![]() |
עברתי טסט(!)
ברוך השם שהגענו לזמן הזה עברתי היום טסט! שישי!
טסט ראשון: 10 דקות של טסט שעשיתי בו כל טעות אפשרית וגם ככה לא היה סיכוי שני: לא עצרתי בעצור שלישי: לא אותתי בזמן רביעי: נהג :):):):):):) בתחת חתך אותי והטסטר בלם חמישי: לא החלפתי הילוכים בזמן שישי: טסט של 20 דקות מחוץ לעיר ב12 וחצי בצהריים... הלכתי לטסט בלי שאפחד ידע...ב4 המורה אמר לי מזל טוסטטט |
שאתה נוהג שמור ממני מרחק (:
חח סתם אחי, מזל טוב! |
חחחחח מזל''ט יא בויה
ד''א אנל'א מתכוון לנסוע איתך =] |
רק אני כשרואה טסט חושב ישר על טסטסטורון?
ומזל"ט אחי.. |
כל הכבוד! עכשיו אתה צריך רק לא לדרוס מישהו חס וחלילה ויהיה הכל בסדר.
|
מזל טוב אחי
|
מזל טוב אחי :)
|
תודה אחיםםם
חח גם חברים שלי אמרו לי את זה אבל למה ללכלך חחחחחחח אחרי 6 טסטים אני יודע לנהוג בנזונה אבל תמיד נפלתי על טסטר מניאקק חוץ מהפעם |
וואלאק אחי אל תקשיב לכולם, אתה בטח תותח... תרים טלפון אני נוסע איתך :)
מזל"ט אחי אני מזדהה עם התחושה הכיפית של הרגע שאתה יודע שעברת... לך קרע תמכונית גבר :) |
מזל"ט, זהירות בדרכים!
|
יש לי חבר שעבר טסט 7 שהוא הנהג הכי טוב שאני מכיר
אתה בטח יותר טוב ממנו כי אתה תותח איזה כיף זה לעבור טסטס אה ? שיגמר לך המלווה דבר איתי נעשה סיבוב |
וואו עשית קצת טסטים :)
|
Wtf?? אני רואה את זה אני לא מתעודד בכלל :( :( :([
חוץ מזה מזל טוב אחי |
המורה עשה על חשבונך מטבח חדש אה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מזל טוב יתותח!!! וואיי אייזה כיפך אחי בקרוב אצלי (בס"ד) כמה שיעורים לקחת סך הכל עד הטסט השישי? (סתם אני צריך לדעת בשבילי ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ב"ה אני יעבור... תאמינו לי הכי טוב זה קבלנות... משלם מראש מקבל כמה שיעורים שאתה רוצה עד שאתה עובר צובר ניסיון... ועוד אצלי בקבלנות הייתה נסיעה לאילת אחי כבישים מהירות 130 קמ"ש כביש 6 אחי אחד הדברים...:flowers: |
ציטוט:
אתה חולה נפשש !! :):):):) כמה זה עלה לך הכחל אחי? |
ציטוט:
אני מחכה עכשיו שיהיה לי 17 ואז אני יוכל לגשת... עד אז אני צובר שיעורים.. תגיד שלא סוס :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
וסלים, איזה קורס תאוריה לעזאזל? :ohmy: |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סלים קרעת אותי מצחוק...גמני עושה קבלנות..אני יום ראשון יתקשר למורה
חישבתי 5 אלף זה יוצא לך משתלם אם תעבור אחרי סטס שני כאילו שלישי ומעלה..אם עברת ראשון יצא לך לא משתלם..אבל בקטנה יואוו אם הוא אומר לי סע לאילת...חחחחחחחחחחחחחחח בטוח אתה נהג טוב..בטח שמת איזה 140 ברחת מהשוטר שמתחבה מאחורי התחנת אוטובוס בכביש הערבה חחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מלמדים אותך כל מיני דברים כאלה חוץ מתיאוריה (לימדו אותנו לגנוב רכב או להרוס אותו- באמא שלי).. סתם זה לא משו רציני באתי רק בגלל הכוסיות למה אח"כ יורדים איתם לאילת... :jockey: |
בואנה יש לכם שםם ממש קייטנת לימודים לרשיון זה לא מצחיק.
|
ציטוט:
שמע מצידי שיקראו לזה צופים העיקר זה מביא לי ניסיון מה שא תקבל בשום מקום אחר... |
אח שלי המורה שלי אמר לי אתה לא עובר אמרתי לו תגיש אותי וזהוא הוא עושה לי בטסט הבא אני יחלית מתי אתה מוכן חחח עברתי ראשון הוא היתעצבן חחחחחחחחחח איך הוא שונע אותי כול פעם שחבר שלי בשיעור הוא עושה לו יו זה איך הוא עבר וכאלה חח שונע אותי שעברתי ראשון הבן זונה
|
הלוואי עליייי כבר :(
סחטיין עליך אחוקי...מזלט |
ציטוט:
|
איפה הביצפר הזה?
אצלנו שמעתי על איה ביצפר כזה באזור אבל אומרים הוא חרא...אני ילך לאיזה מורה פרטי כזה ויעשה אצלו קבלנות..נוותר על אילת חחחח |
:):):):) דבר ראשון מזל טוב אחי איך אני מקנא בך למה אני עכשיו לפני טסט שיעור 30 + - ואפילו תאוריה אין לי חחחחחחחחח לא נורא יום ראשון נעבור (פעם 3 שאני יגש , נפלתי פעמיים ב5 טעויות)
ושמע סלח לי אחי על החוצפה כי אין לי זכות דיבור פה אבל מי ניגש לטסט עם בעיות כמו שהיו לך בטסטים הראשונים לא נראהלך שעם הפשלות האלה היה לך מוקדם מדי לבקש טסט בכלל? אני שואל לא מתוך חוצפה אלא מתוך התעניינות כי אני גם לא בטוח בעצמי כלכך בקטע של הבלימות חירום וכאלה וראיתי שבטסט רביעי קרה לך משהו מצער |
:):):):) דבר ראשון מזל טוב אחי איך אני מקנא בך למה אני עכשיו לפני טסט שיעור 30 + - ואפילו תאוריה אין לי חחחחחחחחח לא נורא יום ראשון נעבור (פעם 3 שאני יגש , נפלתי פעמיים ב5 טעויות)
ושמע סלח לי אחי על החוצפה כי אין לי זכות דיבור פה אבל מי ניגש לטסט עם בעיות כמו שהיו לך בטסטים הראשונים לא נראהלך שעם הפשלות האלה היה לך מוקדם מדי לבקש טסט בכלל? אני שואל לא מתוך חוצפה אלא מתוך התעניינות כי אני גם לא בטוח בעצמי כלכך בקטע של הבלימות חירום וכאלה וראיתי שבטסט רביעי קרה לך משהו מצער |
ציטוט:
|
ידעתי שלא ביצפר רגיל חחח
אז בגלל שההורים שלי לא עובדים בזה אנלא יכול ללכת נכון? |
ציטוט:
וכל הילדים שנכנסו לקורס הזה ירדו לאילת (כל הילדים מתחלקים לשלשות 3 לכל מורה) ירדנו אייזה 10-15 מכוניות לאיללת.. תחשוב אתה נוסע בכביש הערבה פתאום אתה קולט ככה שיירה של ל'.. .. אנשים התחרפנו שם על הכביש... |
ציטוט:
ולשאלה שלך...נכשלתי בטסטים שלי משתי סיבות - 1. כי רוב הטסטים היו ב7 וחצי בבוקר ואני לא טיפוס של בוקררר.. ו2 זה כי אני גר במושבה כזאת בלי משרד רישוי ובגלל זה הייתי צריך ללמוד ולעשות טסטים בעיר אחת מזדיינת שהיא צפופה, דחוסה, בלי רמזור אחד אפילו עם מיליון ואחד כיכרות, ואנשיםשמחליטים לעבור ולחצות כביש, אז הם יחצו כביש ולא משנה אם יש אוטו מתקרב... הטסט הזה הייתי מחוץ לעיר קרוב למושב שאני גר, פחות או יותר השתלטתי על העסק הכול עבר חלק. בהצלחה!! אני ניגשתי לטסט ראשון בערך בשיעור ה40.. ומשם הפסקתי לספור חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ