![]() |
אתגר הפלטות!
בתוכנית החדשה שלי אני צריך לארגן לי פלטות של 0.5 קילו.
יש לציין שאני לא מתאמן בבית ככה ששקי חול הם לא רעיון פרקטי, כי אני לא ילך עם שקי חול לחדר כושר. בדקתי שרשראות מתכת בחנות וזה עולה לי 28 שקל לקילו, בדקתי את זה לפי אורכים כי ככה זה הולך בחנות וזה 4 מטר שרשרת. אם למישהו יש רעיון טוב מנסיון או שסתם עולה לו בראש שיכתוב פה בבקשה, מוניטין קבוע מובטח!! |
חשבת על סוגרים מתברגים ?
הם אמורים לשקול איזה רבע - חצי קילו לא ? |
הסוגרים אצלנו במכון מאד קטנים הם נראה לי בערך 150 גרם, וגם אין לי איפה לשקול אותם.
|
כל סוגר הוא 250 גרם, תוסיף 2 ותקבל חצי קילו.
בכל מקרה, בטח בחדר כושר שלך יש משקולות חול כמו שאז נתנו בפוסט של טאי בוקס. |
משקולות לרגליים..
|
ציטוט:
אין אצלנו משקולות חול הכי קטן אצלנו זה קילו |
איזה תכנית אתה עושה?
מספר סוגרים יכול להיות פיתרון טוב. |
אם יש לכם שיעורי אירובי במכון תשאל כמעט בטוח שיהיו משקולות חול כאלה.. אצלינו זה בקבלה כי הוא לא רוצה שכולם ישתמשו בזה.. שזה ישאר בשביל האירובי..
עריכה: אוי לא שמתי לב שאתה מדבר רק על פלטות.. |
ציטוט:
|
|
אני הכנתי שלשום משני שקיות שמילאתי באבנים, שקלתי על המשקל מטבח. עשיתי מן לולאה כזאת מהשקית ואני תולה את זה על המוט. Old School
|
אני השתמשתי במשקולות לרגליים. קניתי זוג של 0.5, 0.75 ו1 ק"ג. עם אלה (והפלטות בחד"כ) אפשר לייצר כל קפיצה של חצי ק"ג שצריך. יצא לי בערך 100 ש"ח הסיפור. את הסוגרי קפיץ שקלתי, ורוב הזוגות היו 400 גרם לזוג. גם אפשרות, אפשר להשתמש ביותר מאחד בכל צד. היה אצלנו זוג אחד עם ציפוי פלסטיק בחלק שלוחצים והוא שקל חצי קילו.
איזה פתרון שלא תמצא, צפה למבטים קצת מוזרים בחד"כ, אבל אם אתה עושה סקוואט ודדליפט אני מניח שכבר התרגלת לזה... |
ציטוט:
|
החצי קילו הזה לא יעשה הרבה, וגם אתה תתקדם במשקל מהר יחסית
חבל על ההשקעה אז תעשה קילו פחות יהיה בסדר |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתחיל לעשות דד ליפט פתאום כל המכון סביבי.. סקוואט יש עוד כאלה שעושים בעצמם.. |
ציטוט:
גם ראיתי פעם את אחד המאמנים ממליץ למישהו לעשות סקוואט ומלמד אותו איך לעשות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ורק תן לי להיות בטוח שתי הסגוריים ביחד זה 400 או כול אחד לחוד? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תעשה מדבק סלוטייפ.
חבר שלי עשה כאלה של חצי קילו .. |
סבבה יש לי במכון גם את האלה עם הפלסטיק.
ככה ש4 כאלה יתנו לי קילו, תודה רבה לכל מי שעזר! |
יש לי 4 פלטות של 0.5 קילו, ממגה ספורט. ואני משתמש בהם.
|
ציטוט:
|
פלטות של Spin מצופות. זה היה בסט של פלטות ושני מוטות במזוודה של 15 ק"ג סה"כ, סט מוכן כזה. סניף כפר סבא.
|
ציטוט:
|
כן, בדיוק, ובסניף הזה. זה למוט קטן למשקולות יד. (אולי זה לא למוט אולימפי? אני לא יודע בדיוק)
|
ציטוט:
|
חחחחחחח המזוודה הזאת זה הטחינת תחת הכי גדולה שיש
מחיר ממש יקר והפלטות אני כמעט בטוח ב100 אחוז לא יתאימו למוט אולימפי |
זה משקולות של 0.5 קילו וקילו בלבד. במוט אולימפי לא צריך כאלה כמעט אף פעם. שם אתה במשקלים הרבה יותר גבוהים בדר"כ, ומתקדם בקפיצות של 2.5,5,10 קילו וכו'. משקולות של קילו וחצי קילו גם כך מייועדות רק למשקולות יד קטנות בעיקרון, שם הקפיצות במשקלים קטנות יותר.
|
ציטוט:
לירן - לא מסכים איתך, יש המון שימוש לפלטות קטנות גם במוט אולימפי, על זה מדובר בכל השרשור הזה. |
איזה שימוש ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ