ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   היום בלילה טיול שנתי (https://israelbody.com/showthread.php?t=24843)

Mazoz3 01-12-07 16:06

היום בלילה טיול שנתי

שמעו היום בלילה אנחנו יוצאים לטיול שנתי ואני מה זה מרגיש חרא עם עצמי בקטע של האימונים ווהארוחות שנאי מפסיד.. אז עליתי על הפתרון.... אני פשוט אקח איתי שייקר ואבקה וגם סוכר ענבים, ואני גם אקח איתי תיק עם שני דאמבלים של 10 קילו ואני אנסה להתאמן שמה כמה שיותר ולפרק כמה שפחות שריר...
:laughing:

The Iron Man 01-12-07 16:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
שמעו היום בלילה אנחנו יוצאים לטיול שנתי ואני מה זה מרגיש חרא עם עצמי בקטע של האימונים ווהארוחות שנאי מפסיד.. אז עליתי על הפתרון.... אני פשוט אקח איתי שייקר ואבקה וגם סוכר ענבים, ואני גם אקח איתי תיק עם שני דאמבלים של 10 קילו ואני אנסה להתאמן שמה כמה שיותר ולפרק כמה שפחות שריר...

חחחחחח רק חולים בראש כמונו עושים שטויות כאלה :sbb4:
עזוב אותך שטוית קח רק אבקה וסוכר ענבים ותנצל את זה בתור ימי מנוחה..
ואל תשכח לפרק המון מנושים :flowers:

YONI 01-12-07 16:19

ציטוט:

אני עד עכשיו בטוח שזה נרשם בציניות
לפחות אני מקווה אחרת באמת המצב קשה

Mazoz3 01-12-07 16:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI
אני עד עכשיו בטוח שזה נרשם בציניות
לפחות אני מקווה אחרת באמת המצב קשה

:):):):) מה חשבת ?
האוכל היחיד שתמצא אצלי בתיק זה קליק\במבה\פרינגלס, והדבר היחיד שאני אולי ירים בטיול הזה זאת איזו כוסית חחחחח:jockey:

The Iron Man 01-12-07 16:40

ציטוט:

:):):):) מה חשבת ?
האוכל היחיד שתמצא אצלי בתיק זה קליק\במבה\פרינגלס, והדבר היחיד שאני אולי ירים בטיול הזה זאת איזו כוסית חחחחח:jockey:

כוסיות** :sbb4:

!Demon! 01-12-07 16:45

חח איזה חולה בראש תעשה אימונים קשים לפני תוכל טוב ונצל תזמן של הטיול כזמן מנוחה..זה מה שאני הייתי עושה..טיול בגרות על הזין לא מפסידים אימונים :sbb4:

ביג שמשון 01-12-07 16:47

אל תיהיה מורעל ,קח כמה ימי מנוחה ,גם אני לקחתי ולא ירדתי בשריר בכלל!!!!!!!!11

ran_z 01-12-07 16:54

אני לא מבין אנשים כמוך שפותחים פוסט ומקטרים שהם יוצאים לטיול שנתי ו-אוי אוי אוי אולי נאבד שם מסת שריר ומה נשים בסנדוויץ' ואולי ניקח גיינר.
בנאדם זה כולה טיול יומיים שלושה! , אתה אמור להיות בחופש! אתה לא צריך לחשוב על משקולות או אבקות חלבון בזמן הזה, אלה רק על לעשות חיים וצחוקים עם חברים שלך ואם אולי קצת מזל גם איזה תחתון לקרוע בערב.
פעם איזה אחד פתח פוסט שהוא שוקל לוותר על הטיול השנתי כי הוא חושש שהוא יהיה קטבולי במהלך הטיול, הייתי מת באותו רגע להכניס את היד שלי דרך הסיב האופטי של האינטרנט בכבלים ולהוריד לו אחת מצלצלת שכל הטיול הוא היה שומע פעמונים.
הייתי מוכן לשלם המון כסף בשביל לחזור ליום אחד טיול שנתי עם השיכבה שהיתה לי, אל תעשה שטויות ואל תקח אותך שום דאמבלים שום גיינרים ושום סוכר ענבים, כך איתך מצב רוח טוב וקונדומים.

tRONic 01-12-07 16:55

מצחיק שכולכם נפלתם בפח.... הוא מסתלבט עליכם רצח.

Danielllo 01-12-07 16:57

הוא הסטלבטט

ran_z 01-12-07 17:27

הסטלבת? מזל. אני מספיק זמן בפורום הזה לראות פוסטים כאלה של אנשים ששואלים ברצינות.
אגב העונש על הסטלבטות כנגד חברי הפורום + העברת מידע כוזב לגבי טיול שנתי שלא היה ולא נברא + דיבורים על סוכר ענבים במוצאי שבת זה 5 ימי השעייה מהפורום.
אני הולך לאכול שאני אחזור אני אשעה את פותח הפוסט.

Mazoz3 01-12-07 17:29

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי :lol: :lol:

ahtung 01-12-07 17:58

חחחחח אחי עזוב אותך לך תהנה מה עכשיו,טיול שנתי... שביתה

The Iron Man 01-12-07 18:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
הסטלבת? מזל. אני מספיק זמן בפורום הזה לראות פוסטים כאלה של אנשים ששואלים ברצינות.
אגב העונש על הסטלבטות כנגד חברי הפורום + העברת מידע כוזב לגבי טיול שנתי שלא היה ולא נברא + דיבורים על סוכר ענבים במוצאי שבת זה 5 ימי השעייה מהפורום.
אני הולך לאכול שאני אחזור אני אשעה את פותח הפוסט.

דיבורים על סוכר ענבים במוצאי שבת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רצחת אותי יא גזור :lol:

///Efi/// 01-12-07 18:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
כך איתך מצב רוח טוב וקונדומים.

כה אה, כדי שחס וחלילה לא יכניס את היד להריון...:laughing:
וואלה עמוק, אני כבר כיתה י' ומכיתה ו' אני מביא קונדומים, שנה שעברה כל כך היתבאסתי עד שהייתי מוכן לזיין את אחד הגמלים, רק לא לחזור הביתה בתול.

Mazoz3 01-12-07 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
כה אה, כדי שחס וחלילה לא יכניס את היד להריון...:laughing:
וואלה עמוק, אני כבר כיתה י' ומכיתה ו' אני מביא קונדומים, שנה שעברה כל כך היתבאסתי עד שהייתי מוכן לזיין את אחד הגמלים, רק לא לחזור הביתה בתול.

חח אחי די נדיר לזיין בטיולים.. אתה אולי יכול להתקרב שמה ממש למישהי... אבל לא יצא לי ואו לאף אחד שאני מכיר לזיין בטיולי בצפר..

///Efi/// 01-12-07 18:40

ציטוט:

חח אחי די נדיר לזיין בטיולים.. אתה אולי יכול להתקרב שמה ממש למישהי... אבל לא יצא לי ואו לאף אחד שאני מכיר לזיין בטיולי בצפר..

אני גיליתי בדרך הקשה, ועכשיו כל מה שנישאר לי זה להעביר את המסר כדי שאחרים לא יפתחו ציפיות.

ran_z 01-12-07 18:45

גם לי לא יצא, ותאמת גם אני לא מכיר מישהו שהשכיב בטיול שנתי של הבצפר, אבל בטוח היו מיקרים מעולם, אני בטוח שאיפה שהוא מישהו אפילו עשה איזה מורה מחליפה לערבית לא רק תלמידה.
אגב בטירונות יותר כבוד מאשר בטיול שנתי, כשהייתי בטירונות שלחו אותנו שבוע למחנה 80, שם איזה אחד מהפלוגה שלי עשה טירונית.

Danielllo 01-12-07 18:51

בואו אני ישבור לכם אתת האשליהה שאי אפשר אני בעצמי שנה שעברהה זיינתי בטיול שנתיי... צריכים למצוא ת'בחורה הנכונה קצתת לא משהווו אבלל כולם הזילוו רירר והתבאסו שלא יצא להם כלום ולי יצא חח הכי מצחיק שזה מצולם חבר שלי עלה לחלון וצילם לא יודעע מה נסגר אם זה

סוליקו 01-12-07 19:23

תגידו לי מה קורה לכולם פה ??

לך תצא תזיין תזדיןן ותהנה חלס לחשוב כל הזמן על אימונים .....תשקיע כמה שאתה רוצה וכמה שאתה יכול ובסופו יגיע לך קצת מנוחה
אפילו רוני קולמן היה עושה מנוחה ענקית אחרי האולימפיה

Danielllo 01-12-07 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו

לך תצא תזיין תזדיןן ותהנה חלס לחשוב כל הזמן על אימונים .....תשקיע כמה שאתה רוצה וכמה שאתה יכול ובסופו יגיע לך קצת מנוחה

:bow: :bow:

///Efi/// 01-12-07 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו

שוורצנגר לא...

Antonator1 01-12-07 19:44

תביא מוט ותעשה הרמות אולימפיות כשכולם הולכים לישון...

אגב, אני לא מבין - למה אתם אומרים לו לזיין בטיול שנתי? הרי זה ביה"ס, אצלנו בשלב מסוים היו מענישים אפילו על וודקה בטיולים שנתיים. זה לא איזה טיול לפני\אחרי\בזמן צבא...

Bodybuilder 01-12-07 19:45

ציטוט:

כמה זמן הטיול ?

Mazoz3 01-12-07 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
כמה זמן הטיול ?

חחח לכל האלה שלא קלטו עדיין או שלא קראו את כל הפוסט, הייתי ציני...:flowers:

ואממ הטיול הוא קצר אחי 3 ימים..

Bodybuilder 01-12-07 19:53

ציטוט:

חחח לכל האלה שלא קלטו עדיין או שלא קראו את כל הפוסט, הייתי ציני...:flowers:

ואממ הטיול הוא קצר אחי 3 ימים..

שמע כבר רציתי לחפש אותך ולתת לך נשק להשמדת *******

סתם :laughing:

Danielllo 01-12-07 19:55

תשמע אחי אל תקשיבב לאף אחד זה לא מיתוסס אני זיינתי בטיול שנתייי תלמד לבחור את המטרה שלך ולהשקות אותה טוב טוב וזהה בתנאי שאין לך חברים מניאקים כמו אצלי שישחררו לך ת'חדר ויביאו לך ת'מפתח אצליי כמו מושפעים הציצו מהחלון צילמו במצלמת פלאפון והקשיבו מאחורי הדלת זה די הרסס ת'זיון אבל זה עדיין זיון

Mazoz3 01-12-07 20:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
תשמע אחי אל תקשיבב לאף אחד זה לא מיתוסס אני זיינתי בטיול שנתייי תלמד לבחור את המטרה שלך ולהשקות אותה טוב טוב וזהה בתנאי שאין לך חברים מניאקים כמו אצלי שישחררו לך ת'חדר ויביאו לך ת'מפתח אצליי כמו מושפעים הציצו מהחלון צילמו במצלמת פלאפון והקשיבו מאחורי הדלת זה די הרסס ת'זיון אבל זה עדיין זיון

חח איזה חדר אחי אנחנו יושבים באוהלים אחי במדבר ליד אילת :):):):) נראה מה יזרום שמה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ