ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הלבורגיני של פיפטי (https://israelbody.com/showthread.php?t=2107)

FFF 13-11-06 14:38

הלבורגיני של פיפטי

סמוך למלון פלסינבניה בסביבות השעה 2 בצהריים, שוטרים הורו לראפר Fifty Cent לעצור את מכונית הלמבורגיני שלו בצידי הכביש, כשלפי טענת השוטרים הראפר נסע במכוניתו בצורה לא יציבה.

הראפר, שנולד כקרטיס ג'קסון, נעצר כשלפי הטענה סירב להציג לשוטרים את רשיון הנהיגה שלו, הוא קיבל ארבעה דוחות נסיעה כשביניהם החלפת נתיב בצורה מסוכנת, נהיגה ללא לוחות רישוי, נהיגה ללא ביטוח וללא רישיון.
לאחר התקרית הראפר נלקח לתחנת המשטרה שבצפון מידטאוון.

לפי הדיווח, קהל רב התאסף באיזור וצילם את מכוניתו של הראפר, ששוויה מוערך בכחצי מיליון דולר.
בנוסף, נעצר הראפר בחודש שעבר, כשנתבע על פציעת שתי נשים במהלך הופעה, כאשר קפץ מהבמה לתוך הקהל על מנת לחפש אדם שהתיז עליו מים בזמן שהופיע.
http://www.youtube.com/watch?v=c-c22vxPI10&eurl=

Der Metzgermeister 13-11-06 14:44

נו באמת..
סתם פירסום.

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי FFF
סמוך למלון פלסינבניה בסביבות השעה 2 בצהריים, שוטרים הורו לראפר Fifty Cent לעצור את מכונית הלמבורגיני שלו בצידי הכביש, כשלפי טענת השוטרים הראפר נסע במכוניתו בצורה לא יציבה.

הראפר, שנולד כקרטיס ג'קסון, נעצר כשלפי הטענה סירב להציג לשוטרים את רשיון הנהיגה שלו, הוא קיבל ארבעה דוחות נסיעה כשביניהם החלפת נתיב בצורה מסוכנת, נהיגה ללא לוחות רישוי, נהיגה ללא ביטוח וללא רישיון.
לאחר התקרית הראפר נלקח לתחנת המשטרה שבצפון מידטאוון.

לפי הדיווח, קהל רב התאסף באיזור וצילם את מכוניתו של הראפר, ששוויה מוערך בכחצי מיליון דולר.
בנוסף, נעצר הראפר בחודש שעבר, כשנתבע על פציעת שתי נשים במהלך הופעה, כאשר קפץ מהבמה לתוך הקהל על מנת לחפש אדם שהתיז עליו מים בזמן שהופיע.
http://www.youtube.com/watch?v=c-c22vxPI10&eurl=

היית עושה לו טובה?

FFF 13-11-06 14:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hhheellbbooyy
היית עושה לו טובה?

בך גם אף הומו לא ייגע יקציצה מזעזת לך תחפש תפטימות שלך שתמצא תחזור לדבר

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 14:55

מצאתי אותם גבר,
אופס אני לא יודע אם אפשר לקרוא לך ככה (גבר)

אתה בא לפורום פיתוח גוף ומביא תמונות שלך ממעודונים תמונות פרצוף את מי אתה חושב שזה מעניין

OMRI-TURBO 13-11-06 15:09

עוד ברברי שהתעשר וקנה למבורגיני.
מה שמצחיק זה שהאנשים האלו לא משנים את ההתנהגות שלהם למרות שהמעמד החברתי והכלכלי שלהם השתנה.
עצוב.

FFF 13-11-06 15:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hhheellbbooyy
מצאתי אותם גבר,
אופס אני לא יודע אם אפשר לקרוא לך ככה (גבר)

אתה בא לפורום פיתוח גוף ומביא תמונות שלך ממעודונים תמונות פרצוף את מי אתה חושב שזה מעניין

אל תדאג אני יותר גבר ממה שבחיים תהיה זה שאתה משחק אותה גבר זה סיפור אחר והתמונות המזעזעות שלך במלתחות שרואים גבר בן שבעים ערום תאמין לי שיפחות מעניינות בעעע

OMRI-TURBO 13-11-06 15:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי FFF
בך גם אף הומו לא ייגע יקציצה מזעזת לך תחפש תפטימות שלך שתמצא תחזור לדבר

FFF מתחיל להימאס עלי כל פעם שאתה רושם לנעול פוסטים ולמחוק הודעות, מספיק למשוך אש, זה פעם אחרונה שאני אומר את זה,הפורום נהיה הצגה אחת גדולה מאז שחשפת את הנטיות שלך, בשביל מה זה היה טוב?

חברי הפורום אני מבקש לא לדבר עם הבחור הזה על הנטיות שלו,אחרי זה אנחנו צריכים למחוק הודעות ולנעול אשכולות, וזה הורס את כל האשכולות.

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 15:12

זה הדליק אותך תודה?

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 15:13

אני נותן את המילה שאני לא כותב שום דבר שכתוב בקשר אליו
להתראות Ff פעם אחרנוה שאתה שומע ממני

FFF 13-11-06 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
fff מתחיל להימאס עלי כל פעם שאתה רושם לנעול פוסטים ולמחוק הודעות, מספיק למשוך אש, זה פעם אחרונה שאני אומר את זה,הפורום נהיה הצגה אחת גדולה מאז שחשפת את הנטיות שלך, בשביל מה זה היה טוב?

חברי הפורום אני מבקש לא לדבר עם הבחור הזה על הנטיות שלו,אחרי זה אנחנו צריכים למחוק הודעות ולנעול אשכולות, וזה הורס את כל האשכולות.

אני לא מיתבייש בנטיות שלי ואני לא אשם שזה יתגלה בדיון על מצעד הגאווה זה שאנשים פרימיטיבים ולא מוכנים לקבל את השונה זה לא אשמתי

Nareznoy 13-11-06 15:23

טורבו: זה הלבוי התחיל עם זה, למה אתה כותב לfff

slim shady 13-11-06 15:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מה שמצחיק זה שהאנשים האלו לא משנים את ההתנהגות שלהם למרות שהמעמד החברתי והכלכלי שלהם השתנה.
עצוב.

אי אפשר להיוצת ראפר מבלי להסתבך בפלילי.....כמעט ואולי כל ראפר בקנה מידה כזה התעסק/מתעסק בפילילי.....EMINEM, TUPAC', 50CENT...ככה זה בגלל זה אנשים כל כך אוהבים את המוזיקה הזאת...

Nareznoy 13-11-06 15:28

זה שבחתימה שלך גם מפורסם כן?

slim shady 13-11-06 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
זה שבחתימה שלך גם מפורסם כן?

slim shady אחי....=eminem......הכינוי השני שלו...

Nareznoy 13-11-06 15:31

אה חחח זה אמינם בתמונה? :) לא זיהיתי
שמעתי פעם ברדיו אמרו שיר של סלים שיידי

Nimrod 13-11-06 15:31

ציטוט:

עוד ברברי

תפסיק לשחק רומא טוטל וואר :1eye:

slim shady 13-11-06 15:33

ציטוט:

אה חחח זה אמינם בתמונה? :) לא זיהיתי
שמעתי פעם ברדיו אמרו שיר של סלים שיידי

אותו אחד כולם....eminem= slim shady= marshall mathers...זמר הראפ הטוב בעולם ולא היה כמוהו מאז tupac....ז"ל

OMRI-TURBO 13-11-06 16:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי FFF
אני לא מיתבייש בנטיות שלי ואני לא אשם שזה יתגלה בדיון על מצעד הגאווה זה שאנשים פרימיטיבים ולא מוכנים לקבל את השונה זה לא אשמתי

תשמע זה בדיוק אותה בעיה שהיתה עם המצעד, אתם מנסים לכפות את עצמכם עלינו, אני מזמין אותך להיות חבר פעיל פה בפורום אבל אי אפשר להפוך את הפורום לקירקס ומאתמול ששמת את התמונות עם הקוקסינל הדלקת אש פה.
אני לא מוכן שכל דיון שאתה תכתוב בו זה יגיע לנושאים של הנטיות המיניות שלך.
אם אתה יכול להיות בן אדם רציני אז תשמור את זה לעצמך ואל תנסה כל הזמן לעשות פרובוקציות, ומצד שני כל מי שישאל אותך על הנטיות שלך אני מבטיח לטפל בזה.

OMRI-TURBO 13-11-06 16:11

ציטוט:

טורבו: זה הלבוי התחיל עם זה, למה אתה כותב לfff

כי FFF התחיל את האש הזאת אתמול, הוא מושך את כל האש בפורום וזה לא צריך לקרות.
גם ל-HELBOY אני אומר להפסיק עם זה כי זה לא צריך לעניין את הציבור ולהיות מפורסם בפורום כל ההתהוללויות של FFF.
שכל אחד יעשה בפרטי מה שבא לו וישמור את זה לעצמו.

Bodybuilder 13-11-06 16:15

עומרי אני לא בתוח !
ועוד פעם אני ממש לא בתוח !
אבל ניראה לי FFF ו NAREZNOY = אותו אחד !http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon4.gif

Takima 13-11-06 16:19

עומרי, אולי הייתי מגיע לזה לבד אבל כרגע אני עייף מכדי לחשוב על זה, אז אני שואל: מה ההגיון מאחורי זה שהנהלת הפורום לא מעיפה טיפוסים בעייתיים? (למרות שמבפנים אני מתאר לעצמי שגם המנהלים לא ממש מחבבים אותם).

הסיבה היא יחסי-ציבור, נכון?

Takima 13-11-06 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
עומרי אני לא בתוח !
ועוד פעם אני ממש לא בתוח !
אבל ניראה לי FFF ו NAREZNOY = אותו אחד !http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon4.gif

אבל השני הוא רוסי, לא? הראשון לא נראה רוסי בכלל, אם ראית תמונות.

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 16:21

מההתחלה ידעתי שהוא בעייתיי ואתם משאירים אותם
כמו איזה אחד רוני 111 והפצצה מעפולה

Bodybuilder 13-11-06 16:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Takima
אבל השני הוא רוסי, לא? הראשון לא נראה רוסי בכלל, אם ראית תמונות.

שמע גבר אני ניתקלתי כבר באיזה 3 פוסטים של FFF ובדיוק אחרי הפוסט שלו כול הזמן מגיב NAREZNOY ואחרי שמישהו יורד עליו הוא עוד מגן עליו !
אז מה זה יכול להיות ?

מיצטאר NAREZNOY עם אני טועה !

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 16:24

נשמע מעניין

Bodybuilder 13-11-06 16:25

ציטוט:

עומרי, אולי הייתי מגיע לזה לבד אבל כרגע אני עייף מכדי לחשוב על זה, אז אני שואל: מה ההגיון מאחורי זה שהנהלת הפורום לא מעיפה טיפוסים בעייתיים? (למרות שמבפנים אני מתאר לעצמי שגם המנהלים לא ממש מחבבים אותם).

אין טעם להעיף אותם,הם נירשמים מהתחלה עם שם אחר ואז הכול מהתחלההה ......:disgust:

OMRI-TURBO 13-11-06 16:47

ציטוט:

אני לא בעל האתר, ווהתפקיד שלי זה להעיף אנשים שעושים באלגן, לא להעיף אנשים שאני לא מסכים עם הדעות שלהם.
בגלל זה אני מזהיר לפני זה.

Takima 13-11-06 17:06

ציטוט:

שמע גבר אני ניתקלתי כבר באיזה 3 פוסטים של FFF ובדיוק אחרי הפוסט שלו כול הזמן מגיב NAREZNOY ואחרי שמישהו יורד עליו הוא עוד מגן עליו !
אז מה זה יכול להיות ?

מיצטאר NAREZNOY עם אני טועה !

אולי הם חברים...

ציטוט:

אין טעם להעיף אותם,הם נירשמים מהתחלה עם שם אחר ואז הכול מהתחלההה ......:disgust:

צודק

ציטוט:

אני לא בעל האתר, ווהתפקיד שלי זה להעיף אנשים שעושים באלגן, לא להעיף אנשים שאני לא מסכים עם הדעות שלהם.
בגלל זה אני מזהיר לפני זה.

נכון, אבל למה בעל האתר לא מעיף? או שזה יחסי ציבור או שזה כי הוא אחד האנשים ההכי עסוקים שאני מכיר וכל הכבוד לו על זה.

אבל זה לא העניין, הכוונה שלי הייתה יותר בכיוון של שיפור התקנון לטובת רוב הגולשים, לא שזה מאד קריטי. דרך אגב, איפה התקנון? ניסיתי למצוא אותו...

Gamerrrrr 13-11-06 17:09

ציטוט:

עצוב.

זה בגלל שהם צריכים לשמור על פוזה מסוימת שלהם אחרת הם לא מגניבים :P

תמיד טענתי שהכושי היחיד שהוא בסדר זה אמינים וגם הוא כבר פחות

OMRI-TURBO 13-11-06 17:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr

אחרי זה הם מתפלאים איך אנשים עדיין גזענים נגדם, לא משנה כמה עושר יש להם הם עדיין פושעים קטנים.
הם מוכיחים בדיוק את העמדה שהמעמד החברתי לא קובע התנהגות של אנשים, יש כאלה שאומרים שזה בגלל עוני, אבל החברה האלה הם הוכחה שזה לא בגלל העוני.
אני לא יודע איך אהבתי פעם את המוסיקה הזאת..

Gamerrrrr 13-11-06 17:18

ציטוט:

אחרי זה הם מתפלאים איך אנשים עדיין גזענים נגדם, לא משנה כמה עושר יש להם הם עדיין פושעים קטנים.
הם מוכיחים בדיוק את העמדה שהמעד החברתי לא קובע התנהגות של אנשים, יש כאלה שאומרים שזה בגלל עוני, אבל החברה האלה הם הוכחה שזה לא בגלל העוני.
אני לא יודע איך אהבתי פעם את המוסיקה הזאת..

אתה יודע עומרי, אני תמיד אומר ברגע שהם עשו לעצמם קבוצות והתחילו לדבר על אפליה הם משכו אליהם אפליה. והכושים הישראלים (מבחינתי הם לא יהודים הם שינו את דתם כבר לאיסלאם או נצרות וגם מבחינה גזעית) מתבכיינים על אפלייה שלא הייתה, הם כמו הכושי האמרקאים שגם אחרי כל השנים האלה בוכים על משהו שעשו להם לפני 200 שנה

slim shady 13-11-06 17:28

ציטוט:

מי זה אמינים....??
ונכון...חלק מלהיות ראפר זה מידי פעם להסתבך אפילו בכוונה אבל לפעמים זה קורה סתם ככה...סיכסוכים בין ראפרים...שמעו שירים של tupac ותבינו....וזאת המוזיקה הכי יפה אמיתית..(רובה...רוב הראפרים..)...
לגבי כושים בכללי...לא יודע ולא רוצה לדבר סתם...

Gamerrrrr 13-11-06 17:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
מי זה אמינים....??
ונכון...חלק מלהיות ראפר זה מידי פעם להסתבך אפילו בכוונה אבל לפעמים זה קורה סתם ככה...סיכסוכים בין ראפרים...שמעו שירים של tupac ותבינו....וזאת המוזיקה הכי יפה אמיתית..(רובה...רוב הראפרים..)...
לגבי כושים בכללי...לא יודע ולא רוצה לדבר סתם...

אמינם**

ראפ מוזיקה?? אני צורח מכאב כשאני שומע את זה, מוזיקה איכותית זה רשמטיין לפי דעתי.

slim shady 13-11-06 17:32

ציטוט:

אמינם**

ראפ מוזיקה?? אני צורח מכאב כשאני שומע את זה, מוזיקה איכותית זה רשמטיין לפי דעתי.

טוב....לא חסר אנשים שלא אוהבים ראפ....שנאמר כל אחד בטעמו יחיה...(סתם צחקתי מוטי אל תתרגז..)....
אמינם לא כושי....ממש ממש ממש ממש לא כושי.....וגם הוא הסתבך לא מעט....לא כמו 50 סנט או טופאק אבל גם לו לא חסר.....שוב ראפר בקנה מידה כזה כמעט ולא יכול להתחמק מדברים כאלה....במיוחד כשאתה כושי...

Gamerrrrr 13-11-06 17:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
טוב....לא חסר אנשים שלא אוהבים ראפ....שנאמר כל אחד בטעמו יחיה...(סתם צחקתי מוטי אל תתרגז..)....
אמינם לא כושי....ממש ממש ממש ממש לא כושי.....וגם הוא הסתבך לא מעט....לא כמו 50 סנט או טופאק אבל גם לו לא חסר.....שוב ראפר בקנה מידה כזה כמעט ולא יכול להתחמק מדברים כאלה....במיוחד כשאתה כושי...

במקרה ולא הבנת, אמרתי שהוא הכושי היחיד שבסדר הסיבה היא שהוא לא כושי פשוט :)

ראפ לפי דעתי זה כמו ערסים, מדברים יותר מידי שטויות

slim shady 13-11-06 17:37

ציטוט:

במקרה ולא הבנת, אמרתי שהוא הכושי היחיד שבסדר הסיבה היא שהוא לא כושי פשוט :)

ראפ לפי דעתי זה כמו ערסים, מדברים יותר מידי שטויות

גם זה נכון....כמו שאמרתי לא כל הראפרים טובים וחלקם אפילו לא ניתנים לשמיעה....אני לא מדבר על אלה....אני מדבר על הרציניים המנוסים ובוא נגיד "בוגרים" יותר....לא תשמע מהם מוציאים שטויות מהפה....וגם אם כן אז זה יהיה שטויות בטעם וריח ולא רחוק מהשטויות שהם מתעסקים איתם ביום יום...

Der Metzgermeister 13-11-06 17:47

ארז תעשה לי ראפר!

Nareznoy 13-11-06 17:52

שמעתי ה50 סנט ירו בו איזה כמה פעמים

slim shady 13-11-06 17:54

ציטוט:

שמעתי ה50 סנט ירו בו איזה כמה פעמים

9 פעמים...ליד הבית של סבא וסבתא שלו...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ