![]() |
חיל החימוש ?
קיבלתי מין כרטיס כזה הבית של חיל החימוש לא יודע אז איך שם שווה ביכלל לילמוד שנתיים בישביל זה ? קשה קל?
ואם אין לי 4 יחידות במטמטיקה מה עושים ? |
עדיף להיות שערה במנוש מאשר בחיל חימוש!
|
גם אני קיבלתי את זה ישר זרקתי לפח
|
ראיתי את הכותרת ואני יגיד מה שיש ל בשני מילים:
רמז: לא. |
חחח אוקי בוא נגיד כולכם הגבתי בצורה תרבותית חחחחח והמקום ניראה לי מצויין ביגלל זה אני יוותר אלו
(: פשוט לחקות עד שישלחו משהוא אחר? |
או לשלוח פקס בקשר למשהו שאתה רוצה.
|
חיל החימוש זה מצויין... אם אתה רוצה להיות ג'ובניק/מחסנאי 3 שנים. שמעתי יש אחלה תנאים מבחינת אוכל, מגורים וכוליי... אבל אז שוב, רק אם אתה שלם עם זה שאתה מתקן נשק, מחליף צמיגים וכוליי בזמן שאנשים אחרים לוחמים.
|
ציטוט:
|
בחיים שלך אל תכנס לחיל-חימוש
לא משנה באיזה תפקיד! מניסיון |
היתי בחיל חימוש בצבא(אצלי זה היה בית זונות אבל זה נדיר)הייתי מכונאי רכב בזיקים ולא הייתה עבודה בגלל שזה בסיס טירונים אבל בשאר הצבא זה טחינה חבלז' מכונאי רכב,טנקים,נשקים,פאנצ'ר מאכרים,קיצור זה חרא במיוחד ג'וליס
|
ציטוט:
|
יומיות,אבל יציאות בצבא זה תלוי בבסיס,תפקיד,מחלקה,מרחק וכו' זה לא קשור לאיזה חיל..
|
ציטוט:
אבל חיל חימוש בדרך כלל יציאות חרא סתם הסתקרנתי אז שאלתי אותך:) |
חיל חימוש חיל יאוש.
|
הכוונה שלך קיבלת זימון ללמוד הנדסאי אם כן תלך אל תקשיב לארחים תקבל תפקיד טוב וחימוש זה לרוב יומיות + תקבל 3 שנה נסיון למקצוע שלך אני עושה אותו דר רק בחייל האוויר
|
ציטוט:
|
קח תטופס זימון לחיל החימוש, תטבול אותו בדלק, תדליק אותו, ותוך כדי במהירות תעיף אותו לשכנים בחוץ שעושים על האש
|
קיבלתי-זרקתי.
|
ציטוט:
כה הם אומרים שהם משלמים לי שנתיים מכללה לילמוד הנדסאי מכונות או הנדסאי אלקטרוניקה ושני ילמד שנתיים ורק אחרי שנתיים להיתגייס |
אנשים פה לא מבינים שהוא קיבל זימון לליומדים במכללה לא סתם בשביל להתגייס לשם בתור ג'ובניק.
עכשיו השאלה שלי היא אם באמת שווה ללמוד במכללה שלהם לתואר הנדסאי ואז להתגייס לחייל הזה בתור אחד שעוסק בתפקיד ? (גם אני קיבלתי את הזימון הזה) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ