![]() |
מה אתם שמים נגד פיצעונים? עוזר לכם?
אני עד עכישו יהתי לוקח כדורי שמרים היה מעלים את כל הפצעונים
עכשיו אני לא יכול סיפור ארוך למה איזה משחה אתם משתמשים? עובד טוב? ובאיזה גיל זה עובר כוסעמק |
פצעונים לא ממש עוברים..אלא רק אחרי גיל ההתבגרות... ( גיל 21 בערך )
אני משתמש באיזה קרם מוזר של ניטרוג'ינה...עם זה חשוב לך אני אברר תשם . |
הרופא הביאא ליי משו טוב בהתחלה עברר הכל הכלל זה משו אנטיביוטי עם עוד דבר עם אלכוהול בהתחלה עוברר הכלל אבל אחרי זה זה חוזר...
מזה השמרים האלה שאתה לוקח? |
השתמשתי בכל המשחות הקיימות בעולם ובכל הסבונים
לקחתי לציטין שמרים, התנזרתי משוקולדים דבינות וחלב לתקופות זמן שלא חלמתה עליהם. ושום דבר לא עזר לי מה לעשות גנים של חמור פצועה הציאו לי לקחת את התרופה אורוגטן( ניראה לי זה השם שלה) אבל אמרו לי שאסור להתאמן אם אני השתמש בא אז שמתי זין ואמרתי דחפו אותה לתחת למהמה מי מת שאני לא התאמן |
ציטוט:
|
ח ח גמני ניסיתי הרבה אבל תמיד חוזר בסופו של דבר..תמיד יהיה תכמה המציקים האלה
|
ציטוט:
עבד 100% ציטוט:
אצלי בכל מקרה הכדורי שמרים עבדו מעולה, קצת גזים אבל בקטנה |
מזה השמרים האלה
מאיפה אני משיגג תדבר הזה? וכמה עולה ?, תודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא עושה כלום אחי סובל |
ברוך השם אין לי
|
קח ראוקוטן זה הכי טוב
כל מי שהיה לו פצעים (כולל אני) לקח וזה עבר לו נ.ב. לפי מה שהבנתי לא כדאי להתאמן שלוקחים את הכדורים האלה |
ציטוט:
אחי לך תדע מזה עושה חוץ מלעלים את הפצעים |
אם יש לך פצעים די רציניים תשקול טיפול אנטיביוטי,(לא חייבים לקחת רק רואקוטן,יש אנטיביוטיקות אחרות שגם עוזרות ומותר להתאמן איתם)
בנוסף יש משחה מעולה שנקראת Benzac Gel,המשחה באה ב-2.5,5 ו-10 % חומר פעיל,ככל שהפצעים יותר חמורים כדאי ללכת על האחוז היותר גבוה,חוץ מזה תבקש מרשם למשחה הזאת כי היא יקרה ועם מרשם אתה חוסך בערך 75% מהמחיר. |
ציטוט:
כהפסקתי להשתמש הכל חזר, אני לא יכול לחיות על משחות וללכת עם פנים מיובשות כל הזמן וחוץ מזה זה כואב אנטיביוטיקה תאמת אני פוחד לקחת |
היה לי די הרבה!!!!
אחרי הכדורים הכל נעלם.... ולפעמיים השתמשתי ב Tea Free Oil שזה בעצם מיבש תפנים..כלומר הפצעון שלך התיבש ופשוט אתה יכול להסיר אותו.. |
אם יש לך אקנה חמור ממש אז לך לרופא עור מומחה שיתן לך משהו שלא תעשה לעצמך צלקות כי מן הסתם אחרי זה נהיים חורים על הפנים
אני לקחתי שמרי בירה פעם (כדורים) לא נראה לי שזה כ"כ עזר בעיקרון אין מה לעשות זה שלב של הרומונים ועובר עם הגיל כמובן שרמות האקנה שונות מאדם לאדם כי לכל אחד יש סוג עור שונה אני בעיקרון משתמש עכשיו בסבון של קלין אנד קליר שהוא פיליניג ליום יום דווקא אחלה אתה מזומן לנסות |
קרא תפוסט הראשון שלי
|
אתנול (ספירט) טהור. 100%
לא עוזר במיוחד. אבל זה טוב. :jockey: |
ציטוט:
בלילה : Neutrogena - Acne Stress Control זה יקר אבל...140 שקל לשניהם וזה מחזיק לארבעה חודשים עד חצי שנה. תוך שבוע מתחילת השימוש לי לפחות נעלמה כל האדומיות מהפרצוף ולאחר חודשים הפרצוף היה כבר ממש חלק . מה שכן זה לא מרפה כלום , מרגע שתפסיק להתמש הם יחזרו , זה מרגיע את העור ומסיר שומן שמתפתח לפצעונים + גורם לעור להרגיש רענן :P |
אני אישית משתמש בAKNE-MYCIN...משחה מעולה פשוט אבל דורשת מרשם רופא...למרות שאין לי הרבה ברגע שיש לי משו שאני רוצה שיתאחה כמה שיותר מהר אני שם את זה וזה עושה פלאים :)
גם נתנו לי פעם clindamycin וזה גם מעולה רק צריך לחכות 3 ימים עד שרואים תוצאות... SEBA-MED סבון מעולה לניקוי הפנים...לא מייבש בגרוש ומרענן ברמות :) |
ראוקוטן.
|
ציטוט:
אתה צריך להיזהר מהשמש כי אתה נשרף בקלות וזה עולה לך קטמים על העור הפנים שלך מתקלפים השפתיים שלך מתקלפות ואם אתה לא משמן אותם מספיק אז גם מדממות ולי זה גם גרם לדימום מהאף פעם אחת (זאת הייתה הפעם היחידה שדיממתי מהעף) מומלץ לא להתאמן איתם (אבל על זה שמתי זין והמשכתי להתאמן) בקיצור הכדורים האלה זה הדבר הכי נורא שיכול להיות אבל אחרי שהייתי איתם חצי שנה כבר אין לי בכלל פצעים והפנים שלי חלקות אחושרמוטה אז מי שמוכן לסבול איזה חצי שנה בשביל פנים חלקות שיקח את זה וזהו ומי שלא אז שלא ינסה אפילו |
ציטוט:
|
קחו סיפור:
לפני כמה ימים שמתי לב שאני מתחצ'קן רק בצד שמאל, גם בגב וגם בפנים.(הצד שעליו אני נשען ומזיע) התחלתי לשים טלק(חוסם את הנקבוביות ומונע הזעה) והמצב משתפר פלאים. אני עוד לא יודע מה זה יכול לגרום (חוסם נקבוביות, מונע מהעור לנשום), אבל יש תוצאות בינתיים. |
ציטוט:
כי אז אתה יכול להישאר בחוץ בשעתיים הראשונות של הלימודים ולהגיד שהגעת רק עכשיו כי היה תור ארוך אז זה אחד ההתרונות חח ובקשר לאימונים גם לי זה לא הפריע להתאמן אבל אחרי שעשיתי הפסקה של שבועיים-שלוש מהאימונים בגלל דלקת בכתף אז שחזרתי להתאמן התחילו לי כאבי ראש חזקים אז הרופא אמר שיש קשר לראוקוטאן |
ציטוט:
כל המשחות האלה זה חרטא בארטה |
בתאכלס ראקוטן זאת התשובה האמיתית
אבל צריך להקריב בשביל זה משהו שרובנו מאוד אוהבים וזה האימונים נכון יש כאלה שלא מוותרים אבל זה יכול להיות מסוכן!! במיוחד למי שיש נטייה ל CPK גבוה.. אני אישית בחרתי להמשיך להתאמן ולוותר על הכדורים אמנם אני הילד היחיד שמחוצ'קן בשכבה אבל גם בין היחידים שיש להם גוף בשכבה אז..make your decision |
לא הייתי מתקרב לכדורים האלה גם אם הייתי גוש אדום וכואב. מן הסתם זה לא פותר את הבעיה מהשורש, אלא רק מטפל בסימפטום, כלומר זה קוסמטי נטו. אז אם אנחנו הולכים על כימיקלים בעיתיים, עדיף כבר סינטול P:
|
אחרי השימוש בראקוטן כבר 4 שנים שאין לי חצ'קון אחד על הפנים הכדורים האלה מעולים וזה גם מעלים את כל ה"שחורים" שיש
|
----
|
אוקיי כמה שאלות בקשר לכדורי שמרים האלו:
1. אפשר לקנות את הכדורי שמרים האלו בלי מרשם? (אני יודע שאני לא אלרגי לשמרים) 2. כמה זה עולה? 3. זה העלים את החצ'קונים לגמרי? אחרי כמה זמן? 4. ולמה אתה מפסיק? והחצ'נים עכשיו חוזרים כי הפסקת? |
אני משתמש באקנה מיצין ובכדורי אנטיביוטיקה של מינוציקלין, זה לא ממש עוזר בינתיים ואני כנראה אעבור לראוקוטן
|
לעזעזל מה לא עברתי עם הפנים שלי השנים האחרונות הם פשוט סיוט מתמשך.
הגעתי למסקנה שאם עד החורף המצב לא ישתפר(וזה לא שכל הפנים שלי מלאות בהם בכלל לא, אבל כל כמה ימים זה עוד אחד ועוד אחד וזה צלקת פה וצלקת שם) קיצר אני התנסתי עם clearex וlocacidוזה לא עזר לי בשיט. למי שאמר שזה מייבש לו תפנים יותר מדי שישים קרם לחות. בכל מקרה הכדורי שמרים האלה באמת עוזרים? כי אנלא מתכוון לקנות סתם כי אחד אמר שזה עזר לו יש איזה מקום שרשום על זה? |
מאנשים שיש להם פצעים והם לא לוקחים ראקוטאן מעניין אותי לדעת- למה אתם לא לוקחים את זה?
|
ציטוט:
יש צורך לוותר בחלק מן המקרים על האימונים מסוכן לחלק מהאנשים.. המון תופעות לוואי אסור להיות בשמש וכו' |
BENZAC AC
בנזק AC 10% חומר פעיל אחלה דבר שם בלילה לפני השינה זה מעביר לך את כל הנפיחות ומיבש את המוגלה ... ולמוחורת זה כבר לא קיים :] |
לי יש מאיזה גיל 13 חצ'קונים, כבר 4 שנים. זה פשוט בלתי נסבל, כל פעם שאתה בא לצאת למסיבה או משהו, בול יוצא לך איזה צ'אק נוריס כזה מעל הגבה הימנית!
:ohmy: כמובן שניסיתי כל מיני משחות ושטויות, וכמובן שכלום לא עוזר, אבל בקרוב אני אתחיל לקחת ראוקוטן כנראה. מה שכן, אני תמיד שם ספירט בשביל החיטוי, אם כי יותר בשביל ההרגשה הרעננה על הפנים :character63: |
המשחה היעילה ביותר היא ט'ראולון
מומלץ בחום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ