![]() |
כמה תמונות בפנאן
התחלתי לעשות סופרסט עוזר לחיטוב! כמה תמונות מפלא איכות לא משהו
יד\כתף http://img489.imageshack.us/img489/9678/1xv6.jpg גב http://img477.imageshack.us/img477/8350/4nq5.jpg יד אחורית - הפלא שלי זה רק V3 אז מה לעשות איכות חרא http://img218.imageshack.us/img218/6606/2ou4.jpg |
סטייל... מאוד רחב בכתפיים אבל גם המותן לא כזה צר... יפה רואים שהורדת בשומן
תמשיך להתמיד זה ישתלם... אחלה כתף, בייספס, גב... לדעתי תוסיף אמות לתוכנית |
אחלה מסה יש עלייך כל הכבוד אחי!
|
יפה תן פרטים
|
יפה כל הכבוד
|
אתה מצטלם כשאתה חם, מה הקטע?
|
ציטוט:
זה רמאות? אז אתה יותר גדול ויותר מנופח, אז מה, זה כל היופי, גם בתחרות על הבמה אתה אחרי פימפום, אתה לא עולה לשם איך שקמת משינה. |
ציטוט:
הרי כשאתה רואה אותו ביום יום הוא לא נראה ככה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מישקל 85 גובה 1.80 עובד כבר חודש ומשהו אל חיטוב במכון כושר אני שנה ככה אולי יותר אבל7 חודשים אני משקיה |
יפה, תמשיך חיטוב
|
נראה טוב יד גדולה :jockey:
|
כתף עצבנית ביותר{::disgust:
|
תמשיך להשקיע
ניראה מצויין
|
אין לך כתף אחורית, אין לך טרייספס
|
ציטוט:
בתמונה לא רואים הכל אחי אין לי צלם או משהו בטח שיש לי כתף אחורית וטרפזים פשוט לא צילמתי אותם ! צילמתי את מה שאתה רואה תמונות! ואתה יודע מה אולי היום במכון כושר אני הבקש ממישהו לצלם לי את הטפזים חח אני יראה לך |
פייי איזה כתף...
gamer לא יזיק קצת ממש קצת לפרגן!!! איך אתה יכול לדעת שאין לי כתף אחורית!? על פי מה אתה אומר את זה!? זה מעצבן שבחור משקיע זמן בלהתאמן, ואתה במקום לפרגן אומר שאין לו זה ואין לו זה.... פעם הבא שאתה שולל מישהו תגיד גם כמה דברים טובים לא רק תחלקים הלא מפותחים שלא בגוף... |
ציטוט:
בתמונה של הטרייספס רואים שהטרייספס חלש. אל תתבאס ממני אחי אבל אני אגריסיבי בתגובות שלי יש כאלה שזה מעורר בהם מוטיבציה ויש כאלה שזה מבאס להם ת'תחת אני אומר מה שאני רואה |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל דבר שאני חלש בוא אני מנסה לשפר אותו מבין אחי |
ציטוט:
תודה אחי :] |
יופי לי...
אתה פשוט בן אדם מסכן שלא יודע לפרגן לאנשים!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
והוא אומר את מה שאין כדי לעזור לו לשפר.. אם הוא היה עובר פשוט בלי לכתוב תגובה עניינית כגון: "סוס אחי חזה עצבני" אז זה היה לא בסדר.. |
ציטוט:
|
תגיד?
ציטוט:
פעם אחת מישהו יבוא אליך ויזיין אותך מכות ויוריד לך את כל הפוזה שלך ערס צעצוע שכמוך |
ציטוט:
|
ציטוט:
גיימר לא נטפל לחלשים גיימר לא הולך מכות בשביל הכיף גיימר הולך מכות רק עם נוגעים בו או בחברה שלו הרשימה ממשיכה אתה חושב שזה נחוץ לי להמשיך? |
אהבתי את הכתף..
לא יודע אם יש מחסור בטרייספס התמונה קטנה וגם התאורה לא מראה את המצב ב100 אחוז.ץ בכל אופן יד גדולה הגב גם רק המותניים לא צרות אם הם היו צרות יותר זה היה נראה הרבה יותר טוב בכל אופן אחלה מאסה! תמשיך בחיטוב אחי ותעדכן בתמונות ! |
ציטוט:
|
מה כל אחד משחק לי אותה פה הלפרון
היום כל הטיופי קטן יכול להרוג אותך גם אם אתה סוס וגם אם אתה ערס רק תביא לו קצת כסף !!! לא צריך לריב !!!! כמו ילדים בפורום --- אתם רוצים בוא נעשה פגישה באזור המרכז:] כל אחד יבוא אם קצת חברים וניראה מי יותר גברים!!! חחחחח --- אבל חלס לא צריך לריב במחשב ! |
תכלאס היום כל איזה אתיופי 1.40 עם סכין בכיס יכול להרוג אותך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
באו אני יגיד משהו...
לדעתי שרושמים תגובה על איזה גוף של מישהו, אז צריך לתת תגובה עניינית, שזה אומר: 1. דברים טובים שיש באותו בן אדם 2. ודברים שלישים שיש באותו בן אדם!!! אי אפשר לרשום רק שלילים אני לא צודק!? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גיימר, אם כבר מדברים על כתף אחורית איזה תרגיל אתה ממליץ לכתף אחורית?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ