![]() |
תמונות רגליים חדשות של המתאגרף התאילנדי
חבר שלי בבסיס רצה לראות אם גדלו לי הרגליים מאז שהתחלתי מסה (עליתי כולה 4-5 קילו בחודשיים וחצי), אז הראיתי לו, והחלטנו לצלם על הדרך :)
http://img113.imageshack.us/img113/7639/dsc08443vp0.jpg http://img113.imageshack.us/img113/9749/dsc08446pu1.jpg http://img98.imageshack.us/img98/1587/dsc08447dn1.jpg אני ימשיך לעלות במסה (הזמנתי 2 סריאוס מס) עוד איזה 10-15 קילו ואז חיטוב. |
מסה יפה מאוד...
|
אחלה מאסה, וחבר שלך רצה לראות לך את הביצים.
|
תודה חברים, ואיזה אחלה מסה, אני כולה 70 קילו על 1.83, התחלתי על 55 קילו 0_0
יש לי שלד אקטומורפי, דק, ארוך, וצר בטירוף. האגרוף תאילנדי עשק אותי קלורית לאורך השנים :o |
נחמד נחמד.... חח ואתה בטוח שחברך רצה לראות את רגליך ולא את אשכיך? חח
|
יש לך ברגליים את אותה הבעיה כמו שלי - ירכיים גדולות מאד ושוקיים דקות.
|
אנטון ידידי מן הגאראז', הירכיים שלי עד שהתחלתי עם הסקוואטים היו כמו זוג מקלות סנוקר...
אני יחפש תמונה ויעלה, זה משהו מטורף |
אם לא הייתי יודע הייתי יכול להשבע שמישהו צילם אותי בלי שאני אדע והעלה את זה. בחיי
|
נחמד אחלה מסה. רק שזה לבן לי מידי בעיניים חחח
|
אני מת כבר להעלות תמונה כשאני יהיה בסוף מסה, לצד תמונה שלי עם ה55 קילו (לא מומלץ לצפייה. 1.83 על 55 קילו. דמיינו מה זה).
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
54 קילו על 1.83 |
וואיי יש לך רגל דיי גדולה נראה...ו 55 קילו חחחח על מטר 70 זה יותר רזה משחיף אז על מטר 83..אבל יפה רגל נראית גדולה...עושים לך איזה מחיר אם אתה קונה 2 סיריוס מאס?רוצה נארגן קנייה מרוכזת שלי ושלך..אני גם רוצה לקנות אחד אולי אני יקנה 2 ויעשו לנו איזה מחיר ככה 350 לשק או משו כזה...
תודיע לי במוניטין אם אתה רוצה לארגן משו |
מה גדולה לא גדולה
רגל של אחד שלא מתאמן לא יותר |
ציטוט:
נכון ,אבל הבחור לא מתיימר להיות באדיבילדר הוא הישתפר משמעותית ומגיע לו קרדיט |
ציטוט:
|
זה טוב שהוא השתפר אבל הם אומרים אחלה מסה ורגל גדולה ולא יועד מה
באמת מזה השטיות האלו? |
ציטוט:
זה בכלל לא נכון להגיד רגל של אחד שלא מתאמן"... אל תגזים... |
באמא שלי לפני שהתחלתי היתה לי רגל יותר גדולה וטובה
|
ציטוט:
לא כל אחד נולד עם גנטקיה טובה.... יש אנשים שהרגל שלהם נראת יותר גרוע ממשהו שחיף עם הקיף 28 ס"מ בידיים.. |
לפי הנתונים שלך היית ממש ממש שחיף לפני ככה שזה מאוד יפה!
מה המטרה שלך ד"א? וכמה זמן אתה מתאמן? |
ציטוט:
הכל עניין של פרספקטיבה לא הכל בחיים נמדד בסולם של "פיתוח גוף " יש עוד תחומים שעוסקים במשקולות ואינם קשורים בעליל למסת שריר הוא לא מתיימר להיות באדיבילדר ,הוא רק ניסה להוסיף מסה למסגרת הרזה שלו ,ועשה זאת בהצלחה וימשיך לעשות זאת בהצלחה אל תשווה אנשים עליך ,אתה זה משהו אחד והם זה משהו אחר ,למה אני לא יכול לפרגן למישהו שיותר קטן ממני ? זה מוציא אותך לא טוב אחי. |
אסיד, אתה אחלה בחור - אבל איך היית מרגיש אם ג'יי קאטלר היה אומר את אותו הדבר עליך? רגל לא בשמיים, זה נכון אבל לא ראית רגליים של אנשים שלא מתאמנים כנראה...
|
סאודי קאפ
חח אהבתי גוף טוב |
זה קצת מעצבן להגיד דברים כאלו....
כי פה מגזימים הרבה לדעתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואסיד, יש לי רגל של אחד שלא מתאמן? ביאסת אותי רצח :ohmy: |
ציטוט:
אם אתה צריך לתפוס תחת על אנשים קטנים ממך כדי להרגיש טוב עם עצמך, סימן שמתחת לפני השטח (ואולי גם התחתונים..?) אתה הוא זה שקטן באמת. |
אחלה רגל אחי, וארבל אתה צודק, וגם אנטון אהבתי את ההערה שלך.. תמיד לכל אחד יש מישהו יותר גדול ממנו
|
ציטוט:
מזווית ראייה שלך, רגל גדולה יותר = רגל טובה יותר. מזווית ראייה שלי, עצם חזקה יותר = רגל טובה יותר. לכן הכל פה עניין של נקודת מבט. אני לא מגדיר את עצמי מפתח גוף, אז מה אני עושה בישראלבודי? אני נהנה מאוד ומתעניין מאוד בכל התחום של תזונת ספורט ואימונים, טוב לדעת את כל זה כשאתה עוסק בכל תחום ספורט, חוץ מזה שתמיד כיף לעזור לאנשים אחרים. (ראה את גיל גרנות לדוגמא). |
רגליים יפות אחי אחלה מסה!! +1
|
יפה יפה אחי:) לא חסרה מסה ברגליים!
תן דגש לארמסטרינג בהצלחה אחי!:basketball: |
שיפור אחושילנג אחי כל הכבוד באמת.........יאללה תפציץ במסה אח שלנו....
|
ציטוט:
|
יש לך מסה יפה
|
תודה חברים אוהב אתכם
|
אני זוכר תקיסם שהעלת אז בתמונה של המכון שלך
גדלת :] |
ציטוט:
אני מניח שאתה מתכוון לתמונה הזו :) http://img239.imageshack.us/img239/5529/dsc09142jz9.jpg |
יפה מאוד, כל הכבוד, אני מבין אותך איך זה להיות עם רגליים של אקטומורופ :basketball:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ