישנות... עוד יש לי את הדיסק המקורי של יוטנאסיה מכיתה ד'... :jockey: |
ציטוט:
גיטרה - LTD mh-400 מגבר - מרשל 50 וואט (לא מנורות לצערי) פדאל - מטאל זון איזה ציוד יש לך? אה וכמעט שכחתי, איך עשית כזה הרמוניק עם ססטיין עצבני בסוף?! הססטיין הזה נמשך לנצח מה זה?! |
ציטוט:
שמתי לך את הקישור לאתר עם הפלייבקים בדף הקודם למקרה שפספסת. :wiggle: |
ציטוט:
למזלי [או שלא] צריך לשים את המגבר בווליום נכבד בשביל שהכרטיס קול יקליט את הסאונד כמו שצריך, אז אין בעיה ליצור פידבק מהמגבר. את הציוד שלי רשמתי למעלה, אוברדרייב של המגבר. |
אה סבבה, לא שמתי לב שרשמת את המגבר. :-)
|
בא לך נקליט משהו ביחד עידן?
|
מה בא לך להקליט? :wiggle:
זה עלול לקחת טיפה זמן, כי אני יכול להקליט רק כשאני לבד בבית (חייב עצמה גבוהה למגבר). |
תודה עידן ראיתי את האתר נראה לי נחמד ויעזור לי להמשיך ללמוד...
יוטנאסיה זה הדיסק של מגהדט' מ1994 (זה עם הסבתא שתולה תינוקות על חבלי כביסה) |
אההה זה אלבום, חח חשבתי זאת להקה. כן מכיר את העטיפה הזאת. הדיסק הכי טוב ששמעתי של מגהדת' זה Countdown To Extinction.
|
ציטוט:
או משהו יותר רגוע? |
סורי, אני לא מכיר דברים של סלייר. אתה יודע לנגן את הסולו ב- Blackened של מטאליקה? הורדתי את הפלייבק והוא אדיר! ממש כיף לנגן את השיר הזה, אבל אין לי כח ללמוד את הסולו. :laugh:
|
ציטוט:
אם כבר מטאליקה, מה אתה אומר על מאסטר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
צריך לחלק תפקידים. :wiggle: |
ציטוט:
אני אנגן את הטפילד, אתה תנגן את של קירקי. האטפילד זה כל הרית'ם, בקטע השקט זה ההורמוניה היותר גבוהה והסולו האיטי. |
אוקיי, אז זה אומר שאתה בעצם מנגן את רוב השיר ואני עושה גיטרה אחת בסולו השקט, את הסולו בסוף ועוד כל מיני תוספות שיש שם.
תוריד את הפלייבק ותתחיל, בהצלחה. :-) *רק שים לב שאתה לא מוריד את הפלייבק שיש בו כבר גיטרה אחת, כי יש פלייבק כזה. |
ציטוט:
|
חח בכיף יוגי, רק חבל שהמחשב שלי עושה לי צרות ולא נותן לי להכניס פלייבקים או בכלל קבצי מוזיקה ל-Cool edit pro. אני מתחיל לשנוא מחשבים בזמן האחרון...
|
אגב, מישהו מכם גר באיזור רחובות? אני מחפש קצת עזרה עם הגיטרה.... :blush:
|
ציטוט:
הפלייבק עם הגיטרה יכול להיות סבבה, כי הוא נותן לך עוד שכבה אחת של דיסטורשיין, אבל אני אחפש אחת בלי. מחר אני אקליט עידן, יש לך מסן או אייסי? |
ציטוט:
|
טוב בנתיים הקלטתי את Blackened של מטאליקה, יצא לי חביב ביותר אבל עם קצת פאקים.
יוגי רוצה לשיר? :1eye: http://www.solidrock.co.il/artist_download.php?wid=2040 |
ציטוט:
הלקטה נחמדה, נגינה טובה מאוד ונקייה. תנסה לעשות סאונד יותר כבד, להוריד טרבל ולהוסיף באס לרית'ם. לסולאים יש סאונד מעולה. |
אני בטוח שרובכם פה חובבי הגיטרות שמעתם את הילדון הזה איזה יופי הוא מנגן, מקום 4 כרגע בכל הזמנים במספר צפיות בyoutube , אגב מה שהוא מנגן יש שיר כזה או זה מנגינה שהוא חיבר?
http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 |
ציטוט:
הקטע הזה הוא לא שלו, זה של איזה ג'רי אחד, ראיתי לפי התגובות שם. רן אתה חנטריש אתה שתדע לך, נתת לי קישורים להורדה של פוטושופ בלי קוד לפתיחת ה-RAR, כתבתי לך באשכול ההורדות פעמיים ולא הגבת. :( |
ציטוט:
אגב נראה לי מישהו שם פה תוכנה שמגלה קודים לקבצים מקובצים כמו ראר.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ