![]() |
לכול מי שנכשל טסטים כנסו:
ספרו על מה נכשלתם?
|
כל מיני דברים
אבל העיקרי שפניה שמאלה בצומת רמזורים הבן :):):):) דפק לי ברקס ונגיעה קלה בהגה אבל למי אכפת עברתי שני כמו מלך וכבר יש לי רשיון יותר משנה :sbb3: |
אני נכשלתי בראשון שלי על סתם הוא אמר שחתכתי נתיבים מהר מידי המניאק
וטסט שני עברתי (: |
תקשיבו חבר'ה
אני גר באילת ואין כאן יותר רמזורים,הכל כיכרות מה אתם אומרים זה לטובה או לרעה מבחינת טסט? |
בנזונה הכשיל אותי על נהיגה איטית מדיי...
|
ציטוט:
|
אני זה סיפור עצוב... טסט ראשון עשיתי טסט פצצה, עד כדי כך שהטסטר אמר לי בחיוך "טוב הבנתי, תעצור בצד". עצרתי באתי לצאת להתחלף הטסטר עושה לי "מה עם הבלם יד?" וואלה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.... ועל זה הבן זונה הכשיל אותי... על זה שלא הרמתי בלם יד בסוף הטסט... הערה יחידה ובודדת.. בכל מקרה עברתי שני ועוד חודש משתחרר המלווה :)
|
ציטוט:
אבלל גם אתה דבע... איך אתה שוכח להרים האמברקסס!!! חח כמו שאתם יודעים עברתי טסט שני לפני יומיים... נכשלתי ראשון בבמצב הכי באסהה בארץ אני בכביש חד סיטרי פתאום משאית נעמדת והנהג של המשאית הולך לחנויות ממול לפרוק סחורה אנערף מה הוא עשה... אני בא עוקף את המשאית פתאום הטסטר נוגע לי בהגה המעבר היה צררר איזה עצבים כאלה לא היו לי הרבה זמן!! |
ציטוט:
עריכה: לא מספיק שהייתי גם דוקר אותו היתי דופק לו את המוח בתוך הכריות אוויר עד שהמוח שלו היה פיטפנצ'ר |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני ראשון ברוך ה' -אבל כמעט עברתי באדום בפנימי |
ציטוט:
מזוז אם הייתי במקומך והייתי נתקלבו הייתי שם לו יריקה לפרצוף ואומר לו "פיי יא זבלל" |
ציטוט:
ציטוט:
וחחחחח בהתחלה רציתי לארגן חבר'ה וללכת אבל לא עשיתי את זה ואני שמח שלא למה סתם הייתי מסתבך חחח בכל מקרה העצבים שלי כבר עברו ועכשיו אני רק מת שישתחרר לי המלווה !!!! :bow: |
Uppp
|
ציטוט:
:):):):) אני בכלל סטלן הבאתי לו תאוריה בשיעור 30 בערך כאילו רק עכשיו ואני מקווה לקראת סוף החודש חודש הבא הוא יגיש אותי לטסט ..ואני יעבור ראשון בעזרת השם:wub1: המלווה זה כבר שטיות העיקר שאני נוהג משנה עם מי ומה |
בטח משנה אחי מה אתה רוצה ליסוע לאינשהו תסחוב את אבא איתך?
וואלה אני מקווה שאני לא יכשל על הפניות- יעני כשהמורה אומר ישר ואני פונה לו שמאלה כמו טמבל...י שלי את השטויות האלה הרבה.. וכל הזמן המורה אומר שאני לא אדיב.. לא חושב שזה + אה? |
ציטוט:
וואלה אבל העיקר שעברת אחי... |
התפרצות לצומת,ולא עצרתי בעצור
|
חחח מי לא עוצר ברמזור יסטלן
ועוד בטסט? חחחחח קיצר אני בטסט ב21/11 אחרי דחייה של שבועיים בני זונות בגלל שהטסטרים יוצאים לחופשה מקווההה לעבור |
ציטוט:
|
ציטוט:
והתמרור עצור= נכנסו לאיזה שכונה והיה תמרור עצור,ולא עצרתי אז הטסטר דפק לי ברקס ואמר לי סתכל מאחוריך חח |
ציטוט:
|
פעם אחת ניכשלתי כי היתעצבנתי על איזה בחורה מלפני ברמזור שלו זזה
אז שעקפתי אותה פתחתי את החלון וצעקתי לה תירשמי תמספר Xxxxxxx תקשרי אליו זה מורה נהיגה שילמד אותך לינהוג מה אני יעשה יש לי פיוז קצר הוא הכשיל אותי על ברוטליות בכביש אנערף פעם שניה איזה שני מטומתמים עברו באמצע הכביש וכימאט ניכנסתי בהם אז ציפצפתי להם וקיללתי אותם ובנוסף הטסטר עיצבן אותי אז גם קיללתי אותו חח פעם שלישית בגלל שדרסתי חתולה |
ציטוט:
אחי אתה מלך פשוט מלך |
ציטוט:
הכל חוץ מדריסת חתולה זה מישהו שאני מכיר עשה חחח |
ציטוט:
חחחחחחחחחח אני כל הזמן מקלל נהגים בשיעורים... המורה שלי פותח ת'חלון ומקלל איתי אחי הכי צחוקים... אין מצב שאם תיפלט לי קללה בטסט הוא יכשיל אותי נכון? |
ציטוט:
"איך אתה נוסע יא בן זונה!!" המורה הזין הזה עושה לי: "יש לו רשיון..." |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ