![]() |
כול השרירים
מה כול השרירים שצרי לאמן ?
אני בתאמן בדרך כלל בבית על יד קדמית יד אחורית הצבעות בטן חזה גב איפה שהתאומים כתפיים ויש עוד תרגיל שאני עושה עם הצבעות יש לחזק תשריר הזה של ההורדות ידיים אתם יודעם מה אני תקוון........ על מה עוד צריך להתאמן ? מה עם גב תחתון ? יש לזה תרגיל ? עם כן מה התרגיל בבית אבל!!!!!! יש לי משוקלות ........ על תחת אפשר להתאמן ? איך בדיוק? איזה עוד חלקים יש ? |
גב איפה שהתאומים ????????????????????????????:unsure:
|
ציטוט:
אולי לא אבנתי נכון אבל עם אני מתאמן על הגב זה עובד על כול הגב? גם למעלה גם למטה ואני התקוונתי לגב יענו מאוחרי הכתפיים באזורים שם ......... http://exrx.net/WeightExercises/Back...ntOverRow.html התרגיל הזה עובד על כול הגב למטה ולמעלה? ומה עם מתח עובד גם על כול הגב? אלו שתי התרגלים שנאי מתקוון לעבוד על הגבבב |
שתהיה בריא אחי שמור שאלות גם למחר...
|
חחחחחחחחח יש לי איזה מליון שאלות מה אני יעשההה
|
ציטוט:
כאן התשובות שתקבל לא יספקו אותך ידידי..(ואני לא גבר)!!!:jockey: |
אני רואה שאתה אוהב לשאול דברים מה שאומר שאתה גם אוהב לקרוא את התשובות שביחד כל התשובות שזה נגיד 14 תגובות שזה נגיד 600 אותיות :]
במקום לקבל פה חפירות ודעות לא מקצועיות חשבת אולי את ה-600 אותיות האלו לקרוא במאמר שיסביר לך הכל פי שתיים יותר ברור וטוב ? :book: |
תילך ללמוד עברית שתסיים תחזור לכתוב פה שאלות
|
ציטוט:
או שלא ראיתיי........... עם אני מתאמן על גב זה כמו התמונה שאבתי למעלה בקישור זה מתאמן לי על כול הגב? יענתו גם למעלה גם למטה |
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשה קורס מדריכי כושר בווינגט זה יעזור |
ציטוט:
מאיפה יש לי 6 אלף אפילו 6 אלף אגורות אין ליתענה לי בקשה אחי עם אני עובבד על הגב התרגיל הזה http://exrx.net/WeightExercises/Back...ntOverRow.html עובד על כול הגב? למטה ולמעלה ? ומתח אותו דבר עובד למטה ולמעלהה תענו לי בקשה ........ |
ציטוט:
אני רואה אל קאפונה פה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
להה הם קטנים אליי אחי מונטנה וקפונה אני נותן להם הגרף אחד ואני עושה להם חור בתוך הגוף
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי מצחוק
|
ציטוט:
|
לאן התדרדרנו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כן מה שהבאת זה תרגיל מצויין תעשה גם דדליפט :) http://www.exrx.net/WeightExercises/...BDeadlift.html |
ציטוט:
יש לי 2 משקולות בבית .......... קטנות של יד ....... כול אחד 9 קילו תן לי איזה תרגיל........ תודה......... |
חחחחחחחחחח
איזה סטלן רוצה לעשות אימון גב עם 9 קילו גבר קנה מתברגום או לך לחדר כושר |
ציטוט:
אני רוצה התאמן בבית לבנתיים בעתיד אני הילך למכון ......... יתחת מה ניראה לך אני עושה 9 קילו בכול צד יש לי משוקולת מדברגת לא 9 קילוו ניתו אבתה חבירקו ? |
אה אז מסור זה אחד הטובים הוא עובד על הגב רחבי
ומתח גם טוב אבל תוסיף משקל שתיהיה היתנגדות קשה לי לחשוב על עוד תרגיל |
אפשר לדעת איך אתה מאמן את האצבעות?
|
תודה אחי אבל מזה מסור בדיוק?
ואיך אפשר להוסיף למתח משקל אני עוד מעט קונה מתחחח |
תקשיב אחי מה תעשה .. תקח ת'9 קילו (או יותר אם אתה יכול), תעשה לחיצת כתפיים אחת, אבל במקום השלב של הירידה - פשוט תעזוב את המשקל ותתן לו לרדת לבד (שים לב שתרים אותו לפני זה בדיוק אל מעל לראש)..
אולי זה יסדר לך כמה דברים שם בפנים. |
יש תמכשיר הזה של הצעבות אתה יודע שעולה 2 שקל הזה לא יודע איך קוראים לזה......
בטוח אתה מכיר לא יודע אך קוראים לזה זה מזחק יענו גם תאמה ... |
ציטוט:
|
עסי תעבור לחדר כושר וזהו
|
ציטוט:
אפשר איך אני צריך לשמור על הגב שלי שלא יהרוס לי אותו תודה אחי :] אפשר תגובה אחייי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ