![]() |
מישהו ניסה את שיטת הצפת הפקסים בנוגע לצבא?
אני רוצה להקדים את הגיוס שלי שכרגע הוא בפברואר. הוא היה בהתחלה בדצמבר ועכשיו דחו לי אותו. אין לי זין לזה ואני רוצה שיקדימו לי.
שלחתי כבר 3 פקסים ושלושתם נדחו, שלחתי היום עוד אחד וכנראה גם הוא ידחה :\ מישהו התנסה בשיטת הפצצת הפקסים על לשכת הגיוס? הבנתי שכאן כל המרבה הרי זה משובח, יש מצב שזה יעזור? ומישהו ניסה לנסוע ללשכת גיוס [מדובר על תל השומר, למרות שזה לא כזה משנה] ולנסות לעשות קצת בלאגן? לא אלימות מילולית\פיסית או צעקות וכו', אבל ללחוץ עליהם ולא לעזוב עד שיקשיבו. הקטע שבשביל להיכנס לשם צריך איזה צו או משהו כזה, וזה בעייתי כי כמובן אין לי.. קיצר מישהו בקיא בעיניין? מחר אני נוסע ללשכת גיוס, נקווה לטוב :character63: |
לאן אתה מתגייס?
אם יש גיוס יותר מוקדם אז תלך ללשכה ותדבר עם איזה קצין בכיר שם שידאג שיקדימו לך את הגיוס... תפציץ אותם בפקסים זה גם עוזר. |
תשלח מכתב רשמי בדואר..ישר עונים אני אומר לך מנסיון שלחתי מיליון פקסים שמו זין אחרי מכתב ישר ענו
|
עונים לי תמיד, אבל דוחים אותי תמיד..
אני לא מיועד לשום תפקיד, אני עתיד להיות ג'ובניק. הורידו לי את הפרופיל לפני חודשיים. קיצר מחר נראה לי אני אסע לשם.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תחשוב על איזשהי סיבה שבגללה אתה רוצה להתגייס מוקדם יותר(תחרטט) ושלח להם.
הם נענים בחיוב על מכתבים רק אם יש סיבה רצינית. |
אני יענה לך בקצרה... אם אין לך סיבה מוצדקת באמת להקדים את הגיוס לא יקדימו לך אותו לפי בקשתך.
הפצצת פקסים ממש לא תעזור, תאמין לי שהם מתמודדים עם צרחות של אנשים, מיליארד פקסים הרבה פעמים ביום. אם לא שלחו לך מנילה אתה תראה קצין מיון לפני או אחרי טירונות. |
אם אפשר לשאול למה הורידו לך פרופיל?
|
לשם מה אתה נוסע ללשכה?
|
ציטוט:
אני מחר כנראה לא אסע, אני אתן לזה שבוע. |
אתה טוחן מים אחי (לפחות מהניסיון שלי),כל עוד הם לא צריכים אותך הם ידחו אותך 100 פעם,זאת לא טירחה בשבילם להחזיר לך מכתב שהם לא מאשרים לך את ההקדמה,כמה שניות במחשב והם מחזירים לך מכתב עם התשובה,אז אל תחשוב שאתה מעיק עליהם והם ישתכנעו.
אם הם יצטרכו הם יזמנו,אם לא אז לא.. |
ציטוט:
|
תל השומר זה מטר ממני אני צריך להיות שמה מחר בלשכה יש לי צו ראשון:jockey:
|
ציטוט:
אתה יכול בכל זאת לנסות לברר עם לישכת הגיוס.. |
וואי אחי אני בדיוק במצב שלך.. מה אתה בן יחיד? למה אתה מתגיס לכלצ?
הם טוענים בתוקף שהעונת גיוס הקרובה כבר סגורה ואם יצליחו לדחוף אותך לאנשהו זה לתפקידים ממש מגעילים אני כל היום איתם בטלפון..הם כל כך מטומטמים.. אני בן יחיד אבל עם נתונים של קרבי והם אומרים לי שהם לא יודעים מה לעשות איתי.. שמדור אחד אומר שאני בן יחיד ואני לא קרבי ומדור אחר אומר שאני קרבי.. אז בנתיים אני במרץ אבל רוב הסיכויים שזה יעבור לפברואר. איזה תאריך בדיוק אגב? |
ציטוט:
אני מתגייס לכלל צהלי כי הפרופיל שלי ירד לא מזמן וכל המיונים והזימונים למחזור גיוס שלי תמו. וזה שטויות שאם הגיוס שלי יוקדם לנוב' אז אני אקבל תפקיד מגעיל, גם ככה אני אגיע לכל"צ ולקצין מיון והוא יציע לי את אותם התפקידים שהוא היה מציע לי בפברואר, אפילו יותר טובים. גיוס נוב' יותר גדול מגיוס פברואר ולפיכך גם התפקידים שפתוחים במחזור הזה יהיו יותר נרחבים. |
אתה בטוח שאין שום מיונים עד פברואר?
ותחשוב על זה ככה כל התפקידים כבר תפוסים ומה שמשפיע הכי הרבה זה צורכי הצבא אי לכך ובהתאם לזאת יציעו לנו להיות פקידים או משהו כי תמיד אפשר להוסיף או שלא לא יודע.. מחר אני מתקשר למדור תנועה אחת אמרה לי שהיא תדבר עם המפקד שלה.. בכל אופן צריך למצוא דרך לשכנע או להכריח אותם להקדים לנו השאלה איך עושים את זה |
לא ניסיתי אבל אני הולך לנסות.
|
יום חמישי אני בלשכה, נפגש שם? :)
|
עוד לא הבנתי בדיוק מה המטרה בליסוע ללשכה, לא נראה לי שזה יעזור לך כל כך לדבר איתם יעני פנים מול פנים לעומת פקסים וכו', או שתסביר לי אם הבנתי אחרת?
|
ציטוט:
|
אני רוצה תפקיד מסויים והם אומרים לי שנגמרו המיונים, אני לא יודע עד כמה יעזור לי להגיע לדבר איתם, אגב, למרות שהבנתי שיש מיונים בינואר פשוט לא לתאריך גיוס שלי.
|
ממר"מ?
איזה תפקיד? תשאיר Icq |
150748439
|
פאניק הם דוחים את מי שדוחה אותם
|
ציטוט:
|
הוספת?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ