![]() |
תגידו איך אתם מתנהגים עם חברות שלכם?
איך אתם? מאלה שמתנהגים אליהם כמו לחרא וממש?
או מאלה שפשוט עצמכם ועושים מה שנראה לכם? או שבכלל אתם חננות איתם חחח יאללה תכתבו.. |
בוא ניראה...אני מביא לחברה שלי כבוד אחי מפנק אותה כמו שהיא מפנקת אותי אבל יודע לשמור על העקרונות שלי וניזהר מניצול כמו שבעבר היה לי...
וואלה בקשר אם מישהי כרגע אחי פצצה אש:) מה איתך אח שלי איך המצב? |
מה זה משנה לך? :\
|
וולאק איזה ניצול גלעד אחויה כבר למה מה אתה הולך לקנות לה bugati
כולה יציאה פעם בשבוע או אנערף מה וסלים שיידי, למה לא אבויה? |
תלוי מי, בחורה טובה תקבל ממני בחזרה
בחורה זונה תקבל זין ולהתראות, תרצה עוד אחד תבוא תקבל ולהתראות |
ציטוט:
לפחות זיינתי בלי הפסקה:):wub1: :boxing: |
אני פשוט לא יכול להיות רע לבנות - אין לי את הפאשרות הזאת. אני נחמד מדי.
|
אני לא אשתתף באשכול הזה מהסיבה הפשוטה שזה לא אמור לעניין אף אחד.
אבל אני יכול לנחש שכל התגובות יהיו אותו הדבר: "אני מתנהג אליה כמו למלכה", למרות שלא בכל המקרים זה יהיה נכון. |
אני כמו אנטון לא מסוגל להיות חרא עם בחורה..
אבל שהיא עושה לי עצבים נפלטים לי משפטים של מניאק חח וזה כיף האמת ויוסי מוטו חחח מה קשור לא אמור לעניין אתזה ואת המניאק הזה מי ישמע אני הולך לדבר עם חברה שלך ואנערף מה כולה צחוקים פורום |
מה הקשר תדבר איתה? זה פשוט נושא שדבילי לטעמי, אבל את זה עזוב.
אני ראיתי פה מקרה בפורום, בן אדם שיש לו חברה, הוא טוען שהוא "עושה לה כבוד של מלכה", בזמן שהוא מזיין אחרות מבלי ידיעתה. אז מה שאני אומר, שלא חשוב מה, הבן אדם לא יגיד "אני זבל אל חברה שלי" עריכה: וגם אני כמו אנטון, לא רק לילדה, אלא לכל אחד שלא עשה לי דבר רע, בין אדם זה אדם או חיה. |
מתנהגת כמו שצריך תחזיר אליה כמו שצריך.. אם מתנהגת חרא שתלך היא יודעת לאיפה..
|
ת'אמת... אחרי הפעם הראשונה איתה... משהו משתנה אצלי ואין לי מושג למה אבל אני מתייחס אליה מה זה חרא... לא יודע למה..
|
מי צריך חברות בכלל :>
|
ציטוט:
אתה הומווו |
סלימ שיידי..אתה לא בן 15-16 משהו כזה...כבר לא בתול??יפהה:):)
|
ציטוט:
ומי אמר שלא התכוונתי לנשיקה הראשונה?:flowers: |
ציטוט:
הבעיה האמיתית בעולם הזה! |
כל הנייס בוי פה
משהו שיש לי להגיד לך תצמיחו בייצים ואל תגידו אבל אני נחמד מידי או או אני פשוט חמוד מידי:| אני גם הייתי ככה אבל גידלתי שני חברים אחרי זמן מה אני מיתנהג לאישה עושה מה טוב לי ולה:) |
למרות שרובכם פה עושים את זה, ולמרות שחצי עולם עושה את זה, דבר שאני לא אוכל לעשות זה לנצל מישהי ואז לזרוק.
אלא אם כן אני יודע שהיא לא תבנה על קשר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אהה נזכרתי וואללה אתה בן 17 שכתבת שנסעת לאילת עם המורה לנהיגה וכל זה..הוצאת כבר רישיון?עברת טסט? |
ציטוט:
תשמע יש ילדות ממש דפוקות, חבר שלי היה שיכור נישק איזו ילדה אחת, שהיא במקרה חברה של חברה שלי, והילדה המעוררת רחמים הזאת חפרה לה עלייה שבועיים שהיא מאוהבת בו(בחבר שלי שהיה שיכור ונישק אותה) S: בקיצור בסוף הסתיים בכאב לב :ס חח |
ציטוט:
:):):):) אחי חתימה בת זונ חולה על התוכנית הזאת... יש לו אבל מוח של ציפור |
ציטוט:
פשוט זה לא כיף להתיחס כמו לחרא... |
ציטוט:
לא עוד לא ניגשתי אני כבר שיעור 52.. :\ אני אמור לגשת בזמן הקרוב אבל עכשיו איבדתי את הת.ז ככה שיש לי בעיה עכשיו.. :mellow: איתן שמע יש כאלו שאחר כך רוצות יותר ולא רואות בזה סתם סטוץ... מה תתחיל לשאול כל אחת לפני? אני לא אומר להיות זבל אבל אפשר להסביר ביפה אחרי זה... נראה לי בסדר גמור.. |
ציטוט:
עם מי אתה לומד אחיקו ? |
ציטוט:
|
אני דיי מניאק תאמת.... תמיד אומר משהו לא במקום ודופק הכל........
|
ציטוט:
תאקט של קצין נאצי ? |
ציטוט:
בד''כ בקבלנות הוא סוגר איתך אחרי 28 הוא מגיש אבל תאכלס מה אכפת לך אתה שילמת כבר , כאב ראש שלו בהצלחה :jockey: |
ציטוט:
בקיצור ארבל איך אתה עם בחורות? כי אני רואה פה מהשיחות שלך עם רוקסן וכו' שאתה חייב להגיד משו שנון וכו' גם במציאות ככה? |
בוא נגיד ככה בהתחלה אני נחמד ויכול לסבול הרבה דברים עד שזה עובר את גבול הטעם הטוב ופה יש לי בעיית עצבים שאני פולט מילים מיותרות....
הייתי עם חברה שלי חודשיים היא עושה לי אני הייתי מלכה עוד לפני שהכרתי אותך אתה היית סתם מישהו לפני שהכרת אותי, חחחחח לא משנה כמה אהבתי אותה פה נגמר לה הסיפור משכתי את זה קצת זמן ואחרי זה נפרדנו בגלל שאמרתי לה קצת מילים לא במקום[= |
הדבר הכי מטומטם שאמרתי לבחורה :
חצי שעה היא עלי והביצים שלי נמחצו בטרוף אחרי שעניינים נראו מבטיחים הנורא מכל קרה , עלה לי הדם לראש ראיתי שחור ביעניים קיבלתי קריז וצרחתי ... "תרדי ממני כבר כוס אמוק" לא ראיתי אותה שבוע אחרי זה :ohmy: אבל הרוסיות האלה תמיד חוזרות :! |
ציטוט:
|
ציטוט:
משתדל אבל תאכלס ? אם יש לי רגשות לבחורה אני סוג של פודל .. |
ת'אמת....לא היו לי הרבה חברות (טוב כולה בן 16 חח :)), והיה לי הרבה הזדמנויות לנצל אותם, אבל אני לא יכול לנצל, שאני יודע שזה לא ימשיך.....
ת'אחת שאני יאהב, ואנחנו נהיה ביחד...מלכה אני יעשה אותה!!!! |
היה לי קשר רציני עם החתולה שלי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"חבר שלך"? לא |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ