![]() |
חחח קבלו את הליצן הזה משוקס!
|
ליצן ליצן, אבל יש לו חיטוב חביב בזרוע
גם לחבר'ה שהם לא באדיבילדרים יש זכות להיתגאות בגוף שלהם *הערה :אם עובר באדיבילדר ליד ,הם צריכים במיידי להוריד את הגופיה וללבוש פליז מהבושה ,גם אם אמצע אוגוסט* |
אני מתכוון ל - 20 ליטר פוטושופ שהושקע פה.
|
ציטוט:
צריך לכבד כישורי אומנות :P |
אני צריך להכיר לך את מיכאל מהבסיס שלי - לא איזה משהו יוצא דופן באופן כללי - אבל גנטיקת ידיים של 1 ל - 1000 לפחות.
|
ציטוט:
היה לי אחד כזה במכון הקודם שלי כל הגוף שלו בדיחה ,אבל זרועות פסיכיות לגמרי |
ציטוט:
|
אמממ אז זה השוקס שכולם מדברים עליו
|
אכן
מעוז הemo ברשת |
ציטוט:
|
או שיש כאן פוטושופ מטורף
או שהבן אדם הזה עם גנטיקת זרוועת מטורפת וחזה חרא הזוי לגמרי תבהירו לי |
שמעו דווקא לא נראה כמו פוטושופ
|
בתמונות האחרות יש לו יד 36-38 ובתמונה ההיא זה נראה כמו 42-44 זה פוטושופ בדוק סתכלו את יד ימין לעומת יד שמאל זה פשוט מגוחך כל טמבל רואה שזה פוטושופ!!!!!!!!
|
אתם נאיבים כלכך.....תראו את שאר התמונות ..... בכל התמונות הוא שחיף טילים ...ורק פה יש לו יד? תעשו טובה...
טוב לגביי שוקס זה אתר מעצבן ביותר של אומוהים+אימוים+שחיפים...אבל תנסו להסביר לי אחת ולתמיד? איך זה תופס אצל בנות לשקול 50 לעשות שיער כמו מטומטם ?!?!?! אבל Shoot Me על בנות זה עובדדדדד אייייך? אין דבר כשה גנטיקת על תפסיקו לזיין בשכל תשקיעו ותעבדו...אתם עם הגנטיקות שלכם.... ואנטונרור ??????? מה זה גנטיקה מטורפת ?! מה השטויות האלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה רק אני או שיש לו תמונה של מייקל לואיס בחדר :laughing: :laughing:
|
אני רק רואה בתמונות את אלוהים,סאבלימינל והצל אנג'לינה ג'ולי ואבריל לווין
http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../210/954/3.jpg |
ציטוט:
תתפלא אבל יש אנשים שמשקיעים את הנשמה שלהם ולא רואים חצי מהתוצאות של אנשים שמתאמנים הכי גרוע ואוכלים מה שבזין שלהם. אימונים ותזונה זה רק 50% ממה שצריך כדי להגיע לתוצאות מרשימות. |
תגידו, מישהו מכם ראה את התמונות של מאיר החשפן הזה מהשוקס ? יש לו גוף לא רע .. =]
|
רק עכשיו שמתי לב שגיל ניסים מהפורום קטל אותו כבר בתגובה הראשונה חחחחחחחח שפיץ אתה.
|
ציטוט:
|
לאדע פוטושופ או לא, אבל בתמונות הוא נראה מרשים למדי.
אגב - יש לך אולי לינק לשוקס שלו ? Xd |
פוטושופ 100%. כבר היה כאן דיון על הקוקסינל הזה..
ולא אין לי חח :diractor: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חבר'ה ראיתי את מאיר הזה שאתם מדברים עליו במסיבה והוא שחיפון לגמרי ושאלתי אותו למה הוא מזיין תשכל לכולם עם התמונות של הפוטושופ והוא עושה לי לא התאמנתי מלא זמן בצחוק כזה..
קיצר סתם שחיף והוא ממש צר גם |
ציטוט:
כל אחד פה מאשים תגנטיקה אז לא נולדת רחב כתפיים אז מה? תוך שנה של אימונים אתה יכול להסתיר אתזה חופשי אולי יש אנשים שמפותחי טבעי אבל בסוף כולם משתווים. אם אתה לא מתכוון להיות בטופ של האולימפיה הגנטיקה שלך לא משנה הרבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה רע בזה? אולי אתה עולה לאט בשריר אבל בכל ימות השנה אתה נירא פצצה מה רע בזה? לא ראיתי את שניהם לא יודע מה המבנה שלהם אבל... אבל סוליקו וסיקס פאק תראה איך הם נראים |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי תיראה אותי נילחם בשיניים כדי לעלות להיקף מסכן של 35 ואני רואה הומו מהמכון שמתאמן חודשים וכבר יש לו 36... דרך אגב מאיזה רוחב כתפים אפשר להחשיב רחב ? :O |
ציטוט:
יש אנשים שהגנטיקה שלהם פשוט קטלנית ומספיק להם צ'ק צ'ק אחד והם מתחילים לגדול גם בלי לקרוע ת'תחת. לעומת זאת- יש אנשים שישיקיעו (ואני כרגע לא משקיע ולא מתאמן חודשיים) ולא יראו תוצאות טובות בגלל גנטיקה חרבנה! |
ציטוט:
אם לקחת מישו עם גנטיקה על סבירה ולתת לו להתאמן מ 18-21 ולקחת מישו עם גנטיקה מעולה וגם לתת לו 3 שנים 18-21 אולי בהתחלה הוא יעקוף אותו אבל בסוף ה 21 הם יהיו +- שווים זה מה שאני ראיתי בעניים שלי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני אומר לך את זה בתור אחד שהגנטיקה שלו לא בשמיים בכלל. |
ציטוט:
|
ה הכי לא נכון הגנטיקה מה שמשקיעע יראה תוצאות אולי הם רק חושב שהוא משקיע ובכללי מהצד אם מישו מסתכל הוא מזה שם זין...אני למשל הייתי שחיף היקף יד 10 סמ'....השקעתי בתזונה לבל על הזמן לא פיספסתי ארוחה אני אוכל יותר מ200 גרם חלבון מלא שומן איכותי והכל......ואני הייתי על תת משקל חחחחח נראה לי 66 עככשיו אני 80 על 9 אחוז שומן ואני במאסהה ויש לי יתרוןן שאני לא עולה מהר בשומןןן
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ