![]() |
צריך עזרה באימון היד קידמית(בייספס)
כל מי שמבין באימונים... אשמח לשמוע על התוכנית האישית שלו לאימון היד הקידמית...
|
אתה עושה Abc? Ab? Fbw? מה?
אם אתה צריך 2 תרגילים אני הייתי הולך על כפיפות מרפקים עם מוט W - התרגיל הכי טוב לבייספס, וסיבובי מרפקים עם דאמבלים. |
חח זה השריר הכי קטן שיש כל כפיפות מרפק ביד ישרה חוץ מפריצר שהוא יוצא דופן ועובד על ברכיאליס יעשה את העבודה תלך על כפיפות מרפק במוט ישר או על כפיפות מרפק בדאמבלס
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תותח אתה ! |
אני עושה ידיים בנפרד מהגוף (כשאני מתאמן) ואני עושה ככה:
כפיפות מרפקים בדאמלב'ס בטכניקה מיוחדת משלי שאני לא אפרט אותה כפיפות מרפקים מול מוט אולמיפי הרקולס + דרופ כפיפות מרפקים מול מכונה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותגיד מה בקשר לכפיפות מרפקים מול מכונה על איזו מכונה מדובר ?ואתה עובד עליה יד יד או 2 ידיים ביחד אחי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א גם אני עושה את ההרקולס הזה אם דרופסט וזה גם תרגיל מעולה,ובקשר לאחיזה שאמרתה לי ליד קדמית אם המוט הישר זה עזר לי מאוד אבל אני לא הצלחתי להרים את אותו משקל שהייתי מרים אם המוט W,עכשיו סוף סוף באמת אני יביא השקעה רצינית יותר על היד קדמית כי היא די מעפנה אצלי מה שעושה אצלי תגודל ותנפח של היד זו היד אחורית שהיא מופתחת די טוב אצלי |
ציטוט:
הרקולס עם דרופ זה תרגיל רצח, אני בדרופ עושה משהו כמו 20 חזרות עם 1\2 מהמשקל של הסט שלפניו ובאמת בכיף :) אני אוהב לעזור (לא לכולם) |
ציטוט:
|
ציטוט:
הינה קבל את לי פריסט עושה את התרגיל הזה http://www.youtube.com/watch?v=qtq5o5r22KM |
ציטוט:
אני הייתי אמור לעשות את זה אבל לא הלך לי טוב כי שני הכבלים קרובים מידיי(ככה זה מרגיש..) אני אנסה את זה שוב אימון הבא.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני עושה לדוגמא כפיפות מרפקים במכונה וכפיפיות מרפקים כנגד משקולות בודדות ( אלה התרגילים בנוסף לכפיפות מרפקים כנגד מוט ) . תודה :1eye: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם עושים W בעמידה זה יותר אמות מאשר מוט רגיל?
|
ציטוט:
תלוי בסוג האחיזה שהידים פונות יותר אחת כלפי השניה זה יותר אמות |
אני מדבר מה יהיה ההדבל בין 2 המוטות בסופינציה (בייספס נכון?) בעמידה
|
???
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ