![]() |
בואנ'ה אנשים איזה דאחקות
אני כולי ישן חצי עין פתוחה פתאום אני קולט חידון בערוץ 10, רוצים מילה שמתחילה באות ג' בת ארבעה מילים.
שלחתי מהר איזה 5-6 SMSים, החזירו לי כמה SMSים עם שאלות מפגרות, ואז אני קולט SMS אחד "ענית נכון והכי מהר שלח S לעלות לשידור". אמרתי לה "גולם" קיבלתי 600 שקל. :diractor: :diractor: :diractor: |
להההההההההה חשבתי זה סתם חרטא כל החידון הזה שם
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היית אתההה :p
|
הצלחת לעלות?!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!
פייי זה דבר נדיר לשמוע חחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
הזוי... |
ציטוט:
הטלוויזיה מאחרת בכמה שניות ולא שמתי לב שהיא כבר מדברת איתי בפלאפון חח :unsure: |
התשובה לעכשיו זה גוגל..
נדמה לי :ם |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשבעעעעעעעעעע שזה אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי בטוח זה סתםםםםם.... חח איזה חזק אחיי!! |
ציטוט:
אבל התבלבלתי לא שמעתי את עצמי. הטלוויזיה מאחרת באיזה 4-5 שניות :ohmy: |
יאאלה הרווחת תוספים,אתה רוסי לא?
|
ציטוט:
600 שקל על פארש...הלוואי עלייייי אחי איך זה הולך? מבקשים פרטים? ליפני? אחרי? מה איך זה הולך שמעלים אותך לשידור חח???? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחרי שזכיתי, כל תשובה נכונה ששלחתי אמרו לי "ענית נכון אבל ענו לפניך". איזה בני זונות חח!! הייתי צריך אחרי הזכייה לשלוח SMS מפלאפון אחר. :( |
ציטוט:
|
חתיכת פוקסיונר :ohmy:
|
ציטוט:
ואז אחרי שעניתי נכון ירדתי משידור ואיזה אחת ביקשה שם/ת"ז/תאריך לידה/כתובת/חשבון בנק ומיקוד.. וישר העבירו את הכסף :character63: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יאווו איזה כיף לך הלך איזה 30 שקל רק אסאמסים לשלוח לבני זונותת האללה.. אבל שמעתי שאם אין לך 18 והפלאפון לא רשום על השם שלך אתה לא יכול לעלותתת
|
ציטוט:
אפשר רק להצטער על זה שלבנאדם אין רגליים מספיק חזקות, כי אם לא הפציעות הוא היה היום בקנה מידה של הגדולים ביותר.. |
ציטוט:
שיכתבו שזה 18 ומעלה. אני 17 והפלאפון של אבא שלי וגם נתתי להם את החשבון של אבא שלי.. |
ציטוט:
|
אבל הלך לי איזה 60 שקל על SMSים. http://www.israelbody.com/images/icons/icon10.gif
|
וואלה אחי טירוף מזל טוב.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה הקטע עם השחקן הזה ? סתם שחיף
|
ציטוט:
|
אני אהבתי את אורווגואי במונדיאל 2002 ב-3-3 מול דנמרק יום שבת אחד בבוקר איזה גול היה שם.ושסנגל הובילו פאקינג 3-0 על אורוגוואי במחזור האחרון והם השוו ל3-3 ואם לא החמצה נוראית של פורלאן נדמה לי אורוגוואי הייתה מנצחת 4-3 ועולה לשמינית גמר מול שוודיה
|
איייייייייייי ושניצחנו את אורוגוואי ברמת גן במשחק ידידות ב-96 נדמה לי איך חגגתי עם חברים שלי כאילו עלינו למונדיאל(זה היה אחרי שאורגוואי לקחה את הקופה אחרי שניצחה את ברזיל)אז אמרנו אם הם ניצחו את ברזיל אז אנחנו אלופי עולם חחחח.3-1 אלי אוחנה שם לא זוכר מי עוד
|
ציטוט:
מול סנגל רקובה השווה ל-3-3 בפנדל דקה 87, אבל בסוף זה לא עזר לאורגוואי לעלות. :( |
ציטוט:
|
כן העיפו את איטליה בשער זהב חח :mellow:
|
ציטוט:
טורה אנדרה פלו מצ'לסי מישהו זוכר חחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה זיין שכל אני |
ציטוט:
:):):):) היו זמנים פעם :jockey: אני זוכר את ההחמצה של ויירי, מול שער ריק אם אני לא טועה. באותה תקופה הוא היה אחד הטובים בעולם. השער של ברגקאמפ הוא אגדה (אחד השחקנים הגדולים אי פעם שמשום מה לא זכה להערכה לה הוא היה ראוי. באמת אחד השחקנים היותר גאונים שיצא לי לראות..) |
איזה עולם מחורבן..
אני זוכה ב-600 שקל ולדוד שלי באותו הזמן בדיוק (לפני 3 שעות בערך) פרצו את הדירה בארה"ב וגנבו לו 35 אלף דולר + מחשב מצלמה דיגיטלית ועוד כל מיני דברים. |
פייייייייייייייייייייייייייייייייי
|
אני מצאתי שקל אתמול... O_ם"
|
ואמרת להם פרטים שלך?
איך הם נותנים את הכסף? העברה בנקאית? באים אליהם ולוקחים? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ