ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מחר מתחיל 5x5 (https://israelbody.com/showthread.php?t=20912)

TzachimmortaL 06-10-07 16:50

מחר מתחיל 5x5

מחר סוף סוף אני אתחיל בדרך חדשה שאני מקווה שאני סוף סוף אעלה איתה בכוח ובמאסה כמו שצריך
אני אעבוד עם ה 5x5 של Bill Starr.
הכנתי לי מחברת עם המשקלים ל12 השבועות הבאים ואני אסתובב איתה ברחבי המכון כמו טמבל 12 שבועות חח P:
Wish me luck fuckers :sbb4:
אני אעדכן במשך הזמן ואתן חו"ד על התוכנית והכל :)
ולמי שלא יודע מה זאת התוכנית הזאת אז :
ראשון:
Squat 5x5
Bench Press 5x5
Bent Over Row 5x5
Hyperextension - 2x8
Weighted Crunch - 4x8

שלישי:
Squat 4x5
Deadlift 4x5
Military Press 4x5
Weighted Crunch 3x8-10

חמישי:
Squat 4x5,1x3,1x8
Bench Press 4x5,1x3,1x8
Bent Over Row 4x5,1x3,1x8
Weighted Dips 3x5-8
Barbell Curls 3x8
Triceps Extension 3x8

כל התרגילים הם עם פירמידת משקלים שכזאת כאשר כל שבוע מעלים (או משתדלים לפחות) משקל

Coleman 06-10-07 17:11

אללההההההה צחי בהצלחה אחייי!
אני אישית הייתי מציע לך תוכנית יותר טובה מזאת :x אני ידבר איתך מחר במכון (אני מקווה שאני יספיק לראות אותך) ויציע לך לעבוד על אותה תוכנית כמוני (תריץ חיפוש על הניק שלי ותראה פרסמתי אותה כאן לפני איזה שבועיים)...

נ.ב- אני מקווה שהבנת שאתמול הייתי עייף בצורה מיוחד בדרך כלל זה לא ככה :)
ותוותר על ההיפר אקטנשיון אם אתה עושה דדליפט וסקוואט זה סתם בזבוז זמן וגב ...תתרגל בנתיים בטן עם גומיות :) בהצלחה אחי

TzachimmortaL 06-10-07 17:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
אללההההההה צחי בהצלחה אחייי!
אני אישית הייתי מציע לך תוכנית יותר טובה מזאת :x אני ידבר איתך מחר במכון (אני מקווה שאני יספיק לראות אותך) ויציע לך לעבוד על אותה תוכנית כמוני (תריץ חיפוש על הניק שלי ותראה פרסמתי אותה כאן לפני איזה שבועיים)...

נ.ב- אני מקווה שהבנת שאתמול הייתי עייף בצורה מיוחד בדרך כלל זה לא ככה :)
ותוותר על ההיפר אקטנשיון אם אתה עושה דדליפט וסקוואט זה סתם בזבוז זמן וגב ...תתרגל בנתיים בטן עם גומיות :) בהצלחה אחי

תודה גבר :)
ואני אנסה את התוכנית ככה אתה יודע לתקופה מסויימת ונראה איך זה עובד
ומחר אם אתה בא ב5 דווקא יש מצב שאני אראה אותך כי אני הולך לקרב מגע ב7 אז יש מצב שאני אלך מיד אחרי המכון או משהו (בוא באמת לנסיון תראה איך זה) :flowers:

Danzig 06-10-07 17:19

לדעתי הייתי מוריד את מספר הסטים של הפשיטות מרפקים והכפיפות מרפקים ל1-2, אם העבודה שלך מספיק כבדה על כל התרגילים המורכבים אין ממש צורך לעבוד על שרירים קטנים כמו הידיים, אלא אם כן אתה מרגיש אחרת.
כל הכבוד על ההחלטה הנועזת אגב. :sbb4:

Coleman 06-10-07 17:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TzachimmortaL
תודה גבר :)
ואני אנסה את התוכנית ככה אתה יודע לתקופה מסויימת ונראה איך זה עובד
ומחר אם אתה בא ב5 דווקא יש מצב שאני אראה אותך כי אני הולך לקרב מגע ב7 אז יש מצב שאני אלך מיד אחרי המכון או משהו (בוא באמת לנסיון תראה איך זה) :flowers:

אני יבוא בסביבות 5 :P בלי אם...
ואם אתה באמת רוצה ללמוד משו שקשור למכות לך לג'וג'יטסו אחי...לך אין בעיה של שעות ובצפר אני יכול להמליץ לך על מאמן בנזונה...ככה באמת תלמד לריב מכות...
דורי לא מאמן משו ...חברים שלי היו מתאמנים אצלו והם לא היו יודעים כלום...אבל תנסה ותראה אם זה יהיה טוב יש מצב שאני יבוא לראות גם :) אם יהיה לי זמן
דרך אגב...לא אמור להיות לך צבא או משו אחוקי? :O

Coleman 06-10-07 17:21

דרך אגב זה כזההההה בושות להסתובב במכון שלנו עם מחברתת :p :p ניסיתי את זה פעם והרוסים הגורילות מסתכלים כאילו הם רוצים לתקוע לך תתחת :(

- Idan - 06-10-07 17:22

בהצלחה. יכול מאוד להיות שתצטרך לעשות מחיקות ושיפוצים במחברת, כי זה לא תמיד הולך חלק. :)

tomerA 06-10-07 17:23

איך אפשר לעשות 5x5 בחדר כושר עממי?
זה כמעט בלתי אפשרי במיוחד עם מוט אולימפי, כשהפלטה כי קטנה זה 2.5
אז תחשוב שאתה צריך לדייק על כאילו זה ממש קשה.

Coleman 06-10-07 17:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
איך אפשר לעשות 5x5 בחדר כושר עממי?
זה כמעט בלתי אפשרי במיוחד עם מוט אולימפי, כשהפלטה כי קטנה זה 2.5
אז תחשוב שאתה צריך לדייק על כאילו זה ממש קשה.

לא הבנתי חצי מילה ממה שאמרת...חצי ראשון של משפט לא קשור לשני וביחד לא הבנתי כלום

- Idan - 06-10-07 17:25

הפלטה הכי קטנה שם זה 2.5 קילו?? וואי, לא טוב, לא טוב בכלל... :unsure:

Coleman 06-10-07 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
הפלטה הכי קטנה שם זה 2.5 קילו?? וואי, לא טוב, לא טוב בכלל... :unsure:

איפה הפלטה הכי קטנההה זה 2.5 קילווו?@!^?@&?$^?%&?)&)?? ארררררררררר אני לא מבין מהזה קשור עכשיווו

tomerA 06-10-07 17:27

אני מדבר על מוט אולימיפי.
במוטות הקטנים יש לנו גם 1.25 קילו.
אבל אני לא יכול לעשות בנץ' פרס עם זה כי המתקן לא מתאים למוטות כאלה.
בכול מקרה אתה חייב פלטות של 0.5 קילו לפחות.

tomerA 06-10-07 17:27

ציטוט:

איפה הפלטה הכי קטנההה זה 2.5 קילווו?@!^?@&?$^?%&?)&)?? ארררררררררר אני לא מבין מהזה קשור עכשיווו

מה אתה לא מבין? נגיד רשום לך היום סקוואט עם 69 קילו סבבה? איך אתה שם 69 קילו בדיוק על המוט?

Rm3 06-10-07 17:30

אצלי יש פלטות מוזרות של 4.5, 2.3, 1.1 ...עוזר לי מאד ב 5x5 שלי...

- Idan - 06-10-07 17:32

ציטוט:

הוא מדבר על הקפיצות במשקלים. אם הפלטה הכי קטנה במכון היא 2.5 קילו, אז אתה יכול לקפוץ עם מינימום 5 קילו כל פעם שזה הרבה לתרגילים מסוימים (רוב התרגילים למעשה) כי אתה מכניס 2.5 קילו לכל צד. אם יש לך פלטות של 1.25, אז אתה יכול לקפוץ עם 2.5 קילו כל שבוע שזה הרבה יותר סביר, ועדיין גבוה מידי לתרגילים כמו מיליטרי פרס למשל.

Danzig 06-10-07 17:32

אצלנו הכי קטנות זה 1.25

עידן יש לכם יותר קטנות? :ohmy:

- Idan - 06-10-07 17:33

לא, גם אצלנו הכי נמוך זה 1.25 קילו. קצת בעייתי עם מיליטרי פרס. :sad:

Coleman 06-10-07 17:36

אהההההההההההההההה וואי הקוואקר הזה עושה אותי עצבני :p
גם אצלנו הפלטה הכי נמוכה זה 1.25...

Danzig 06-10-07 17:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
לא, גם אצלנו הכי נמוך זה 1.25 קילו. קצת בעייתי עם מיליטרי פרס. :sad:

עזוב מיליטרי, חבר שלי בHST היה צריך לעלות בפשיטות מרפקים כל שבוע 0.75~ קילו, רצינו לשבור את ה1.25 לחצאים חח

TzachimmortaL 06-10-07 18:33

ציטוט:

אני יבוא בסביבות 5 :P בלי אם...
ואם אתה באמת רוצה ללמוד משו שקשור למכות לך לג'וג'יטסו אחי...לך אין בעיה של שעות ובצפר אני יכול להמליץ לך על מאמן בנזונה...ככה באמת תלמד לריב מכות...
דורי לא מאמן משו ...חברים שלי היו מתאמנים אצלו והם לא היו יודעים כלום...אבל תנסה ותראה אם זה יהיה טוב יש מצב שאני יבוא לראות גם :) אם יהיה לי זמן
דרך אגב...לא אמור להיות לך צבא או משו אחוקי? :O

חח יש צבא באפריל, אבל גם אז אני אהיה ג'ובניק ואחזור כל יום (זין להיות ג'ובניק אבל לא נורא)
חחח ונקווה שלא יעשו ממני צחוק עם המחברת :):):):) :basketball:
ותודה לכולם!

Danzig 06-10-07 18:45

לדעתי תפתח לוג, יש כבר 5X5 אחד, ככה שנוכל להשוות :sbb4:

ThaiB0X 06-10-07 19:56

אני גם מתחיל 5x5 בקרוב.

בינתיים אני מכין את המשקלים המתאימים, אני הולך עוד מעט לאסוף חצץ ולמלא שקיות, נשקול את זה שיצא כל שקית חצי קילו. מישהו אמר אולד סקול ? :)

TzachimmortaL 06-10-07 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
אני גם מתחיל 5x5 בקרוב.

בינתיים אני מכין את המשקלים המתאימים, אני הולך עוד מעט לאסוף חצץ ולמלא שקיות, נשקול את זה שיצא כל שקית חצי קילו. מישהו אמר אולד סקול ? :)

חח איזה מלך
אולדסקול לפנים אחי :sbb4:
ויש מצב באמת שאני אפתח לוג, זה יהיה רעיון נחמד :jockey:
צפו לעדכונים אנשים! הפעם אני בונה על התוכנית הזאת, אחרי כשלון אדיר שנמשך למעל לשנה עם AB וABC, עקב מדריכי חדר כושר מפגרים, תזונה גרועה והרבה טעויות במשך כל הזמן הזה (כמו אימון ABC 5-6 פעמים בשבוע עם 35 סטים באימון וכשל בכל סט)

zrizi 06-10-07 21:03

תעגל את המשקלים זה לא כזה קריטי עם תעשה 70 במקום 69

TzachimmortaL 06-10-07 21:18

כה זהו ככה אני עשיתי, עיגלתי משקלים מגעילים כאלה חח
וגם בגלל שעיגלתי יוצא לפעמים שלא כל שבוע יש עליה, יש שבוע שאני עושה משקל X, ושבוע אחריו שוב X אבל הסטים הקודמים קצת יותר כבדים, אבל בגדול נראה לי אחלה דבר :)

zrizi 06-10-07 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TzachimmortaL
כה זהו ככה אני עשיתי, עיגלתי משקלים מגעילים כאלה חח
וגם בגלל שעיגלתי יוצא לפעמים שלא כל שבוע יש עליה, יש שבוע שאני עושה משקל X, ושבוע אחריו שוב X אבל הסטים הקודמים קצת יותר כבדים, אבל בגדול נראה לי אחלה דבר :)

כן גם אני עושה אותו דבר

DropDead 06-10-07 22:42

למזלי יש לנו במכון משקולות מוזרות כמו 15.3, 20.5, קילו, 1.1, 0.75 וכאלה אז שאני אתחיל תוכנית דומה לפחות בחלק הזה אני רגוע :x

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ