![]() |
יהודה בנעים שתי סרטונים חדשים מח'ול
|
מי זה ?
|
לא התלהבתי..
לפי דעתי הוא היה יכול לגדול בהרבה מאוד יותר במשך כל השנים האלה.. בסירטונים האחרונים הוא נראה מפוצץ נוזלים פשוט.. |
180 קילו שכמות ?http://www.israelbody.com/images/icons/icon9.gif המצב קשה
ולא עוזב את המכשירים,מי מאמן אותו ? דבוק למכשרי HAMMER המטורף הזה ........ |
חולה על הבודיבילדר הזה!
משקיען רציני ותותח על! כל הכבוד:boxing: שי מה קורה שפיץ לא שמענו אותך הרבה זמן אח שלי :flowers: ? מה השם בקליפ השני אח שלי!!!?!?!@?!@בהתחלה אתה מחויב לשלוח לי אחי!! פשוט טירוף!!! איזה רעלללללללל |
ציטוט:
|
אני זוכר שראיתי סרטון שלו שהוא היה חטוב,הוא גדל במסה,הוא התחיל להתאמן בגיל 22?
הוא באמת אחד מורעל,צועק לייט וויט בייבי,אימונים הארדקור |
ציטוט:
|
ציטוט:
ראיתי את הסרטון השלישי,הוא נראה מצויין. |
איזה מכון כושר יש לו שם, יאללה...
הרבה ההערכה על ההשקעה והמורעלות, אבל בכנות? יש לו עוד הרבה הרבה מאד עבודה בשביל לזכות בתארים.. |
ציטוט:
אלי האנה מלך! אללה יהודה עוברים לנאבא!:boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: |
איפה הוא גר בארצות הברית?
|
ציטוט:
אני מבולבל לגמרההה:XDemoticon: והמכון מזכיר לי מכון לייף&פיטנס לפי הציעוד... |
ציטוט:
:boxing: |
זה מחו"ל ואני חושב שזה מניו יורק.
|
הסרטונים מניו-יורק הוא עבר לשם אחרי מר מרכז ועכשיו הוא גר שם וממשיך בב"ב שם. (כל זה הוא כותב בתגובות ובסרטון)
|
נראה ממש חלש לעומת מה שהיה במיוחד לאור ההתקדמות ב"עזרים"
|
ציטוט:
תחבר תחבר חחחחחחחחחחחחחחח יש חדשות לספר :boxing: |
ציטוט:
זה בודיבילדר זה..? מה הקשר אפילו אני נראה יותר טוב ממנו, אני לא מבין איך אחד כמוהו יכול להתחרות אין בו שום דבר מיוחד (בלי לזלזל) או שההודעה שלך הייתה בצחוק גלעד..? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יהודה בנעים זה מפתח גוף אחד שהשקיע הרבה מאמץ כדי להגיע לאן שהגיע.. תוכלו להסתכל בתחרות של מר מרכז או מר תל אביב שהוא השתתף בה שהוא ניראה שם מצוין ולא רק בסרטון אלה גם בתמונות. ואחי סתכל תסרטון השינוי שלו,הבן אדם עשה התקדמות רצינית מאוד ולא משנה איך הוא ניראה עכשיו יש להעריך אותו ואני יכול להבטיח לך מהעין שלי שבפנים הוא מרשים הרבה יותר מבסרטונים ובתמונות. |
הבתי את צורת העבודה שלו ..לאט ונקי
|
ציטוט:
|
מזה שי איזה טלפתיה בול היום באתי לשאול אם יש למשהו סרטונים חדשים שלו
ח-ו-ל-ה על הבן אדם הזה הוא פשוט נשמה |
חח ואלק אתם תאמינו לי
כן גלעד צודק לא הייתי פה הרבה זמן גלעד בקשר לשמות של השירם דבר איתי במסנג'ר אני יביא לך. הוא מתאמן במכון בח'ול (ארצות הברית) ניו יורק גולד ג'ים הוא עבר לשם לא מזמן בקשר לחיטוב והיבוש ואיך שהוא נראה שהוא יבש אנלא חושב שאפשר לעמוד איתו עוד מעט אני ישים לכם תמונות שלו של איך שהוא נראה כשהו יבש גלעד דבר איתי במסנג'ר.. ו Six pack אתה לא חושב שהגזמת קצת? |
אני מאחל לו בהצלחה יש לו עוד דרך ארוכה מאוד , במקומו הייתי לוקח אוף סיזאן ארוך ועולה בצורה משמעותית במאסה .
בשלב זה יוסי כהן , מישל טורוני , ועמית ספיר כמובן הרבה יותר מרשימים . |
ציטוט:
דעתי על הבודיבידריל שציינתה יוסי כהן בחור נורא ענק ומאסיבי גם די חטוב ומפלצת לא קטנה:) אבל ראינו שהסמטריה והחיטוב והפרופורציות המדהימות!!!של רועי סלמן נצחו אותו במר ישראל של IFBB ד"א רועי בחור נורא משכיל ונורא נחמד היה לי נעים לשוחח איתו ולהיסטאלבט איתו ביחד על אשר פריג' שצרח עלינו כל הזמן :flowers: מישל אין מה לציין פשוט תותח:boxing: 1 :sbb4: עמית ספיר?את הליקוקים אני משאיר לארבל הרי הוא אלוף בזה ועוסק בזה זמן לא קטן בעיקר שזה נוגע בללקק ולרכל על החברים שלו בישביל לקבל קצת צומי:flowers: בעיקר שנוגע לעמית ככה סתם,מתחרה חזק הגיע לחו"ל כל הכבוד(זאת דעתי עליו רק בתור שהוא מתחרה) |
1+ בקשר לשמות של השירים בבקשה =)
|
ציטוט:
|
סיקס פק, כשהוא יעשה חיטוב הוא יראה הרבה יותר איכותי ממך כי יש לו הרבה יותר מסה. אבל בעיקרון אני מסכים איתך - הוא לא נראה מי יודע מה יחסית למישהו שמתחרה. ואם זה באדיבילדר שמגיע לדירוגים גבוהים בתחרויות בארץ, אז זה רק מראה עד כמה הרמה פה נמוכה לעומת שאר העולם.
כך או כך, הוא עוד צעיר ויש לו הרבה זמן להשתפר... |
עד כמה שהוא גדול וחזק טכניקת האימון שלו על הפנים.. פשוט לא יודע להתאמן
|
ציטוט:
הבן אדם מתחרה מזתומרת מה רע באימון שלו? הוא יודע להיתאמן מצוין סתכל איזה שינוי הוא עשה! |
בסדר.. אבל תראה את טכניקת האימון שלו.. רבע תנועה.. זהוא שהוא גדול ומתחרה עדיין..
לפי מה שראיתי בסירטונים הוא מסתכל רק על משקל.. וזה הדבר האחרון שמפתח גוף צריך להסתכל עליו.. |
הם לא באמת מראים את הכל בסירטון.
|
אם אינני טועה הוא התחרה במר ישראל נאבא השנה בעד 90 - אבל לא היה לו הרבה מה לעשות מול עאדל וחוסאם.
הוא מאלה שנראים הרבה יותר טוב כשהם בחיטוב. לפני שהוא גדל היה לו "גוף קלאסי" - סימטרי ויפה, כזה שבנות מתעלפות ממנו. עכשיו הוא לא כאן ועדיין לא ממש שם - אבל בהחלט שיפר מאסה וצריך להעריך אותו על הרצון וההשקעה. שמעתי שהוא גם בחור טוב, שיהיה בהצלחה. |
מישהו יודע בבקשה מהם השמות של השירים בסרטון?
|
ואללה הוא היה במכון שלי כמה פעמים
|
השיר הראשון בסרטון השלישי DMX - Lord give me a sign
השיר השני 2pac - all eyes on me בMEGA MIX2 השיר זה dmx - x gon give it to ya בMEGA MIX השיר זה Dmx - where the hood at בקשה אחי. אה כן ולעניין זרועות על הפנים.חוץ מזה בהמה. |
ציטוט:
|
בחור זהב!!
צלמתי אותו לתחרות חובבנים ,באמת בחור טוב,משקיע לוקח את התחום ברצינות ...
מאחל לו את כל ההצלחה בתחוווום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ