![]() |
אשליה אופטית מדהימה במיוחד
מיסתובבת ימינה או שמואלה ?
http://media1.break.com/static/live/.../img/brain.gif אם לא הצלחתם ליראות תגידו אני יתן שיטות עריכה: אתם רואים עכשיו את דמות מיסתובבת לכיוון כל שהו עכשיו... תיתרקזו ב-pro complex הסגול הזה בצד שמואל של המסך ותדמינו את הדמות מיסתובבת לכיוון הנגדי שהיא מיסתובבת עכשיו הקטע הוא להיתמקם במשו אחר אבל עדיין לראות את הדמות בזוית העין כשהדמות עומדת בזוית העין יש לכם את האפשרות לשנות את כיוונה |
שמאלה.. אני לא רואה בכלל ימינה
|
שמאלה...זה ברור
|
שמאלה...
|
אוקיי ידעתי שכמה כאן לא יקלטו את העיניין זה באמת קשה לעלות על זה אני יערוך את ההודעה הראשונה ויכתוב שיטה איך להצליח תיקראו אותה שוב
|
ימינה.. לפי הכיוון שלה היא מסתובבת כל הזמן לצד הימיני שלה
|
אני דווקא רואה ימינה ...וגם שמאלה חח
|
רגע שמאל שלה או שלנו?
|
שמעו אני לא מבין איך אתם רואים שמאלה... היא מסתובבת ימינה שלנו.
|
כל התשובות נכונות אחים שלי
אתם אלו שקובעים את הכיוון הכל בראש |
מסתובבת בכיוון השעון ימינה
|
ימינה.
|
ציטוט:
שיחקת אותה :sbb4: |
הצלחת ליראות גם שמואלה נכון ?
אני כבר למדתי לשלוט בזה ממש טוב בהתחלה חשבתי שזה פשוט משנה את הכיוון כל כמה שניות אבל אז ראיתי שאני יכול ממש לשלוט בכיוון של הסיבוב |
ווווואייי מדהים עשיתי ת'שיטה הזאת אשכרה אני קובע את הצד שהיא תסתובב איזה חזק!! תסתכלו למשהו שמאלי במסך ותגידו בראש סתובבי ימינה! זה יקרה איזה יופי!
|
אני רואה רק ימינה :\
|
אני רואה שכל פעם היא מחליפה צד...זה לא אשליה בכלל נראה לי, כל כמה שניות היא מחליפה :)
|
משהו לא בסדר עצלי בראש
wtf כל פעם שאני סוגת תעניים ופותח היא מסתובבת לצעד השני |
כוסית!
ימינה :p |
שמעו שניה
אם מישהו לא אומר לעצמו וואוו זה מדהים !!! אז אין לי ספק שהוא לא הבין את הקטע של האשליה הזאת תקשיבו למה שכתבתי בהתחלה ותנסו שוב זה לא כזה קשה להצליח אני בטוח שכל מי שיצליח יוהב מאוד את העינין |
וואו זה מדהים!!!!!! אחד החזקים,אבל תסביר איך זה קורה?
|
ציטוט:
יש פשוט שניי פריימים שהם חצי סיבוב כשהרגל שבולטת החוצה מגיע לחצי הסיבוב היא לא ממשיכה את הסיבוב אלא רק חוזרת אל הפריים השני . עכשיו... בגלל שאתה חושב שהיא אמורה להמשיך אז המוח שלך מתרגם את זה לסיבוב שלם כלומור ממשיך את הסיסוב וככה עד לנקודה הבאה ואתה יכול להיסתכל על זה בשניי צדדים פעם לפני ממש הרבה זמן פתחתי פוסט ממש גדול שמראה את אותה תכניקה בהרבה אשליות שונות |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא נירא לי אני יכול לקבוע בקלות ובמיידית את כיוונה ככה שזה לא ממש משנה |
ציטוט:
|
ציטוט:
לאט לאט אחי ונגיע ל 100 אחוזים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שאתה תנצל את כל המוח שלך זה טוב מאוד אבל ברגע שכל אחד מאיתנו יצליח לעשות זאת העולם לא יצליח להיתקיים אפילו דקה |
ציטוט:
אני ממש ממליץ לך לנסות וללמוד את זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח מעניין למה |
אייייייייווה איזה חזק
מסתובבת לשתי צדדים יחד |
ציטוט:
חלום צלול בעצם מלמד אותך איך לשלוט בחלומות שלך ולהיות מודה לזה שאתה נימצא בחלום התהליך לוקח זמן אבל ממש מישתלם בסוף |
ציטוט:
אני לא אומר את זה מכוונות היתנשאות או משהו כזה זה פשוט מדע מוכך אל תבין אותי לא נכון ...זה לא אומר שגברים חכמים יותר מנשים אבל אם למשל תיקח את הגבר הכי חכם בעולם ואת האישה הכי חכמה בעולם האישה לא תוכל להגיע למחצית היכולת של הגבר |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ