![]() |
תמונות שלי :)
נתונים בחתימה!
פריסת גב (מעפן :/ עוד יגדל הבחור): http://img338.imageshack.us/img338/6730/80029256py0.jpg פריסת גב אחרת: http://img146.imageshack.us/img146/1123/93753319ke2.jpg בייספס, היקף 36: http://skitza.net/imgs/img18/LohDjGYwra.jpg טרפזים+חזה: http://img131.imageshack.us/img131/3820/60374107gp7.jpg למי ששואל, הקרעים בגב זה מהשמנה והרזיה מהירה... אי אפשר לטפל בזה. כמה חבל :/ |
יפההה שופטיקס עכשיו רק תמשיך לחטב ואז תתן במאסה!
לחודש התקדמות טובה מאוד.. רק היד נראית פה קטנה יחסית למציאות וכתפיים טובות מאוד.. |
חחח תודה רביד (:
אני לא יכול לתת במאסה יותר מדי, כי אם אני אתפרע יהיה לי קשה לרקוד, אני צריך לשמור על עצמי קליל יחסית (חח ל-76.5 קילו זה יחסית :p חחח) |
כמה ירדת במשקל שיש את הסימנים האלו?
|
האמת שלא ירדתי, עליתי תוך כדי חיטוב... אל תשאל אותי איך זה קורה, זה פשוט קורה (: חחח
|
אחלה כתפיים וגב אחי..
|
תודה גבר =]
|
ציטוט:
בכל מקרה התחלה נחמדה יאללה חורף מסה עד להודעה חדשה בהצלחה:sbb4: |
נחמד.. שפר ידים...
התחלת חיטוב? |
ניראה סבבה אחי..
אהבתי תכתפיים :] חבל שאתה לא יכול לעלות הרבה במסה בגלל הריקודים |
טוב שלא צילמת מס"מ:| לדעתי איאפשר לתת חוות דעת
|
אני עושה חיטוב+כוח, אני יודע שהשילוב הזה לא הולך כל כך ביחד, אבל מה לעשות, העיקר זה עובד!
חודש שעבר שקלתי 75.5 עם 12.9 אחוז שומן ועכשיו אני שוקל 76.5 עם 12.4 אחוז שומן, אז אם זה עובד, למה שאני אתלונן? :) וסליחה על הצילום הקרוב מדי, אני אטפל בזה בקרוב.. ושוב, אני לא יכול לעשות מסה, אני צריך להשאר בגבול של הגוף הזה, בשביל הריקוד.. |
צורה מוזרה בגב
Oo |
מה מוזר בה?
|
אהבתי תיידים...כתף ימין יותר קטן מכתף שמאל...תן תמונה של רגליים חזה..
|
זה לא סימני מתיחה!?
|
כתף ימין נמצאת בשיפוע מעט שונה אם תשים לב, חח ואי נשמע כמו תירוץ מפגר, אבל ככה זה... :]
אני מוסיף תמונה של חזה+טרפזים עכשיו... הרגליים שלי ענקיות :/ זה ישמע לכם מוזר אבל הכי בעולם הייתי רוצה רגליים קטנות זה מעצבן אותי... יש לי שרירים שם, אמנם עדיין יש אחוזי שומן, אבל הן גדולות, בעתיד נשזף אותן ונעלה תמונה :] בקשר לחזה, עוד כמה דקות וכן זה סימני מתיחה, לא קרעים חחח סורי X: |
טרפזים טובים שופטן.
גם אני קורבן של הסימני מתיחה. |
חחח מעצבנים אלה אה? :/
תודה אחי =] |
אחי אתה פצצה...
אגב לדעתי בשביל הריקודים שלך אתה יכול להמשיך במסה חזק ולהתאמן תקופה של חודש בערך על סיבולת וכוח מתפרץ ולא תיהיה לך בעיה עם קלילות כי כשהכוח גודל זה לא משנה כמה גדול אתה..חח |
צודק, למרות שאני מתעב סיבולת שריר, זה נאצי
תודה אחי :):) |
מה שווים האימונים בלי התעללות קטנה בשרירנו?
|
צודק, מותר לי להתלונן כל עוד אני מבצע נכון? >:
|
שופטיקס טרפזים מטורפים
תעלה תמונה של חזה + בטןן ותעשה שוב שעווה יותר יפה לך יא שעירר אם תכבר מתאמן אז שיראו תשרירים..ולא את הזיליון שערות שיש לך |
ציטוט:
בטן אין לי עדיין, והחזה עוד לא מעוצב מספיק, הם לא בשלים, סוף החודש אני מקווה שלפחות חזה יהיה, ואני מתכנן על ללכת לעשות שעווה אצל עדי שטיינפלד/ללכת לקוסמטיקאית, ממילא חורף אז לא חובה להשקיע שם :P |
אה יפה שופטן :)
באמת היד שלך פה נראת קטנה יותר .. אבל הגב יצא לך ממש מוזר :o |
חחחחחח תודה אחי, אני צריך לצלם ת'יד בצורה נורמלית שיראו ת'פרופורציות שלה לעומת שאר הגוף אולי זה יעזור..
ובקשר לגב, אתה חייב ללמד אותי פריסה נכונה.. >: |
וואו אני ירדתי 25 קילו ואין לי סימנים כמו שלך בגב..
בכל מקרה אהבתי את הכתפיים כל הכבוד לך! :jockey: |
שמע כל אחד והעור שלו, כנראה יש לי עור רגיש מעצבן וחלש, מה לעשות :/
וכבוד על ה-25 קילו, אתה השראה להמון אנשים :) שמח שאהבת ת'כתפיים תודה אחי =] |
ציטוט:
הסיבה שאתה גדלת ואיבדת אחוזי שומן, היא כי אתה מתאמן חדש, והגוף שלך קיבל "שוק" מהעבודה אם המשקולות.. לכן אתה איבדת אחוזי שומן, זה קורה בחודשים הרשאונים... אחרי כמה חודשים אחרי שגופך יתרגל, אתה תתחיל לעלות באחוזי שומן, זה לא שיש לך גנטיקה מיוחדת :laughing: ואם אתה פוחד לעלות באחוזי שומן, תקפיד על תפריט מסודר, כל פעם כשאתה נתקע תוסיף עוד 200-500 קלוריות, ותשלב אירובי אחרי אימון-15-20 דקות.. לגבי התמונות שלך, אחלה בסיס.. בהצלחה. |
ציטוט:
עזרת לי המון =]] |
טרפזים - טירוף
אגב אני fxp מ..תיודע כבר חח אמרתי לך כבר התקדמות ממש טובה אבל נראה לי שמה שגיל ניסים אמר זה נכון כי גם אני שהתאמנתי בהתחלה הייתה התקדמות מטאורית ואז פריז כזה.. D: בכל מקרה בהצלחה גבר!! |
אהבתי את הטרפזים !!!:bow:
בהצלחה בהמשך ! |
נחמד ^_^
|
מה זאת אומרת עלית תוך כדי חיטוב אשלנו לא הבנתי עלית ואז חיטבת?
|
ניראה טוב מאוד בחור!
המשך מסה :sbb4: |
ציטוט:
לרדת בחצי אחוז לא נקרא לרדת, זה נקרא סטייה נורמלית לחלוטין של המכונה, מה גם שחצי אחוז זה ממש זניח, בנוסף עלית במשקל ונשארת באותו אחוז, אז לא התחטבת, רק גדלת. |
נראה אחלה... תגיד, יש משהו נגד סימני המתיחה? למה גם לי יש אותם.
|
בהחלט נראה מצויין,במיוחד לאור הזמן הקצר שבו אתה מתאמן.
ישר כוח :) |
תודה רבה רבה לכולכם :) עכשיו מובן כל הקטע עם האחוז שומן =]
לא נורא, בקיץ אני הולך להתחטב אחושרמוטה ויהיה טוובבבב :):):) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ