![]() |
אשכול צבא קטן , איפה אתם משרתים ? שירתתם ? רוצים לשרת ? מיועדים ?
בואו נעשה אשכול צבא קטן , איפה אתם משרתים ? שירתתם ? רוצים לשרת ? מיועדים ?
אני מתגייס במרץ בע"ה , היה לי יום סיירות שאותו סיימתי אבל לא קיבלתי זימונים.. בדצמבר הקרוב יש גיבוש צנחנים \ דובדבן שאני מחכה לו כבר.. מה איתכם? |
מתגייס עוד שנה בערך, כנראה לעוקץ.
|
אני רוצה להיות בימ"ס של דובדבן עם לא ישימו אותי שם אני לא מתגייס
אני חייב להגיע לשם |
ימ"ס זה לא של משמר הגבול?
דובדבן זו יחידת מסתערבים בפני עצמה אבל של הצבא הלוואי עלי להגיע כמאותר דובדבן.. מקווה מאוד חייבים להיות שפיצים בגיבוש שבא.. |
ימ"ס זה יחידת מסתערבים אחי לאן שאני רוצה ללכת בדובדבן
|
אני חושב בנתיים על אגוז
|
אני עם אני יראה שקשה לי בגיבוש וכל זה אני יקח ממריצים אני לא מוותר
|
שואף לסיירת מטכל .
עם לא כניראה חרוב \דובדבן |
ציטוט:
|
שירתתי 3 שנים בבא"ח גולני(לא לוחם)- היה נחמד :-)
|
שואף ליחידה קרבית בינתיים לא הכי משנה לי בין אם זה גולני גבעתי נח"ל כפיר או צנחנים.
|
הייתי שנה במודיעין שדה, עכשיו אני ג'ובניק, עוד חודש אני מתחיל תפקיד של רס"פ בפלוגה של קורסיסטיות ^^
עוד שנה למאנייק |
התחלתי מסלול שייטת, נפצעתי, כרגע בבית.
כרגע יש לי 2 אפשרויות, או שאני במרץ מתחיל מסלול שייטת עוד פעם, או שאני עושה ראיון מגלן/סיירת גולני ומתגייס בקרוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ים :)
|
רוצה שלד"ג, אין לי פרופיל אז אני כבר בתוך מודיעין...
|
ג'ובניק
|
ציטוט:
|
מיועד למנהל רשת מחשוב.. :ohmy:
|
שלישות בר"ג :sbb4:
|
מפקד כיתה במערך מגל.
|
ציטוט:
|
חחח לא הייתי מיתגיס במקומך פניק
|
ציטוט:
|
חלום דובדבן ,אבל כרגע בחטיבת כפיר לביא 96
עוד מעט לצערי יוצא מקרבי על ת"ש 03 .. ואז קרוב לבית בגלל בעיות בבית :( |
החלום זה סיירת מטכל, אבל אני גם ריאלי.. יש לי חברים מורעלים משהו כבד ואם הם לא הצליחו להתקבל למטכל, אז אין לי לפתח יותר מדי תקוות
|
ציטוט:
אני בעצמי רוצה איזה מד"ס, קרבי לא אפשרות (בן יחיד), נראה מה יהיה, בינתיים מתפקססים עם הצבא. |
ציטוט:
תתחיל אז כבר במרץ , אל תוותר על מה שיש לך ביידים.. אני בתור אחד שהיה מורעל על שייטת .. שאלוהים יעזור לי ולא קיבלתי את זה ביום סיירות , תלחם על זה.. ושמח לראות שיש הענות כזאת ( יחסית ) גדולה לקרבי.. סחטיין עלייכם אנשים:11: |
רוצה 669
אבל עד אז אלוהים גדול |
ציטוט:
כל מי שאני מכיר חושב שכדי לסיים גיבוש ולהתקבל ליחידה כלשהי צריך כושר על. מה שהם לא יודעים זה שבנאדם שאין לו כושר פיזי אך יש לו ראש חזק, עדיף על בנאדם עם כושר שנשבר מהר. |
רוצה ג'ובניק... סגור יותר על:
לפתוח ממטרותת לאכול קשיו ולחזור ב11 הבית :) :) |
אני מתגייס עוד שבועיים וחצי להנדסה קרבית....
:sbb4: |
צלף-צלף-צלף-צלף
מתגייס ליחידה קרבית בסביבות החצי שנה...מעלה את דרגת הרובאי ל09 וניכנס ליחדית צלפים כמו גדול אני וה M24 שיהיה בעזרת השם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חודשיים בצבא
עכשיו עושה קורס "אבנט כחול" בטכני בחיפה , אח"כ או יוצא לקורס פיקוד והדרכה להיות מפקד קורס או פשוט להיות מוצב כטכנאי אבנט כחול בקריה/צריפין/חצרים , נראה מה יהיה |
ציטוט:
|
אתה דבע רצח דניאלו חבל על הזמן אחי שתבזבז שם
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ