![]() |
בר רפאלי עוברת כל גבול
קודם זיינה תשכל על הצבא
עכשיו על השם? ינעל העולם ואחותו מה נסגר עם האנשים של היום http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...1007092009.htm |
סתם גועל נפש של בן אדם
לא שווה אפילו את הזמן שלקח לי לרשום את התגובה הזאת |
שוויצרית, חוצפנית, מגעילה.
שלא תחזור לארץ. |
כוסעמק איזה כוסית
|
ציטוט:
|
גם לי קראו בר על שם בר רפאלי!
|
ומצד שני
כוסית עם פה גדול זה רק בונוס |
ציטוט:
אבל כוסית כמו בר רפאלי לא אפשרי למצוא :wub1: |
ציטוט:
|
"הרבה ילדים בארץ קרויים בר על שמי"
מה היא חושבת שהיא חייה בסרט ושכל העולם מסתובב סביבה |
צריך לקרוע לה ת'תחת [דו משמעות]
|
פשוט מזדיינת
כוסית כוסית אבל היא צריכה לקבל פליק בטוסיק פשוט גועל נפש של אישה |
מה היא כבר אמרה?
שהישראלים חוצפניים? S: סתם זוג ציצים... |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זוכרים בפוסט הקודם רשמתי שבטח כולם מחרימים את המשפחה שלה עכשיו?
בטח אמא שלה הולכת ברחוב זורקים עליה עגבניות...אבא שלה בא להכנס למכונית ומגלה שמישהו שם לו פלאג רטוב על השמשה הקדמית של האוטו ורשם לו אם מפתח "אבא של בוגדת" על הדלת של המרצדס.. שלא לדבר על האחים או אחיות הקטנים שלה שבבית ספר מורידים להם תראש באסלה בשירותים חחחחח ומאכילים אותם כאפות :boxing: בטח החבר שלה שוטף לא תראש אני רוצה לראות מה יקרה שהיא תחזור לישראל איך אנשים יגיבו:) ויותר מזה איך היא תגיב שליאונרדו דה חרא יזרוק אותה לכלבים בישביל דוגמנית אחרת :laughing: היא ישר תצלצל אלי ואני תמיד ידע "לרחם" עליה בגלל שסקס ...אם כזה דבר זאת הזדמנות של פעם בחיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:laughing: |
ציטוט:
בתאכלס, אם לאונרדו לא היה חבר שלה, לא היה לה אפילו חצי ביצית לפתוח ככה פה, רק רואים באמת עד כמה היא מפגרת וסתומה. אגב לא קוראים לי בר פינגווין (אני יודע שאתה יודע) :sbb4: |
תשמעו היא תותחית לדעתי!
אני גם כמוה ממורר על המדינה הדי חלשה שלנו אבל אלה החיים ואין מה לעשות. ד''א היא תותחית שהיא לא התגייסתה ובמקום זה עשתה מיליוני דולרים ברחבי העולם במקום לקבל 350שקל בתור גוברית באיזה שקם מסריח! ואם ליאונרדו יזרוק אותה שוב היא תמצא איזה אישיות אחרית אמריקאית מפורסת לבד היא לא תשאר. כי יש לה אותי |
גם כן חושבת את עצמה..
:boxing: חוסר נאמנות וזילזול במולדת... פעם היו הורגים אנשים אל דברים כאילו::bow: |
ציטוט:
"לא טוב לך פה?תעבור לסוריה!" |
היא שמה זין על בני ישראל , ובני ישראל ישימו זין עליה , אז יש מצב שמישהו יארגן קצת פורנו שלה? בגדי ים חשופים וכו'.
אפשר גם לעשות משחק פלאש שאתה אונס את בר רפאלי חח |
ציטוט:
אחרי מה שהיא אמרה צריך לשים תבית שלה ואת המשפחה שלה ואותה ותחבר הנאצי שלה באיזה רחוב בעיר בGTA להכנס לה לבית ולזרוק רימונים לכל עבר חחחחח |
ציטוט:
אבל זה כבר עניין של חינוך מהבית, ואם נתחיל להתווכח פה אז לא נצא ראש... אבל על דבר אחד אין ויכוח- בר רפאלי היא כוסית עם פה מלא בג'ורה |
ציטוט:
|
סעמק צאו לחופשה בגרמניה תראו כל עשר דקות ברחוב 3 כמוהה, שתלך כוסעמק.
|
ציטוט:
ולהפיץ אותו , כל ילדי ישראל כבר יתנו לבר רפאלי את היחס האמיתי שמגיע לה אחרי זה... למרות שלא ישנה לה באמת |
מה היא אוכלת ***?
=/ ייאללה,שתעוף כבר. |
גלעד, למתי קובעים את תאריך הפשיטה על הבית של ההורים שלה? אני רציני לגמרי עכשיו. כל הכסף שיש שם יכול לממן מלא תוספים...:jockey::basketball::sbb4:
|
כוס אמא שלה עם פה כזה גדול היא בטח מוצצת מעולה!!
|
ציטוט:
גדול! |
חוצפנית, שוויצרית,כוסית, כפויית טובה למדינה,כוסית,משתמטת,כוסית,כוסית וכוסית..
אה... היא גם כוסית.:basketball: |
זיינת שכל גדולה
מעניין אם היא מזדיינת טוב כמו שהיא מזיינת את השכל |
ציטוט:
ובקשר ל"סהר!" תאמין לי תהיה לי בריא. |
שתלך כוס אמק המנומשת הזאת!!!!!
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח :character63:
|
ציטוט:
רפאלי = 321 בגימטריה ( ככה ארגונים סודיים קובעים תאריכים לפיגועים , לפי אנשי הקונספירציות של 9\11) אז זה יצא לאור ב 20 לפברואר , ב12 ו 3 דק' לילה. צריך גם להכין פונט סימנים או משהו שרושמים שמה בר רפאלי וזה מראה חצי סהר , זין , ואת הפנים שלה. |
חחחחחחחחחחחחח עלק "היום כל הילדים נקראים בר בעיקבותיי" חחחח אין שכל אין דאגות....
|
סתם מכוערת, לא יודע מה כולם מצאו בה.
|
יש לנו פה מספיק מהממות גם בלעדיה. אם היא חושבת שישראל לא יכולה להסתדר בלעדיה - היא טועה ובגדול.
|
היא יכולה לבוא למצוץ לי את הזיין!!!!!!!1 ודיקפריו מהצד:bow: חחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ראיתם אותה פעם בלי איפור? , היה לה פעם תוכנית בערוץ 2 שראיינו אותה בבית שלה ואיך הכל התחיל איתה וכל השיט , בקיצר לא הייתי מסתכל עליה פעמיים ברחוב בלי איפור
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ