![]() |
בייסיפ שלי !!!
מה אתם אומרים על התמונה הזאת היא צולמה לפני 3 שבועות !!!
http://img375.imageshack.us/img375/222/000tc9.jpg |
מרשים מאוד כמה היקף יד וכמה אחוזי שומן אתה:d?
|
11 אני חושב כבר הרבה זמן לא מדדתי
|
חחחחחחחחחחח מה זה הדבר זה זה בגודל הראש שלי
|
מרשים ביותררר..
איזה צורה יפה לבייספס משהו נדיררר:jockey: :jockey: |
פאק זה נראה כאילו דחפת לשם כדור סיליקון
|
ייא אללה:o
מה זה נראה כמו סינטול מרשים במיוחד |
חחח תודה רבה תודה רבה הכי הרבה מיוחד בגוף שלי זה הבייסיפ מעניין איך יצא לי כך אני מודה הרבה לאמא ואבא על הגניטיקה
|
זה נראה כמו סינטול..
זה לא נראה רגיל. |
נראה רגיל צורה אמיתית כמו שצריך להיות אם אחוזי שומן נמוכים וחיטוב טוב:) אבל באמת יפההה
|
יש גם טיפה חוסר פרופורציה לטרייספס ולאמה, נראה אשכרה כאילו השתילו לך שם כדור סיליקון
|
וואו מגניב ניראה בייספייס עצבני ביותר :blink:
מה זה סינטול אם אפשר לשאול ככה על הדרך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אחי הבנות חושבות שזה ציצי |
מה אתם בסדר? איזה סינטול?!!
בייספ קטלני גבר. יש טיפה חוסר פרופורציה עם הטרייספ. |
בייספס מעולה! אבל יד חוזר פרופורציה עם הטרייספס, אצלי המקרה הפוך :)
|
מה זה סינטול אבל ?
|
ציטוט:
|
בייספס אכזרי סולימאן!
נראה כאילו דחפו לך כדור סנוקר ליד ..:1eye: |
חחחחחחחחחחחח
אתם חושבים שאני עשיתי את זהההה חחחחח טוב אל תחשבו כי אני לא !!!!! זה קצת מעצבן ומעליב אחרי כל האימונים שאני עושה בא משהו ואומר דבר כזה !!! |
סולי, מה המשקלי עבודה שלך בבייספס??
|
ציטוט:
אני בטוח שהכל נאמר בצחוק כי הבייספ שלך ענקי:jockey: |
וווואייי
התגובההה שלייי הייתהה במין צעקה כזאת של Omgggg איזהה יופייי!!!! |
ציטוט:
בשתי ידיים אני יכול להגיע ל 60 וזהו משהו כזה אל תקח בדיוק את המשקלים בגלל שאני לא שם משקלים כדים באימון יענו באימון אני שם 17 בכל יד ו50 בשתי ידיים |
ציטוט:
ועם מוט 60 קילו :) עכשיו אני מרגיש טוב כי הבייספס שלי רחוק במרחק שנות אור מהמסה שיש לך שם |
לא אחי אל תדאג עם הזמן הכל יתפתח ;) גאמיר תוסיף אותי אחי נתנתי לך את האי סי קיו והאימיל שלי
|
פשש יפה מאוד :)
|
ציטוט:
אם אתה רוצה בייספס אכזרי תוריד במשקל! לדוגמא: אם יש לנו סולם של 1 עד 10, אז נעבוד עם 7. באימון האחרון לקחתי דאמבלים של 12 קילו ועבדתי איתם לאט וטוב, נתתי לשריר לשרוף לי כבר בחזרה השישית! אחרי האימון הבייספס היה תפוס לי 3 ימים! הרגשתי אותו יותר טוב מאימונים של 16 ו-18 קילו. |
ציטוט:
|
סבבה איך שאתה רוצה, אם ניסת ולא הלך אז תעבוד איך שטוב לך.
אני הולך לנסות את העבודה איטית הזו בחודש הקרוב לפחות, מילוש סארסב יודע על מה הוא מדבר..:wiggle: |
יש מצב אתה מביא עוד תמונה ויותר ברורה של היד שלך?
משהו פה ניראה מוזר.. ואני לא מדבר עם הצורה של השריר אז שלא תחשוב שאני חושד בך או משהו כזה.. =] |
מזה הכדור הזה? הדבקת את זה עם דבק מגע?
חחח סתם אחי ואללה בחיים שלי לא ראיתי כזה בייספס עגול! |
ציטוט:
|
יד כזאת זה גנטיקה לחבר שלי יש גולה כזאת בדיוק... מיבחנתי זה שיא הגנטיקה לבייספס...
והוא מרים גג 10 קילו לכל יד בחיים הוא לא עבר את המשקל הזה ויש לו יד זהה לסולימן. זה מה שנקרא לראות ולקנאות :)) |
אתה טבעי כמו שהמדינה קרובה לשלום רק טיפשים מאמינים בזה
|
פשש יפה יש לך בייספס מעולה :jockey:
אתה ממש פריק בייספ וזאת מחמאה ;] |
ציטוט:
|
יד מטורפת. ממש מדהים
מי שאומר שזה לא אמיתי וכל זה, סתם מקנא :) וגיימר סחטיין - נראה לי פעם ראשונה שאני רואה אותך כותב תגובות טובות, ואפילו עם חיוך (:)) ו |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוסר פרופורציה אני מניח שבגלל שהיד בכיווץ , אם היית עושה בזווית 90 מעלות היו רואים את הפרופורציה ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ