![]() |
ישיבה ממושכת מול המחשב
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה יכול להיגרם מישיבה ממושכת מול המחשב?
|
הדם יעצור, מרוב אי תזוזה
לא שמעת כמה סינים מתו בגלל שישבו ברציפות 30 שעות וכו.... |
חח הדם לא יעצור
אחרי ישיבה בפוזיציה מסויימת להמון שעון נוצרים קרישי דם ואז אחרי שאתה קם הם יכולים להיכנס לריאות, לב , מוח היה איזה סיני שישב 82 שעות על המחשב באיזה משחק ושהוא קם להשתין הוא מת חחח |
מפחיד חח
|
היה גם קבוצה של גיימרים מארה"ב שישחקו 3 ימים רצוף איזה מישחק רשת (וורלד אוף וואר קראפט?), הם שתו כל כך הרבה אקסלים ורדבולים, בקיצור 2 מהם מתו מהתקף לב
|
ציטוט:
אפילו במולטי של COD4 שהוא ממכר רצח ישבתי הכי הרבה 3 שעות רצוף..והיה לי בחילה |
ציטוט:
מגניב חחח |
ציטוט:
|
בעבודה אני יושב מול מחשב כ6-8 שעות
|
6-8 שעות זה לא מסוכן
גם ככה אתה קם להשתין |
חח ראיתי בטלווזיה על אחד ששיחק מלא במשחק רשת כל שהו ( נראה לי Wow) היתאהב בדמות שלו ניסה להציא לה נישואין (פה כבר מבינים שזה דפק לו ת'מוח והוא חולה נפש :s ) וביגלל שהם לא היתחתנו הוא היתאבד או ניסה להיתאבד..לא זוכר :/
|
יש הספקה אחרי 3 שעות של חצי שעה,ואני קם כל שעה להכין קפה/ץה/לעשן
|
בעיקר בעיות גב ועיינים.
לי יש משקפיים רק בגלל המחשב. |
בעיקר בעיות גב ועיינים.
לי יש משקפיים רק בגלל המחשב. |
אני פעם ישבתי שיחקתי טיביה(למי שמכיר) 24 שעות ברצף, קמתי לפיפי קקי ואוכל, זהו, אבל בעיקרון הייתי מחובר יום שלם למשחק בלי להתנתק.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחח ענק
|
חבר שלי ישב הרבה זמן מול טלויזיה וזה מה שקרה לראש שלו:mellow:
עכשיו הוא שונא את הסרט שליחות קטלנית,אתם יכולים לנחש למה... http://img171.imageshack.us/img171/3...mnator3bm6.jpg וכשיושבים הרבה מול המחשב,כניראה קורה משהו כזה http://www1.istockphoto.com/file_thu...puter_head.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דופק ת'עיניים קרישי דם בעיה בגב כאבי ראש בקיצור לא גדי לשבת יותר מי 3 שעות ביום
|
אני כבר במחשב מהבוקר רק עם הפסקות של התפריט חחחחח
|
ציטוט:
בעיות עיניים לא יהיו-זה לא גורם למשקפיים או לירידה בחדות ראייה אלא רק לבעיות במיקוד וזה יכול להיות גם כתוצאה מקריאת ספר ממושכת ובגלל זה חשוב לעשות הפסקות.... |
הקרינה של המחשב גורמת גם לנזקים נכון?
|
ציטוט:
|
עומס עצום על עמוד השדרה
|
מזכיר לי שהיה בניפ-טאק קטע
שאיזה אחת ישבה יותר מידי מול הטלוויזיה אחרי כמה שנים ניסרו לה תתחת מהכורסא שהיתה מלא בתולעים :) תדאגו שלא יכנסו לכם תולעים חבר'ה מילא לנסר ... אבל תולעים :sbb4: נכון שהפוסט הזה גורם לכם לקום מהכיסא חה חה |
יום אחד חזרתי מביה"ס הביתה .. נכנסתי לחדר לשים את התיק - ומה אני רואה תלוי על הצד של הארון שלי (מאת אמא המסטולה :p) ? תמונה של איש יושב מול מחשב, מעשן ושותה בירה ולמטה כתוב "אור (ככה קוראים לי) ! אם לא תזהר זה יקרה גם לך יום אחד !" ובהתחלה לא הבנתי מה אמור לקרות - זה שאני אעשן מול המחשב ? עד שהזזתי קצת את המבט וראיתי שיש לבאנדם שורשים והוא מחובר לריצפה ליד המחשב Xd
|
ציטוט:
|
קרינה!!! 'סעמק!!!
קרינה ללב!!! המסך מקרין גם ללב וקרינה בלב! עוד 30 שנה כולנו נימס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 1111111111111אחדאחדאחדאחדאחדאחד |
ציטוט:
אתה מכיר אותו אגב(שחיף מת שהיה "חבר" ילדות שלך) ג_ ע__י |
ציטוט:
זה שמישהו בורח למציאות וירטואלית זה ממש לא קשור לזה שהוא אפס בחיים האמיתיים ושג_ ע___י יהיה בריא.. בזבוז של תקופת ילדות מול מסך.. כואב.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ