![]() |
אני חי
לא יודע מי עקב אחרי הלוג שלי באימונים / ידע או לא ידע,
ביום שלישי ניתחו אותי, הוציאו גידול מהראש, 4 שעות ניתוח :) היה דיי משעשע, המרדים מסתכל על המשקל אחרי הצום של 15-16 שעות, 85.1 קילו, מביא לי זריקת הרדמה, אני לא נרדם, ככה איזה חצי שעה, אני כולי במצב WTF?! הוא מסתכל, "רגע אבל אתה לא שמן?!" מזריק עוד חצי אמפולה נפלתי :) קיצור, יום ראשון מוציאים לי את הטמפון מהאוזן, יום רביעי מורידים לי את התפרים אני על מלא מלא מלא משככי כאבים :) (הוציאו לי את כל האוזן מהמקום, כמו בניתוח הקודם, הנה תמונה מהתפרים בפעם שעברה, הפעם זה בדיוק אותו הדבר ) זה קצת gore : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0...1/P2260517.JPG בכל אופן, חודש וחצי אסור להתאמן! ושבועיים אחרי זה אני מתגייס! זין בעין, 86.5 קילו, 43 היקף יד! וחודש וחצי בלי להתאמן!!! איבר מין זכרי! http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/o/m/e/r/n/e/w/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200712071246547469/200712071247227148/DSC00259(2).JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0...4/DSC00260.JPG |
חחחחחחחחחח איזה אנשים יש בעולם:lol:
החלמה מהירה תומר |
גידול של??בכל מקרה תיהיה בריא,שמח שהניתוח עבר בהצלחה.
|
החלמה מהירה אחי !!!
רק בריאות :) |
ואיי ואיי החלמה מהירה אחי !!!
|
קוראים לזה "כוליסתיאטומה" או איך שלא כותבים,
זה לא סרטן, זה משפחה אחרת של גידולים אבל הנזק בעיקרון והסיכון אותו הדבר, מוות / שיתוק.. |
רגע ועכשיו הכל בסדר?
יש לך כאבים? אתה תהיה בריא כן? |
החלמה מהירה אחויה שמח שעברת הכול בשלום
|
כעיקרון אמור להיות בסדר,
אבל זה לא פעם ראשונה שמנתחים אותי , נקווה לטוב, אני על מלא משככי כאבים אז אני מסתדר עם הכאב.. |
ציטוט:
למה ניתחו אותך פעם קודמת.? |
לאן אתה מתגייס הומי?
|
תרגיש טוב אחי תהיה בריא שלא תדע מצרות
|
תודה,
זה פעם שניה שעושים לי את הניתוח הזה ספציפית, זה לא פעם שנייה שמנתחים אותי בכלליות, ניתחו אותי איזה 7-8 פעמים כבר.. כל פעם אותו הדבר פחות או יותר, זה מגיל 3 ככה.. יעקוב, מדריך מדריכי קרב מגע בווינגייט |
ציטוט:
וואי, מדריך מדריכי קרב מגע זה אחד הדברים השווים! כל הכבוד, אבל לא צריך פרופיל קרבי בשביל זה? |
ציטוט:
בואנה מדירכי קרב מגע בוינגיט זה בן זונההההההה!! איפה בוינגיט בנתניה?:unsure: |
צריך 64
|
ציטוט:
|
העיקר שאתה בסדר עכשיו!
מאחל לך החלמה מהירה אתה אחלה של בן אדם. לא הבנתי איזו מחלה יש לך בדיוק,אמרת שהיה לך כבר ניתוחים. זה לא מסוכן? נשמע מאוד מסוכן. |
החלמה מהירה גבר!
אני עדין מחכה לפיצה שהבטחתה לי...:sbb4: |
ווינגיט זה נתניה,
עומרי זה גידול שחוזר כל פעם, בגיל 3 מצאו והייתי במעקבים, בפברואר ניתחו והוציאו כמו עכשיו, והייתי בבדיקות וזה גדל שוב אז ניתחו שוב /: גלעד חכה שאני אחלים! ואז פיצה + בשר לפנים |
ציטוט:
|
החלמה מהירה!!!!!!!!!!!!
אתה יכול להשים אוזניות? כ י אתה בלי מוזיקה קצת מוזר:s |
תיהיה בריא
|
אופנקי, החלמה מהירה אח שלנו היקר ושיאלמו הכאבים ומהר, אני מבין שאתה מפסיד את הפטסיבל (האמת אני לא זוכר איזה :ohmy:), בקיצור הרבה בריאות, והמלצה - אל תשמע אבורטד בפול ווליום באוזניות עם התפרים :wiggle:
|
חח אני מחוייב לשמוע רק ברמקולים בתקופה הקרובה ( בדיוק עם One by one של immortal)
אני מפסיד רק הופעות בארץ, שתאמת יש הרבה עכשיו, אבל זה פחות מבאס, בשיא הרצינות, אני מתבאס מזה שחודש וחצי אי אפשר להתאמן! זה פשוט לא יאומן.. רק שאני אחלים עד WOA08 גלעד אל תדאג קולה + בשר + פיצה! למזלי יש לי חברים טובים, חבר השאיל לי את הXBOX שלו עם 80 GB סרטים ומשחקים ככה שאני בפאנן, מה גם שהם יבואו אליי כל יום אז יעזרו להעביר את הזמן :) |
יפה שאתה לוקח את זה בסבבה, אני רק רואה מזרק מקבל סחרחורת, אתה עושה ניתוח לא פשוט ואחר כך מצטלם בכיף, אתה איש יקר, מאחל לך אחלמה מהירה והמון הצלחה בשירות הצבאי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פייי אני שמח שאני לא אתה אני במקומך לא הייתי שורד. מגיל 3 יש לך את זה???
אתה בן אדם מוזר. החלמה מהירה. בהצלחה באימון מדריכי קרב מגע |
תודה, אסור להתאמן כי צריך להחלים, אסור לזוז יותר מדי עם הראש
כי הכל מקושר שיווי משקל לחץ דם וכל השטויות האלו... נכנסים דרך האוזן לאיזור מאחורי עור התוף .. יש את המסנגר / איי סי בפרופיל שלי |
תהיה בריא בן אדם, החלמה מהירה! B)
חחח, הרגת אותי: "רגע, אבל אתה לא שמן?!" :D |
שמע זה היה דיי דפוק מצידו, הוא פשוט הסתכל על הנתונים ה"יבשים" ואמר לעצמו
טוב הוא שמן בטח אז יש לו ככה וככה מסת גוף רזה אז אני מזריק לו X חומר הרדמה והוא אמר להירדם.. טיפש.. |
ברוך ה'
|
החלמה מהירה אחי, תרגיש טוב :)
|
שמח שעברתה את זה בשלום אחי אל תידאג בצבא אחרי הטירונות אם אתה עדיין הולך לאן שאמרתה לי יהיהלך מספיק ויותר זמן להיתאמן
|
תרגיש טוב גבר
|
ואיי גבר אני שמח שהניתוח עבר בהצלחה אחי החלמה מהירה!! רק ביראות גבר
|
החלמה מהירה הומי...וחג שמח!
|
חג שמייח תודה !
|
ברוך ה' שעברת את זה בשלום
שתרגיש טוב, רק בריאות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ