![]() |
הצעות לקעקועים
אני מתת לעשות קעקוע ראשון שזה יקרה בערך עוד שבועיים ובינתיים אני חושב על מה לעשות ואין לי כלום בראש הלכתי למקעקעים ולא מצאתי אצליהם כלום כלוםםם....
אני יודע שזה מוזר בקשה כזאת אבל יש למישו אולי איזה אתר אם ציורים שמיועדים לקעקועים או משהו כזה אם כן שימו לי קישור תודה...=)):bow: |
אם אני הייתי עושה קעקוע זה היה עם המזל שלי אריה
|
אם המזל שלו בתולה תבקש מהקעקע שיצייר לך ילדה דוסית :p
|
ציטוט:
לא חשבתי שיהיה כזה קשה לבחור קעקוע |
תקעקע פיטמה שלישית..
|
תעשה חיפוש..היו כמה שפירסמו אתרים עם קעקועים
|
ציטוט:
|
אחי אני מתתי לעשות קעקוע לפני 3 שבועות אבל לא עשיתי.
אחי אני מציע לך אל תעשה קעקוע זה יכול להרוס לך כול כך הרבה, תאמין לי אחרי כמה ימים הרצון ירד לך. |
אני אישית אוהב את כל הטרייבלים והצורות למיניהן, וגם לפעמים חיות שונות רק אם זה באמת יפה.
תקפוץ ל'טרייבל טאטו' בדיזינגוף יש לך שם 40 חוברות שבכל אחד קעקועים שונים. |
ציטוט:
יש אנשים שחושבים ככה ויש כאלה שלא אחי זה תלוי.... אני גם עושה בגב אז זה מקום שאני לא רואה הרבה וגם זה לא מקום שיפריע לי כל כך כמו בבדי בילדינג |
ציטוט:
הייתי אצלו יש שם הרבה דברים שאני לא מתחבר אליהם |
אחי תעשה טרייבל כזה מהיד העליונה
דרך המרפק שנמשך לאמה יש מלא אופציות זה יפה כזה בעיקר שאתה בגופיה או משהו ... או ברגל .. אני יעלה עוד מעט כמה תמונות |
אם אתה ציוני כזה, חשבתי על קעקוע נחמד- אפשר לעשות אותו על החזה, איפה שהלב, כאילו יש לך חור בחזה ורואים את הלב שלך ועל הלב צרוב מגן דוד, או ככה רק על היד, ועל העצם צרוב מגן דוד. זה נחמד, אבל זה סתם רעיון שעלה לי.
|
אם מישו יכול להעלות תמונות זה יהיה טוב..
תודה! |
ציטוט:
|
קודם כל תדע מה אתה רוצה לקעקע
אחרי זה תלך לקעקע קעקוע זה משהו מאוד אישי.. אף אחד לא יכול להגיד לך מה אתה רוצה לקעקע והשאלה הזאת דיי מטומטמת לדעתי |
ציטוט:
|
תקעקע חיטובים ודיטייל של השרירים ובחיים לא תעשה יותר חיטוב!
|
אני חשבתי בעתיד הקרוב לעשות אותיות גותיות על האמה ואיזה משהו מפחיד בצוואר לא יותר מזה.
|
תעשה איזה אות סינית פשוטה על היד - הכי פשוט ויפה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכלל, אני לא בעד כל האותיות הסיניות או כל האופנות המתחלפות האלה (לבבות, שדונים, קרטונס)- זה בסה"כ אופנה מתחלפת.. אם כבר אתה מקעקע- תקעקע משהו שאתה באמת מאמין בו, שאתה יודע שההשקפה שלך לגביו לא תשתנה בעוד חודש, שנה, חמש. |
אם אין לך רעיון מקורי אל תעשה סתם, אין טעם. אגב,אני בקרוב עושה את הקעקוע ה-4 שלי:character63: אבל יקח לי איזה כמה חודשים רק לתכנן אותו. רעיון כבר יש.
|
תעשה משהו שבאמת מדבר אליך שאומר לך משהו.. אל תקעקע סתם כי זה יפה..
|
ציטוט:
תחשוב על זה |
תקעקע Shut Up And Squat על ה4 ראשי חחחחח
|
אם אתה לא סגור על קעקוע אל תעשה בכלל
תעשה משהו שיש לך אליו קשר ריגשי ואתה מתחבר אליו אם לא אל תעשה! |
ציטוט:
|
אף פעם לא נדלקתי על קעקועים..אבל עכשיו בא לי רעיון פה מרועי..
לקעקע על הרגל מוט עם משקולות ומתחת סקוואט משהו כזה: |||---------------||| squat זה חזק..אבל כמובן עם ציור יפה כזה..ואפשר גם בדרך לשים את הכלב שנושך את המשקולת.. וואי אדיר |
ציטוט:
|
|
מה עבר לה על הכוס :ohmy:
נראה כאילו היה שם מירוץ פורמולה 1 :bow: |
סרטוט על כל הגוף בצורת נחשים לכלא "פוקס ריבר" בן :):):):)!!
:) :) |
ציטוט:
|
http://www.pentagram-tattoo.com קח תסתכל פה יש הרבה קעקועים
|
|
תקעקע תמונה שלי זה בטוח יצא יפה.
|
הומי אתה גם עושה עוד קעקוע? דרך אגב אתה ציירת את הקעקוע שלך לא?
|
חבר צייר,
וכן אני בעוד חודש +/- עושה את השני, אחרי הניתוח.... הרחבתי את הספטום אגב :) 2.4 מ"מ |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ