![]() |
סיירת מטכ"ל
לפני כמה חודשים היה לי צו ראשון, ובמבחן במחשב בסוף, לחצתי אנטר על הכל כי כבר הייתי רדום (כי ראיתי נמלטים כל הלילה לפני כן :mellow: ). עכשיו הבנתי שהמבחן הזה יכול להיות משמעותי בהאם ישלחו או לא ישלחו לי זימון ליום סיירות, ואני חושב בכיוון של סיירת מטכ"ל..
מישהו יודע האם יש אפשרות לבקש לעשות מבחן חוזר? כי מבחינתי, זה או סיירת מטכ"ל/צנחנים או ג'וב. |
שחכת את השייטת.
|
מזת'ומרת?
|
ציטוט:
|
אין מבחנים חוזרים לא משנה מה קרה לך. היה לך סיכוי להגיד לה שאתה רוצה ללכת הבית ולחזור יום אחר
אבל מבחן חוזר לא ... |
שיטת 13 חבוב לא משחקים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי בבקשה תגיד שלא עשית את זה
בלי לבאס אבל זאת הטעות הכי גדולה שיכלת לעשות, אשכרה דפקת לעצמך 3 שנים. דחוף אבל דחוף תתחיל להפציץ בפקסים את לשכת הגיוס במטרה להשיג מבחנים חוזרים. הסיכוי לא גבוה, אבל לדוג' חבר שלי הצליח [שלח המלצות מפה ועד להודעה חדשה]. למה עשית את זה!@#@!#@! ואם באמת עשית את זה תשכח מסיירת או כל תפקיד שנחשב לקצת איכותי. רוב הסיכויים שתישלח למג"ב או משהו בסיגנון או להיות עובד רס"ר\אפסנאי. תתחיל להפציץ בפקסים אבל תפציץ!!!! |
:ohmy: :ohmy:
אני ישב בכלא צבאי ולא ילך למג"ב.. איזה קריזה יא אללה :cry: :cry: יש לי חבר שעבד תקופה ארוכה בלשכת גיוס. יש סיכוי שזה יעזור? |
או סיירת או צנחנים?
יאללה תתחיל להוריד פרופיל כבר מעכשיו חחח חוץ מיזה שאתה יכול ללכת לגולני זה בן זונהה תאמין לי ואתה יכול לנסות להגיע לסיירת גם שם ואפילו במג"ב ששם גם יכול להיות בן זונה אחלה אנשים וגם שם אתה יכול להגיע לימ"ס שזה בן זונההה אם לא דפקת לעצמך ת'קב"א עוד יותר בראיון אישי חח |
לגבי הורדת פרופיל אין לי בעיות כי ברגע שאני ירצה יש לי מספר אישורים רפואיים שמסדרים לי את הנושא. אבל אני רוצה סיירת!!!!!!!!!!!!
|
מקסימום לא תיהיה קרבי
|
ציטוט:
|
אני רוצה ללכת לגבעתיי
הקיצר כשעיתי תבחן לא עשיתי אותו רציני כי לא רצית ללכת לסיירות או משהו כזה מהתחלה רציתי ללכת לגבעתי גבעתי אפשר ללכת בלי יום סיירות נכון?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי זה התנדבותי |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה הדבר הכי חשוב שיש בצו, אפילו החיילת באה אלייך בהתחלה שואלת אם אתה בטוח שאתה רוצה לעשות היום ושאתה במייטבך כי זה תאכלס מה שקובע מי אתה, הפרופיל אפילו פחות חשוב מזה |
הפסיכוטכני לא הכי משפיע על הקב"א.. מה שבאמת משפיע זה הרקע הכללי שלך
בית טוב, סיווג בטחוני גבוהה ולא בעייתי בביצפר |
ציטוט:
הרעיון אישי רק 10% מהציון הכללי |
ציטוט:
|
למה אתה רוצה להיות סיירת?
|
ציטוט:
|
הממ שום סיבה האמת, זה לא שאני אומר "אל תלך" או למה לא ללכת, אני פשוט מכיר ממש במקרה ממש נדיר כאלו שאשכרה "רוצים" ללכת לסיירת מטכ"ל(אני לא מדבר על ה1000000 ש"ממש רוצים" ואז בסוף משתפנים\מתעצלים\סיבות אחרות לא ללכת), חלק מהם חושבים שזה קול אוף דיוטי וזה חיל משהו בן זונה ולא מודעים לקריעת תחת שהם יעברו ב07 שלהם ובכלל, בגלל זה שאלתי :flowers:
|
אם עשית אנטר בפסיכוטכני תשכח מסיירות
|
ציטוט:
הקב"א מתחלקת ככה: 17% צה"ר - 33% ראיון אישי 50% דפ"ר - מבחנים פסיכוטכנים |
דימה יא צ'ונג כמה אתה מדבר יחסית לאחד שלא התגייס :)
|
אני טועה?
|
צחקתי :)
אין לי מושג לגבי האחוזים שציינת אבל כשאתה נכנס לשח"ר של"י בצבא אתה יכול לראות שיש עוד הרבה הרבה משתנים |
ציטוט:
אני רוצה סיירת מפני שמדובר ביחידת עלית וזאת המטרה שלי. או הטופ של הטופ, או ג'וב חביב ליד הבית. |
תפסיקו לזיין את השכל,כל עוד לא לחצת רק אנטר כמו הדבעים יכול להיות שאתה חושב שלא הלך לך טוב אבל בעצם עשית מצוין יחסית לרמה שנדרשת( אני לדוגמא ישנתי רק 3 שעות לפני הצו ראשון והלך לי חרא במבחן לא עניתי על מלא שאלות ויש לי קב"א 55 בסוף).
חוץ מזה, אין צורך ישר להתחנן למבחן חוזר קודם כל תתקשר למדור סיירות יכול להיות שבכלל אתה מתאים ליום סיירות תשאל אותם אם מגיע לך זימון.במידה והקב"א שלך אכן לא מתאים תנסה להגיד שלא קיבלת אוכל בצו ראשון וממש לא הרגשת טוב או משהו כזה ותשלח להם מלא פקסים תתקשר תשגע להם ת'שכל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
"לחצתי אנטר על הכל כי כבר הייתי רדום" |
ציטוט:
אני כנראה וישלח להם בקשה ליום סיירות/גיבוש למרות שזה הולך להרוג לי תמסה שצברתי אבל אבל אבל נחזור ובגדול |
ציטוט:
|
לא ישנתי כל הלילה לפני כן ..:unsure:
|
ציטוט:
גם צנחנים (ביניהם גם דובדבן), גולני, גבעתי, נח"ל, כפיר וכו' זה קרבי עד הסוף, בכלל חי"ר זה קרבי עד הסוף אם באמת לחשוב על זה, וללא קשר גם יחידות שהם לא חי"ר כמו חיל אוויר זה קרבי, השאלה מה התנאים שרוצים לשרת בהם :flowers: |
ציטוט:
|
אתה רוצה להיות בסיירת מטכ"ל ולא היה לך כוח כבר אז לחצת אנטר אנטר? מה יהיה עם תיהיה במטכ"ל (ולא תיהיה שם)? תתחיל לירות בלי שתשים לב? ברגע שעשית את זה יש סיכוי גבוה מאוד מאוד שהרסת לך 3 שנים מהחיים שלך...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ