![]() |
דילמה
נגיד אתם יוצאים ויורד גשם, עכשיו יש לכם הליכה של איזה 10-15 דקות (כי שותים אז אין מכונית ונוסעים בקומבינה לא חשוב), קיצר הייתם לוקחים מטרייה? כי וואלה זה להיסחב טילים.. מצד שני להירטב?
|
אני הייתי לוקח מטריה .. אל תיקח מטריה גדולה .. תיקח את המטריה הקטנה המתקפלת הזאת אחלה דבר.. חח למה סתם להירטב
|
ומה תעשה איתה אח"כ? אין איפה לשים אותה..
|
אני לא הייתי יוצא בגשם...חחחחחח...או שהייתי יוצא אבל בלי מטרייה, פשוט הייתי נכנס מתחת לאיזה גגון אני יודע...
|
בלי, מנסיון קבוע המטרייה לא תחזור איתך
|
זהו אחי בעיה.. אבל סתכל איזה מבול בחוץ ינעל דינק
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחח... המשחקי חרבות האלה לא נעלמים, האא?! ציטוט:
|
קפיצ'ון כובע ?
|
אל תקח מטריה. תסתדר עם מעיל\ג'קט טוב וכוכים חסרי גשם
|
קח מטריה וזהו כולה מטריה.
|
סתעעעעעעם שונא תברים האלה אחרכך אתה לא יודע באיזה חור לתקוע תמיטריה הזאת...
|
שים סקית על הראש כמו הסבתות או עיתון יור מודרני ^^
לא הייתי לוקח |
קיצר אני לוקח איזה מטריה מעפנה חצי שבורה..
יאללה אני ב"לכת" איזה דאחקה מחר יש לי עבודה ב8 בבוקר חחחחח לילה צבעוני לכולם :) |
לא הייתי לוקח
תהנה בלילה הצבעוני שלך |
קח מטריה ולך בשקט אחי, מה בדיוק הבעיה פה ? או שפשוט תפסיק לשתות !
|
יש לי גם ת'בעיה הזאת.
אני לוקח ת'אלה של ה10 שקל הפשוטות האלה מקסימום אבד לך? אז אבד 10 גג 20 שקל לא ביג דיל |
איזה דאחקה חזרתי עכשיו אני הלך ישר לעבודה בלי לישון :ohmy:
|
ציטוט:
|
או הא :\
אני ער בערך 36-40 שעות :ohmy: וגם זה אחרי כמה לילת של 3 שעות.. לא נורמלי אני מרגיש חצי בנאדם :\ היום עבדתי מ8 עד 17 וחצי ועוד היום אני כנראה במטרוק.. תאמינו לי הלכת מועדון אחד הטובים, סלקציה מדהימה |
חחח קח מטריה ותקע אותה באיזה חור שתחזור חח אתמול אני ניכנס לסנוקר אם המטריות האלה שהם כמו שימשייה :d חחחחחחחח
|
ציטוט:
|
קח ג'קט תשתמש בו בתור מגן מהגשם...
|
היית לוקח מטריה וזהו
|
ציטוט:
ויאללה עבודה :ohmy: היום אני הולך לדפוק יוקוזונה בבלאק :) |
חח פאניק יא חננה אתה לא שותה אבל
מקסימום קולה ולקחת מטריה |
ציטוט:
בואנה הייתי היום בבלאק, תכלאס היוקוזונה לא משביע בגרוש :\ וד"א הייתי גם בקולנוע והסרט החוב פשוט מדהים!! מומלץ לילה טוב, מחר עבודה על הבוקר :flowers: |
אתה מגיע עד לאזור שלי והולך ללכת ? חרא של מועדון... ברוב המסיבות שמה אני לא נהנה
|
פשש אתה גר ממש קרוב גם אני הייתי בלכת
אבל אתמול היתה לנו מסיבה בטירה לא הלכתי כי אף אחד לא הלך כולם אומרים שזה חרא מקום אין לי מושג לא הייתי שם אבל הלכת זה באמת מקום "איכותי" |
ציטוט:
אני גר בבת חפר.. לומד במעברות... אתה מהאזור שלי ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ