ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתר פולחן לרבין (https://israelbody.com/showthread.php?t=22922)

OMRI-TURBO 01-11-07 11:25

אתר פולחן לרבין

היום שגלשתי ב-YNET, נתקלתי בזה:
http://www.rabincenter.org.il/educat...s/default.aspx
הייתי בשוק, אשכרה יש אתר לפולחן רבין.

SuzukiR 01-11-07 11:32

זה לאחדש לצערי

פינגווין 01-11-07 11:36

אוי ואבוי מה קורה לנו

kaga 01-11-07 11:37

אה אתם יודעים ליגאל אמיר נולד בן בדיוק ביום הלועזי (או שבשבוע) של רצח רבין.... איזה קטעים חחחח נראה לי יגאל אמיר בחוונה חישב את זה עם אישתו. ובידיעות האחרונות כתבו שהוא יהיה מקולל... איזה שטויות עוד 10 שנה הוא יחשב לקדוש.
עריכה:
עשו מרבין איזשהו קדוש... לא שיש לי בעיה עם זה אבל זה מזכיר לי בכנסיה שיש להם את הקדושים שמתו בשביל האמונה ועושים מהם תמונה... קיצר הבנתם. וכמה אפשר לטחון עם זה כבר????

OMRI-TURBO 01-11-07 11:44

נו כן, ברור, כל הקטע עם ישו הוא כזה.

פינגווין 01-11-07 12:24

עושים לבן של יגאל אמיר ברית ביום הזכרון לרבין

zidan 01-11-07 17:34

צריך לפתוח אתר כזה לאזרחים ולחיילים שמתו בגלל כל הנזק שהבנאדם הזה גרם למדינה.
אבל אם יגרמו לאולמרט גם ללכת מהעולם "בדרך כלשהי",אני מוכן לפתוח לו גם אתר כזה..

SuzukiR 01-11-07 17:46

שלא רק אולמרט ימות עדיף קודם את אישתו ואת הילדים המזדיינים שלו

ולכל הפרנואידם מהשב"כ

שב"כ אתה על הזייןןןן שלייייייייי אתה וכל המזיינים שמה שתופסים יהודים בימקום ליתפוס ערבים בארץ חתיכת מיזדיינים אתם יכולים לימצוץץץ לי

Mad_dog 01-11-07 18:21

:| איפה התותחים של הפריצות פה לאתרים תורידו את האתר הזה :d

Night_Wolf 01-11-07 18:26

חה חה חה
פולחן לשמאלנים חחחחח יאלה כבר חרשו על זה כמה אנשים נהרגו בפיגועים ובתאונות דרכים ואף אחד לא שם על זה בכו יום יומיים ושכחו אותם,ושראש ממשלה אם דעות שמאלניות נהרג אז עושים מזה כזה ביג דיל,נימאס כבר!:diractor:

Antonator1 01-11-07 18:53

אם ככה אנחנו משחקים אז שיעשו כבר יום זכרון ליוני נתניהו.

BiG_BuG 01-11-07 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
עשו מרבין איזשהו קדוש... לא שיש לי בעיה עם זה אבל זה מזכיר לי בכנסיה שיש להם את הקדושים שמתו בשביל האמונה ועושים מהם תמונה... קיצר הבנתם. וכמה אפשר לטחון עם זה כבר????

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
נו כן, ברור, כל הקטע עם ישו הוא כזה.

לא לזיין בשכל בדברים שאתם לא מבינים בבקשה ..

AmitMa 01-11-07 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BiG_BuG

אתה תסתום ת'פה!

d-undertaker 01-11-07 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AmitMa
אתה תסתום ת'פה!

+1 יאבויה

Bullet 01-11-07 23:39

ציטוט:

אתה מכיר את המשפט "אויב של אויבי הוא חברי"?

BiG_BuG 01-11-07 23:55

תסתום ת'פה אני אומר לאבא שלך כשהוא מתחנן אליי להפסיק לענג את אמא שלך :]

ובולט, לא הבנתי .. עכשיו אני חבר שלך או מה ?? :mellow:

Tamir H 02-11-07 00:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אם ככה אנחנו משחקים אז שיעשו כבר יום זכרון ליוני נתניהו.

אם כבר שיעשיום זיכרון לרחבעם זאבי
הוא עוד נרצח ע"י ערבים

אתם יודעים יום אחד שאלתי את המורה שלי לפני שנה למה לזאבי לא מתייחסים בבתי ספר כמו לרבין
ומה היא אומרת לי "הדעות שלו קיצוניות מידיי" באותו רגע רציתי להעיף לה כאפה

HammEr-StriKe 02-11-07 01:13

אני לא יודע אם רבין היה צריך להיות בחיים או לא.. אני חושב שזה הגורל..
מה שאני כן יודע זה שזאת הייתה טעות גדולה שמלכתחילה היה ראש ממשלה..
ואני חושב שכל הבלאגן הזה.. איזה שלוש פעמים ימי זיכרון עושים עליו, פעם אחת שבוע שעבר משהו נדמה לי, יש מוצאי שבת בכיכר, וביום שהוא נרצח..
ועדיין יש את כל העצרת הזאת של השמאלנים, אני בהלם שנישארו עוד אנשים כאלה.. מהשנים הרעות שהיו.. דיי לא נמאס עם השנאה שעוד ועוד זורמת לתוך העורקים של האנשים במדינה הזו? ושוב יחזרו על המילים "כיבוש" ו"דו קיום" וכל הפאקינג בולשיט הזה! נמאס מהאנשים האלה!
ובכלל שלא נדבר על זה שכל העניין של הרצח של רבין כל כך מעורפל ויש על פני השטח הרבה סימני שאלה.. מה שהיה זה היה אמור להיות דימוי לרצח ראש הממשלה, כדורי סרק מהאקדח של עמיר, ואחר כך הכל נהפך לקונספרציה כשאנשים התחילו להסתכל על בדיקות הרנטגן ועל הדליפה ששני כדורים חדרו דרך החזה ואחד מהגב, לבסוף מתברר שעמיר לא היה טעון בתחמושת חיה, הוא אכן היה מעורב עם השב"כ אבל הוא לא ידע הרבה דברים בזמן שהדימוי לרצח היה צריך לפעול.. ואם שמעתם על המאבטח הרביעי באותו ארוע שהיה צריך להסתובב ולעצור את עמיר כביכול מנסיון לרצוח.. אבל אותו מאבטח הסתובב מוקדם מדיי ופיספס את עמיר ולכן עמיר הלך עם זה עד הסוף לא היה ברור לו מה אמור לקרות.. רגע אחד קטן לפני שעמיר ירה או אחרי אותו מאבטח צעק "סרק,סרק,סרק.." "סרק, זה לא אמיתי" זה בלבל את כולם.. וכנראה שבגלל זה לא רצחו את יגאל עמיר, כי במצבים כאלה המאבטחים היו צריכים לפעול אחרת וכן לרצוח אותו.. אז למקרה שזה אכן לא אמיתי הם עצרו אותו.. והאשמה הופלה עליו כי רואים שהוא כיוון את הנשק.. אבל יש המון אנשים שפשוט לא רוצים להעמיד את האמת ומעדיפים להשאיר את עמיר כרוצח ראש הממשלה..

OMRI-TURBO 02-11-07 02:26

ציטוט:

אני לא מבין? בוא תתקן אותי,ניראה קצת את הידע שלך.:character63:

BiG_BuG 02-11-07 02:34

הידע שלי מספיק טוב בנושא, אבל אני לא אכנס לויכוח

זה מיותר, ואני יודע בדיוק לאיפה זה יגלוש ואיך זה יסתיים !

אז לא תודה :]

OMRI-TURBO 02-11-07 03:09

ציטוט:

באיזה נושא?

Bullet 02-11-07 09:36

ציטוט:

ובולט, לא הבנתי .. עכשיו אני חבר שלך או מה ?? :mellow:

לא הבנת

AmitMa 02-11-07 10:55

ציטוט:

ציטוט:

תסתום ת'פה אני אומר לאבא שלך כשהוא מתחנן אליי להפסיק לענג את אמא שלך :]

זה בטוח לא מראה על הידע שלך....

Night_Wolf 02-11-07 12:13

יאלה רבין מענין לי תזין נימאס לי שעושים מכל בולשיט שקטן כמו זבוב במדינה הזאת פיל!
ולדברים הרציניים לא מתיחסים ולא עושים כלום שום פולחן! ושום חרא!
רצו עלאק לעשות צפירה לזכר רבין לא הייתי עומד !!! וגם הייתי בכוונה רוקד וצוחק!!
למה ככה כי אני שם על השמאלנים הפחדנים האלה זין כי הם הבעיה במדינה הזאת ועדיף לחסל אותם לפני שמחסלים את הטירור הפלסטיני!

gsk 02-11-07 16:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
יאלה רבין מענין לי תזין נימאס לי שעושים מכל בולשיט שקטן כמו זבוב במדינה הזאת פיל!
ולדברים הרציניים לא מתיחסים ולא עושים כלום שום פולחן! ושום חרא!
רצו עלאק לעשות צפירה לזכר רבין לא הייתי עומד !!! וגם הייתי בכוונה רוקד וצוחק!!
למה ככה כי אני שם על השמאלנים הפחדנים האלה זין כי הם הבעיה במדינה הזאת ועדיף לחסל אותם לפני שמחסלים את הטירור הפלסטיני!

תגיד? לא אמרת לפני כמה חודשים, אחרי שחטפת מגיל על הראש, שאתה מפסיק להביא את הדעות הקיצוניות שלך באתר ומתמקד בשיתוף האחרים בידע הצנוע שלך בתחום פיתוח הגוף?

טוב נו. כנראה אדם עם רמה נמוכה כשלך שוכח דברים כאלו.

OMRI-TURBO 02-11-07 16:09

מה הבעיה Gsk? אם גלעד מתנגד לממסד השמאלני ומשתמש בזכותו הלגיטימית לחופש הביטוי למחאה, זה מפריע לך?

Night_Wolf 02-11-07 16:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gsk
תגיד? לא אמרת לפני כמה חודשים, אחרי שחטפת מגיל על הראש, שאתה מפסיק להביא את הדעות הקיצוניות שלך באתר ומתמקד בשיתוף האחרים בידע הצנוע שלך בתחום פיתוח הגוף?

טוב נו. כנראה אדם עם רמה נמוכה כשלך שוכח דברים כאלו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה?
חטפתי מגיל על הראש?חחחחחחחח
מה הקשר בין קיצוניות לרבין?!הבן אדם שנוא עלי ומענין לי תזין ואני אכתוב בפורום מה שאני רוצה מתי שאני רוצה !
חחחחחחחחחחחחח טוב קיצור עשה לעצמך טובה ילדון אל תגיב לי להודעות אני לא כמוך תופס תפוסטים האלה ריגשי אני כותב מה בזין שלי ומה שבא לי ולא מחשבן לאף אחד בטח לא לאיזה חנבץ כמוך עלאק רמה נמוכה חחחחחחחחחחח בסדר אני רמה נמוכה ומה אתה?שב שב בבית היום בערב ותכתוב פה בפוסטים על פולטיקה במקום לצאת ולהנות מהחיים.
ידע צנוע בפיתוח גוף?חחחחחחחח בוא ניראה מה אתה מוכן לשתף את האתר...ותעלה תמונות שלך ניראה אם אתה אחד שמתאמן או סתם שחיף?

יאלה אל תגיב לי יותר למה אין לי כוח לויכוחים אם איזה ילד שבכה כי הדיעות שלי לא מוצאות חן בעניו סלאמט

ד"א יקירי חחחחחחחחח ראיתי תפוסט שפתחתי הו כן זה היה ממיזמן אז בוא אני אגיד לך כזה דבר שניתי את דעתי ואני מצטער שפתחתי תפוסט הזה חה חה חה

gsk 02-11-07 16:13

ציטוט:

מה הבעיה Gsk? אם גלעד מתנגד לממסד השמאלני ומשתמש בזכותו הלגיטימית לחופש הביטוי למחאה, זה מפריע לך?

יש הבדל בין מחאה לבין הסתה, גזענות, שנאת האחר. זה בדיוק ההבדל בין המחאה הלגיטימית נגד הסכמי אוסלו לבין ההסתה נגד רבין שהובילה בסופו של דבר לרצח רבין.

אבל אני לא מצפה שאדם שמצהיר שהוא שייך למפלגה פאשיסטית להבין את זה. אתה וגלעד כנראה תומכים ברצח רבין ולפי הצהרתו של גלעד, שחושב שצריך לחסל את כל השמאלנים, אולי הוא היה מוכן ללחוץ על ההדק ולרצוח את רבין ב - 1995.

Night_Wolf 02-11-07 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gsk
יש הבדל בין מחאה לבין הסתה, גזענות, שנאת האחר. זה בדיוק ההבדל בין המחאה הלגיטימית נגד הסכמי אוסלו לבין ההסתה נגד רבין שהובילה בסופו של דבר לרצח רבין.

אבל אני לא מצפה שאדם שמצהיר שהוא שייך למפלגה פאשיסטית להבין את זה. אתה וגלעד כנראה תומכים ברצח רבין ולפי הצהרתו של גלעד, שחושב שצריך לחסל את כל השמאלנים, אולי הוא היה מוכן ללחוץ על ההדק ולרצוח את רבין ב - 1995.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תגובות שיאו חחחחחחחחחחחחח איזה ריגשי חחחחחח :flowers: קח פרחים אחי...
אם הדק של אקדח?וואלק טיל הייתי שולח על השמאלנים האלה חחחחחחחחחח עזוב עזוב חחחחחחחחחחחחחחחח אני הולך להיתקלח לשטוף מעצמי תחרא שהולך פה.

OMRI-TURBO 02-11-07 16:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gsk

חחח על מה אתה מדבר? איפה אמרתי שאני תומך ברצח? תפסיק כבר לנסות להציג בצורה שלילית אנשים עם דעות שונות משלך. זה כל כך אופייני לשמאל, דווקא הם שכל הזמן נלחמים לזכות חופש הביטוי, הם הטיראנים הכי גדולים,שצריכים ללמוד באמת מזה חופש ביטוי. כניראה שהם מוכנים לחופש ביטוי רק כאשר הוא משרת את המטרות שלהם(כמו למשל קידום האג'נדה של השמאל) כאשר חופש הביטוי קשור לזרמים ימניים פתאום חופש הביטוי פסול.
אופייני לכם.

gsk 02-11-07 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תגובות שיאו חחחחחחחחחחחחח איזה ריגשי חחחחחח :flowers: קח פרחים אחי...
אם הדק של אקדח?וואלק טיל הייתי שולח על השמאלנים האלה חחחחחחחחחח עזוב עזוב חחחחחחחחחחחחחחחח אני הולך להיתקלח לשטוף מעצמי תחרא שהולך פה.

אני חושב שעל פי הדעות שלך ושל עומרי אתם שניכם צריכים להיות חברים בתנועה ניאו-נאצית . הרי אתם שונאים את כל מה שזז והוא לא אתם. אתם מעריצים כוח ונשק ואוהבים להרגיש חזקים (אולי זו הסיבה שגם נכנסתם לתחום פיתוח הגוף). אז תוכלו למצוא בכל מקום בעולם תנועות שמתאימות לגישות שלכם. ניאו-נאצים ברוסיה, KKK בארה"ב וכד'. תעשו לי רק טובה - אל תגלו להם שאתם יהודים, הם יכולים להזכר שאתם בעצם נחותים גזעית ולהפנות זעמם אליכם.

Night_Wolf 02-11-07 16:20

ציטוט:

חחח על מה אתה מדבר? איפה אמרתי שאני תומך ברצח? תפסיק כבר לנסות להציג בצורה שלילית אנשים עם דעות שונות משלך. זה כל כך אופייני לשמאל, דווקא הם שכל הזמן נלחמים לזכות חופש הביטוי, הם הטיראנים הכי גדולים,שצריכים ללמוד באמת מזה חופש ביטוי. כניראה שהם מוכנים לחופש ביטוי רק כאשר הוא משרת את המטרות שלהם(כמו למשל קידום האג'נדה של השמאל) כאשר חופש הביטוי קשור לזרמים ימניים פתאום חופש הביטוי פסול.
אופייני לכם.

Gsk קח צבא...אדום מטמבור לך ללטרון ותצבע את הטנקים שם באדום ב"דמם של החפים מפשע" בידיוק כמו שהחברים שלך עשו חחחחח אוקי?ואני מקוה שמג"ב יהיה שם לשבור לכם תצורא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חה חה חה :laughing: :bow:

OMRI-TURBO 02-11-07 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gsk
אני חושב שעל פי הדעות שלך ושל עומרי אתם שניכם צריכים להיות חברים בתנועה ניאו-נאצית . הרי אתם שונאים את כל מה שזז והוא לא אתם. אתם מעריצים כוח ונשק ואוהבים להרגיש חזקים (אולי זו הסיבה שגם נכנסתם לתחום פיתוח הגוף). אז תוכלו למצוא בכל מקום בעולם תנועות שמתאימות לגישות שלכם. ניאו-נאצים ברוסיה, KKK בארה"ב וכד'. תעשו לי רק טובה - אל תגלו להם שאתם יהודים, הם יכולים להזכר שאתם בעצם נחותים גזעית ולהפנות זעמם אליכם.

אני לא מייצג שום דעה שלא הייתה מיינסטרימית בציונות הקלאסית השמרנית או בציונות הימנית של היום, ככה שאתה יכול לקחת את ההזמנה שלך ולדחוף אותה למקומות חשוכים נסתרים בגופך.

Night_Wolf 02-11-07 16:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gsk

בונא אתה צודק במקרה לפני יומים בא אלי בחור חביב בשם "קובציץ" ועשה לי קרחת חחחחח אם יש שם זיונים ובנות ובודיבילדינג וכמובן אוכל טוב ומעל הכל צחוקים! ואני אהיה רחוק מחנונים כמוך אז אני אצטרף לשם בשמחה רבה:boxing: :diractor:
חחחחחחחחחחחחחח או כמו שעומרי רצה להגיד לך קח תהזמנה שלך ודחוף אותה לתחת ביחד אם הויברטור שונא ישראל שלך :wub1:

OMRI-TURBO 02-11-07 16:42

גלעד עזוב, יש אנשים שרואים באהבה למדינה ולאומיות גורם שלילי, הם לא מבינים שהם בעצמם,אלו שרוצים להרוס את המדינה ולפתוח אותה לכל מי שרוצה להגיע בלי כסף ועם עבר פלילי, הם אלו שהורסים אותה. הם גם יתחייסו אליך בצביעות כי החופש ביטוי שלך והדעה שלך שונה משלהם, לכן הם ישר יפסלו אותך. חופש הביטוי תקף רק כל עוד הוא לא נוגד את הדברים שלהם, אז הם יתנו לך לדבר ולא ישתיקו אותך.

ניגרי ענק 02-11-07 16:44

אני ימני לגמרי בדעות שלי, אני מאלה שחושבים שהיה צריך להחריב את לבנון עד היסוד על כל קטיושה שנפלה כאן, אני מאלה שסבורים שצריך להוריד לפלסטינאים את השלטר ולמנוע מהם גם מים ואוכל עד שיפסיקו לירות לכאן קסאמים - ובלי קשר לזה - יגאל עמיר צריך היה למצוא את מותו באותו ערב אומלל - ועצם זה שהוא חי נושם וגם עושה ילגים - זו פאשלה היסטרית של השב"כ והמאבטחים החננות שהיו שם.
חד משמעית אני מודיע לכם שעם בוגר מג"ב כמו אח שלי היה מאבטח את רבין, אותו עמיר היה עכשיו צמח, לאחר שברגע ההשתלטות עליו היה חוטף כת של אקדח לגזע המוח - וגם זה במקרה הטוב.
אבל לרבין לא היו מאבטחים אלא אחיות רחמניות.
בשקט ובעדינות הכניסו את הרוצח לרכב, בטח גם כיסו אותו בשמיכה כדי שיהיה לו נעים ועשו לו דיגי דיגי בגב.
יצחק רבין ז"ל טעה בענק בהסכם אוסלו, אך הוא פעל למען המדינה ולא למען אינטרסים שונים, כמו המסריחים שיושבים היום בכנסת.
אצלו אחד כמו הירשזון לא היה מנקה את השירותים, ואם היתם אומרים לו את המילה ספין, סביר מאוד שהוא לא היה מבין מה אתם רוצים מחייו.
זה איש שאהב את המדינה, היה צנוע ועניו, ישר כמו סרגל - עד כדי כך שהתפטר בקדנציה מוקדמת רק בגלל חשבון בנק של אשתו (!!).
הוא רצה לתת דוגמא אישית, סלד משחיתות וחאפריות.
מעבר להסכם הגרוע ההוא, הקדנציה של רבין התאפיינה בתנופת פיתוח אדירה בחינוך, בתשתיות בשיקום הפריפריות.
מדובר ברמטכ"ל לשעבר, גיבור ישראל, פטריוט בכל רמ"ח אבריו.
אין עוד אנשים כאלה.
גם אני נגד פולחן, אבל כשמדברים על רבין זה עוול לזהות אותו רק עם הסכמי אוסלו, וצריך לזכור את המכלול כולו, מצביא דגול, חייל מצטיין, אוהב ארצו, אישיות.
יהי זכרו ברוך.

Tamir H 02-11-07 16:48

ציטוט:

אופייני לכם.

:bow: :bow: :bow:

כל כך נכון

OMRI-TURBO 02-11-07 16:49

ניגרי, כן רבין היה רמטכל וכל זה, הוא שירת את המדינה כמו כל אדם בגילו שהשתתף במלחמות וכו', ולכן לא מגיע לו יותר כבוד מאשר לכל לוחם אחר בגילו ששירת את המדינה, בטח שלא פולחן בכל הארץ. הייתי באחד הקמפוסים של האוניברסיטה הפתוחה בתל אביב, היה לי שיעור, בכל אופן כל הבית ספר היה מלא בתמונות של רבין,נרות,פסלים, אני אומר לך כל קומה שם בבית ספר היתה מלאה בזה. כזה פולחן אישיות היה רק אולי בימים של סטאלין או היטלר. לא ראיתי כזה דבר בחיים שלי כאן. זה פשוט טירוף.

ניגרי ענק 02-11-07 16:51

אני נגד פולחן, חד משמעית.
אבל רבין לא היה "כמו כל אחד בגילו".
הבנאדם היה גיבור ישראל, לחם והקריב עבור המדינה.
מגיע לו כבוד על זה.
לא פולחן, אבל כבוד.
וצריך להפסיק להזכיר אותו רק בהקשר של אוסלו.
אוסלו זה אסון אבל רבין היה הרבה יותר מאוסלו - וגם את אוסלו הוא עשה מפני שחשב שזה מה שטוב בשביל המדינה שלו - ולא בשביל החשבון בנק או הכותרת של מחר - כמו שמתנהגים מנהיגנו היום.

The Iron Man 02-11-07 16:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gsk

גבר, תעשה פוזה של מטוס וטוס לנו מהעיניים יא אפס.
בגלל אנשים כמוך המדינה נראת כמו שהיא נראת יא שמלאני מעפן.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ