![]() |
פתחו ערוץ שתיים!
יש כלבוטק. ה' ישמור איזה אנשים רעים!
|
כן רפי גינת הוא אחד הרעים
|
ציטוט:
|
טיב טעם קורסים :laughing:
|
איזה בני זונות, ראיתי...
אני לא מבין איך הם מגלים את זה רק אחרי שהילד שנה בגן. שנה שלמה לוקח להם לקלוט דבר כזה??? |
ציטוט:
אני חושב גם שגילו זה היה במקרה אמא של איזה ילד אחד שאלה אותו מה אכלת היום בגן הוא ענה לה : מכות |
מה אתם עושים מזה צחוק? ילדים בני שנה וחצי חוטפים מכות מזוג זקן ומתוסכל. איזה אנשים רעים, אי אפשר להאמין שיש דבר כזה, פשוט מגעיל.!
|
ציטוט:
ואחותי הייתה גם אמורה להיות בגן הזה :ohmy: קיצר סיפור מהתחת |
חחחחחחחחחחחחחח זה ממש לידי רחוב יצהר
חבר שלי גר שם חחחחחחחחחחחחחחחחח חזק.. |
ציטוט:
זה לא יפה אבל זה הרג אותי מצחוק... :flowers: יש הרבה אנשים חארות מה את כזאת מופתעת? |
ציטוט:
בוא בוא נארגן עליהם איזה לינץ' :boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וגיל?! לא, הם לא היו מסוממים! :p
|
מה זה "איך הם ידעו"
הילדים חוזרים עם סימנים הבייתה... חוץ מזה שהילדים לא מספרים דבר כדה? שלא טוב להם בן? שמרביצים להם? שנה זה מלא זמן |
ציטוט:
את מופתעת כאילו לא ידעת שדברים כאלה קיימים... את צריכה להגיד תודה שיש תוכנית שעשוה מה שהמישטרה לא... יש אנשים שנוטשים את הילדים שלהם ליד אייזה פח זבל בגילאים יותר קטנים... אני יכול להמשיך ככה עוד הרבה... |
ציטוט:
|
אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא הייתי שותק
למה מה אתם חושבים הם יקבלו ? אולי שנת עבודות שרות ויסגרו להם את הגן בארצות הברית הם היו חוטפים מינומום 15 שנהה |
וגם בטח תבעיה ענקית מצדהמשפיחות שהייתה משאירה אותם חסרי כול
אבל ככה זה שיש חוק לעשרים ולבעלי הקשרים ואין חוק לאזרח הפשוט |
ציטוט:
|
אלוהים ישמור. V_v
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם זה היה אח שלי הקטן אין לי כוח אפילו לרשום מה ההיתי עושה להם ולא איכפאת לי שהם זקנים הורים דפוקים האבות היו צריכים לבוא לכסח לבן :):):):) את הצורה
ולגביי החלב לא הבנתי איך מצאו כריש בתוך חלב |
ציטוט:
ודעתי בנושע היא שברור שכולבטק לקחו את הקטעים שראו שנותנים מכות לילדים וניפחו את התכבה, אבל גם אם מה שקרה קרה רק פעם אחת, זה עדיין לא אומר שזה בסדר בדיוק בן דוד שלי הקטן התחיל ללכת לגן בן שנה וחצי אם זה היה קורה לו מצידי שהזקנים האלה יהיו בני 70 מחוברים להנשמה הייתי עולה עליהם |
ציטוט:
אבל הבן אדם נתן ליד נעל בראש... WTF?? ואחר כך הם מסבירים להיא שבאה מכולבוטק שככה צריך, שזה לא אלימות... שאחרת הם יעשו בלאגן וככה מחנכים... הם אשכרה מאמינים למה שהם אומרים?S: |
ציטוט:
|
חחחחחח כריש בתוך החלב Xdd
|
איך אפשר לרשום ת'ילדים לגן כזה ...
רק מלראות תפרצוף של הכוסנפה הזאת ההיתי בורח משם ... |
יש הרבה סוגים של רוע שאני מסוגל להבין
אני יכול להבין רוצח פסיכופת,אני יכול להבין את המניעים של מחבל , אני יכול לסלוח גם לגנב כי לפעמים הם אשכרה גונבים בשביל לשרוד ,ולזה תמיד תהיה לי סימפטיה אבל כל פשע שכולל ילדים ? אני מסוגל להרוג רק מלשמוע אלימות על ילדים ,ניצול ילדים בעבודה , היתעללות פיזית ומינית בילדים , אני אשכרה מסוגל להצית בן אדם (מילולית ) על זה שהוא מרים ידיים על ילד .. |
אני חושב שהכוונה היתה לכריש חלב
לאדע לא ראיתי קולבוטק אבל מה כריש ???!! בקיצור חלב שהוא פג תוקף מתקשה וניה בו גושים כאלו הם הכרישים כמו שקורה בדם |
חחח מי הסטלן שחשב שאשכרה מצאו כריש בחלב ?
אוי המצב קשה |
Znood אתה גר בקרית אתא לא?
איפה אתה מתאמן? |
עלק איך מצאו כריש בשקית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
עלק ככה מחנכים ילדים כוס אמא שלהם.
|
ציטוט:
|
אני בעד לגייס את חברי ישראלבודי וללכת להרוס להם ת'בית :sbb4:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ