ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לכול מי שנכשל טסטים כנסו: (https://israelbody.com/showthread.php?t=23378)

MagneZium 07-11-07 23:03

לכול מי שנכשל טסטים כנסו:

ספרו על מה נכשלתם?

Gangsta 08-11-07 00:04

כל מיני דברים
אבל העיקרי שפניה שמאלה בצומת רמזורים הבן :):):):) דפק לי ברקס ונגיעה קלה בהגה

אבל למי אכפת עברתי שני כמו מלך וכבר יש לי רשיון יותר משנה :sbb3:

GaL-L 08-11-07 01:01

אני נכשלתי בראשון שלי על סתם הוא אמר שחתכתי נתיבים מהר מידי המניאק
וטסט שני עברתי (:

maradona 08-11-07 01:06

תקשיבו חבר'ה
אני גר באילת ואין כאן יותר רמזורים,הכל כיכרות

מה אתם אומרים זה לטובה או לרעה מבחינת טסט?

SiX PACK 08-11-07 01:06

בנזונה הכשיל אותי על נהיגה איטית מדיי...

SiX PACK 08-11-07 01:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona
תקשיבו חבר'ה
אני גר באילת ואין כאן יותר רמזורים,הכל כיכרות

מה אתם אומרים זה לטובה או לרעה מבחינת טסט?

ממש לטובה..

Mazoz3 08-11-07 02:07

אני זה סיפור עצוב... טסט ראשון עשיתי טסט פצצה, עד כדי כך שהטסטר אמר לי בחיוך "טוב הבנתי, תעצור בצד". עצרתי באתי לצאת להתחלף הטסטר עושה לי "מה עם הבלם יד?" וואלה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.... ועל זה הבן זונה הכשיל אותי... על זה שלא הרמתי בלם יד בסוף הטסט... הערה יחידה ובודדת.. בכל מקרה עברתי שני ועוד חודש משתחרר המלווה :)

Danielllo 08-11-07 08:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
אני זה סיפור עצוב... טסט ראשון עשיתי טסט פצצה, עד כדי כך שהטסטר אמר לי בחיוך "טוב הבנתי, תעצור בצד". עצרתי באתי לצאת להתחלף הטסטר עושה לי "מה עם הבלם יד?" וואלה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.... ועל זה הבן :):):):) הכשיל אותי... על זה שלא הרמתי בלם יד בסוף הטסט... הערה יחידה ובודדת.. בכל מקרה עברתי שני ועוד חודש משתחרר המלווה :)

איייייייייייייייי איזה באסה!!!!

אבלל גם אתה דבע... איך אתה שוכח להרים האמברקסס!!!

חח כמו שאתם יודעים עברתי טסט שני לפני יומיים...

נכשלתי ראשון בבמצב הכי באסהה בארץ אני בכביש חד סיטרי פתאום משאית נעמדת והנהג של המשאית הולך לחנויות ממול לפרוק סחורה אנערף מה הוא עשה... אני בא עוקף את המשאית פתאום הטסטר נוגע לי בהגה המעבר היה צררר איזה עצבים כאלה לא היו לי הרבה זמן!!

PcGunMan 08-11-07 08:58

ציטוט:

אני זה סיפור עצוב... טסט ראשון עשיתי טסט פצצה, עד כדי כך שהטסטר אמר לי בחיוך "טוב הבנתי, תעצור בצד". עצרתי באתי לצאת להתחלף הטסטר עושה לי "מה עם הבלם יד?" וואלה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.... ועל זה הבן זונה הכשיל אותי... על זה שלא הרמתי בלם יד בסוף הטסט... הערה יחידה ובודדת.. בכל מקרה עברתי שני ועוד חודש משתחרר המלווה :)

על כזה דבר הוא הכשיל אותך???????????????????????? אני עכשיו מבין למה הם באמת לא מספרים אם עברת על המקום הייתי דוקר אותו על כזה דבר שזאת באמת הסיבה שלא אומרים אם עברת על המקום

עריכה: לא מספיק שהייתי גם דוקר אותו היתי דופק לו את המוח בתוך הכריות אוויר עד שהמוח שלו היה פיטפנצ'ר

eyalamzleg 08-11-07 11:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

אני מפחד שיכשילו אותי על מהירות:|

פינגווין 08-11-07 11:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רציני אחי? איטית מידי??????
אני ראשון ברוך ה'

-אבל כמעט עברתי באדום בפנימי

The Iron Man 08-11-07 11:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
על כזה דבר הוא הכשיל אותך???????????????????????? אני עכשיו מבין למה הם באמת לא מספרים אם עברת על המקום הייתי דוקר אותו על כזה דבר שזאת באמת הסיבה שלא אומרים אם עברת על המקום

עריכה: לא מספיק שהייתי גם דוקר אותו היתי דופק לו את המוח בתוך הכריות אוויר עד שהמוח שלו היה פיטפנצ'ר

תאכלס.
מזוז אם הייתי במקומך והייתי נתקלבו הייתי שם לו יריקה לפרצוף ואומר לו "פיי יא זבלל"

Mazoz3 08-11-07 12:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
תאכלס.
מזוז אם הייתי במקומך והייתי נתקלבו הייתי שם לו יריקה לפרצוף ואומר לו "פיי יא זבלל"

עמית זה השם אחי :)
וחחחחח בהתחלה רציתי לארגן חבר'ה וללכת אבל לא עשיתי את זה ואני שמח שלא למה סתם הייתי מסתבך חחח בכל מקרה העצבים שלי כבר עברו ועכשיו אני רק מת שישתחרר לי המלווה !!!! :bow:

MagneZium 08-11-07 12:44

Uppp

PcGunMan 08-11-07 12:49

ציטוט:

עמית זה השם אחי :)
וחחחחח בהתחלה רציתי לארגן חבר'ה וללכת אבל לא עשיתי את זה ואני שמח שלא למה סתם הייתי מסתבך חחח בכל מקרה העצבים שלי כבר עברו ועכשיו אני רק מת שישתחרר לי המלווה !!!! :bow:

העיקר שעברת איך שאומרים:basketball::jockey:
:):):):) אני בכלל סטלן הבאתי לו תאוריה בשיעור 30 בערך כאילו רק עכשיו ואני מקווה לקראת סוף החודש חודש הבא הוא יגיש אותי לטסט ..ואני יעבור ראשון בעזרת השם:wub1:
המלווה זה כבר שטיות העיקר שאני נוהג משנה עם מי ומה

slim shady 08-11-07 13:09

בטח משנה אחי מה אתה רוצה ליסוע לאינשהו תסחוב את אבא איתך?
וואלה אני מקווה שאני לא יכשל על הפניות- יעני כשהמורה אומר ישר ואני פונה לו שמאלה כמו טמבל...י שלי את השטויות האלה הרבה..
וכל הזמן המורה אומר שאני לא אדיב.. לא חושב שזה + אה?

slim shady 08-11-07 13:12

ציטוט:

אני זה סיפור עצוב... טסט ראשון עשיתי טסט פצצה, עד כדי כך שהטסטר אמר לי בחיוך "טוב הבנתי, תעצור בצד". עצרתי באתי לצאת להתחלף הטסטר עושה לי "מה עם הבלם יד?" וואלה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.... ועל זה הבן :):):):) הכשיל אותי... על זה שלא הרמתי בלם יד בסוף הטסט... הערה יחידה ובודדת.. בכל מקרה עברתי שני ועוד חודש משתחרר המלווה :)

ואי אחי אייזה באסה... אבל תאכלס מבין אותך אחרי שהטסטר אומר לך משהו כזה אתה דבר ראשון רוצה להתחפף מהאוטו...
וואלה אבל העיקר שעברת אחי...

zidan 08-11-07 13:44

התפרצות לצומת,ולא עצרתי בעצור

saraganzi 08-11-07 14:05

חחח מי לא עוצר ברמזור יסטלן
ועוד בטסט? חחחחח
קיצר אני בטסט ב21/11 אחרי דחייה של שבועיים בני זונות בגלל שהטסטרים יוצאים לחופשה
מקווההה לעבור

MagneZium 08-11-07 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
התפרצות לצומת,ולא עצרתי בעצור

התפרצות לצומת לא מרומזר אני מבין נכון?

zidan 08-11-07 15:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagneZium
התפרצות לצומת לא מרומזר אני מבין נכון?

לא אחי,התפרצות לצומת= יש צומת עם תמרור עצור שאתה משתלב עם כביש מהיר,ויענו אתה צריך לצאת שהכביש ריק ולהאיץ ישר ל80,ואם יצאת ובא אוטו מאחוריך והוא האט בגללך אז הטסטר מכשיל אותך,זה מה שקרה לי בהתפרצות לצומת.
והתמרור עצור= נכנסו לאיזה שכונה והיה תמרור עצור,ולא עצרתי אז הטסטר דפק לי ברקס ואמר לי סתכל מאחוריך חח

MagneZium 08-11-07 19:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
לא אחי,התפרצות לצומת= יש צומת עם תמרור עצור שאתה משתלב עם כביש מהיר,ויענו אתה צריך לצאת שהכביש ריק ולהאיץ ישר ל80,ואם יצאת ובא אוטו מאחוריך והוא האט בגללך אז הטסטר מכשיל אותך,זה מה שקרה לי בהתפרצות לצומת.
והתמרור עצור= נכנסו לאיזה שכונה והיה תמרור עצור,ולא עצרתי אז הטסטר דפק לי ברקס ואמר לי סתכל מאחוריך חח

נו בסדר אתה לא נוהג בפורמולה 1 מה הוא רוצה שתוך שנייה תגיעה להילוך רביעי זה לוקח כמה עשרות שניות

SuzukiR 08-11-07 19:07

פעם אחת ניכשלתי כי היתעצבנתי על איזה בחורה מלפני ברמזור שלו זזה

אז שעקפתי אותה פתחתי את החלון וצעקתי לה
תירשמי תמספר Xxxxxxx תקשרי אליו זה מורה נהיגה שילמד אותך לינהוג
מה אני יעשה יש לי פיוז קצר
הוא הכשיל אותי על ברוטליות בכביש אנערף

פעם שניה איזה שני מטומתמים עברו באמצע הכביש וכימאט ניכנסתי בהם אז ציפצפתי להם וקיללתי אותם ובנוסף הטסטר עיצבן אותי אז גם קיללתי אותו חח

פעם שלישית בגלל שדרסתי חתולה

P-a-n-1-c 08-11-07 19:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR

פעם שניה איזה שני מטומתמים עברו באמצע הכביש וכימאט ניכנסתי בהם אז ציפצפתי להם וקיללתי אותם ובנוסף הטסטר עיצבן אותי אז גם קיללתי אותו חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחי אתה מלך פשוט מלך

SuzukiR 08-11-07 19:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחי אתה מלך פשוט מלך

ברור לך שזה בצחוק? לא עשיתי את זה בטסט עשיתי את זה בשיעורי נהיגה חח
הכל חוץ מדריסת חתולה
זה מישהו שאני מכיר עשה חחח

slim shady 08-11-07 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR

חחחחחחחחחח אני כל הזמן מקלל נהגים בשיעורים... המורה שלי פותח ת'חלון ומקלל איתי אחי הכי צחוקים... אין מצב שאם תיפלט לי קללה בטסט הוא יכשיל אותי נכון?

Danielllo 09-11-07 03:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
חחחחחחחחחח אני כל הזמן מקלל נהגים בשיעורים... המורה שלי פותח ת'חלון ומקלל איתי אחי הכי צחוקים... אין מצב שאם תיפלט לי קללה בטסט הוא יכשיל אותי נכון?

חחחחחחחחח הכי מצחיקקק בשיעור 20 ככה מישהו עקף אותי כמעט נכנסתיי בו צעקתי בתוך האוטו!!

"איך אתה נוסע יא בן זונה!!"

המורה הזין הזה עושה לי: "יש לו רשיון..."

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ