![]() |
אופטימום vs צ'מפיון
איזה חלבון הוא יותר טעים לדעתכם צ'מפיון קרם עוגיות או אופטימום קרם עוגיות :diractor:
|
אני רואה פה מלחמה :-)
|
צמפיון קרם עוגיות!
|
מחברים שלי שמעתי שהצ'מפיון לוקח
|
אני עם האופטימום כבר איזה שנה אבל ממה ששמעתי מאחד שמתאמן אצלנו הצ'מפיון יותר טעים
|
אופטימום יותר טעימה בהרבה, מהקרם עוגיות של צ'מפיון.
|
זה כמו לשאול בפורום צילום מה יותר טוב קנון או ניקון?
וואלה כל אחד והטעם שלו אני אישית טעמתי את שניהם ואם זכור לי נכון הצ'מפיון טעים יותר |
ציטוט:
|
על טעם וריח אין להתווכח
|
סונע קרם עוגיות הדבר הכי מגעיל שטעמתי
|
קרם עוגיות טעם מגעיל מראש... אני התאכזבתי קשות מהטעם. הצ'מפיון עדיף.
|
צ'מפיון
|
צמפיון בננה לא רואה אף אחת משתיהם
|
שניהם מגעילים.
|
אני מעוניין לקנות אבקה ואני אוהב תקרם עוגיות בכללי (תטעם) עכשיו אני גם אוכל בננה זה לא שאני משוגע על הבננה כמו על הקרם עוגיות עכשיו מה שאני רוצה להבין אם אותם אלו שהגיבו מהאשכול ואמרו שזה מגעיל ניסו לפחות אחת מהאבקות ולא אמרו סתם "זה מגעיל עדיף תבננה" מבלי לטעום אחת מהם!!
|
ציטוט:
הבננה טעימה ממש בפעמים הראשונות..אחריזה כבר לא ממש בא לך על הטעם.. קרם עוגיות זה לנצח:boxing: |
היתרון של האופטימום הוא באופציית רכישת השק החסכוני - ככה אתה יכול להיות רגוע יותר זמן שיש מספיק תחמושת.
מבחינת הטעם, התות הוא היחיד שאיכשהו עובר אצלי. בגדול, לא ישכנעו אותי שיש איזשהי אבקת חלבון ממש טעימה - אני בולע את זה כמו תרופה ולא מחפש להינות. בשביל להינות יש לי צ'יטינג. |
טעמתי תאופטימום הקרם עוגיות וזה מגעיל אחי בקושי סימתי תקופסא דבר גועל נפש
הצמפיון בננה יותר טעם והכי טעם זה הגיינר של Mrm טעם שוקולד |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן גם אני שמעתי על הגיינר של mrm בטעם שוקולד שהוא חזק... |
ציטוט:
|
אני חולק עליך ניגרי
אני נהנה מהשייק שלי והוא מאוד טעים לי,בכלל כל אבקת חלבון שבחרתי לקנות תמיד בחרתי טעם שהיה טעים לי לשתות את זה כמו תרופה לדעתי זה יהיה מפגר כשיש כל כך הרבה מבחר של טעמים שבטוח אחד מהם לפחת יהיה טעים לטעמך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ