![]() |
"נערכים לשביתה של חודש-חודשיים"
http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...515606&sid=126
יששששששששששששששששששששששששששששש אמןאמןאאמןאמאןמןאמאן |
:ohmy: כוס אמק שבוע שבועיים בסדר אבל חודשיים?!?!!? יש לי המון בגרויות השנה :(
|
גם לי אני כיתה י"א
אבל מתאים שביתה רצח אין לי כוח ללימודים האלה אבל זה פוגע בנו חזק |
בחיים לא תהיה שביתה של חודש חודשיים..
אני גם כמוך טרויה מקווה שלא תהיה שביתה של יותר משבוע-שבועיים.. כוסאמו שנה אחרונה שלי בביצפר, מה הם נזכרו בשביתות האלה עכשיו. |
אם יש כזאת שביתה אין חופש גדול!!!
|
שנה אחרונה שלי על הזין
|
חחחחחחחח שיפסיקו לזיין תשכל כבר...אין להם אומץ לשבות יומיים אחרי סוכות אז חודש?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בפעם האחרונה שהייתה שביתה ארוכה אז המגנים שקיבלו היו ציוני הבגרות!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חודשיים.. והמורה שלי לאזרחות אמרה לי את זה ואני לא רואה אינטרס שהיא תשקר לי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זכור לי משו בסביבות כיתה ג-ה היתה שביתה ממש ארוכה. חוץ מזה אתה רוצה להאמין תאמין אתה לא רצה אל תאמין סעמק אפשר לחשוב מה אמרתי.. |
הם סתם מדברים הם בחיים לא יעשו את זה
|
מצד אחד זה טוב חופש ..
מצד שני זה דפוק לגמרי יש מלא בגרויות השנהה ואחרי זה אנחנו נילמד בכל הזדמנות שיש |
ציטוט:
זה דבר טוב!:character63: |
ציטוט:
ציטוט:
ולא הבנתי, הם נותנים חרא מגנים? |
רק להבהיר נקודה; זה לא שאין אומץ, אין טעם פשוט לשביתה כ"כ ארוכה וממושכת.
הסיבה שהמורים יוצאים בהצהרות היא להפחיד, כמו כל פעם, את משרד האוצר ולגרום להם לזרז את תהליכי המו"מ. לא תהייה שביתה כזו גם מפני שיש בגרויות, כמו כל שנה, ואין סיבה ש"ידפקו" את התלמידים. מה שכן, תהייה שביתה, אבל האורך שלה לא יעלה על שבועיים-שלושה שבועות, לפי דעתי. בברכת שביתה נעימה.:) |
יששששששששששש אבל פאק דווקא בשנה החרונה תקעו לי חצי מהבגריות =[
|
לא יודע למה אתם כל כך לחוצים.
מקסימום נלמד לבגרות ממיקודיות, וגם לא יהיו לנו מגנים שיורידו לנו את הציון (כמו ברב המקרים). |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מקווה שהיא לא קוראת כאן :laughing: אני אומץ מתפלים בנו טוב :sbb4: |
אוי גם אים תיהיה שביתה ארוכה...יעשו כמו שעשו שנה שעברה בסוף שלומדים רק מקצועות לבגרות
ומי שכמוני ב י'ב ילמד רגיל פשוט... |
איזה זין,מהמקצועות ההומניים לא אכפת לי כי ככה נלמד רק מהמיקודית אבל יש לי בגרות חורף במתמטיקה וגם ככה אני לא יודע כלום ואם תיהיה שביתה אז בכלל
|
בעזרת ה'
|
את האמת, שביתה באה לי בטוב עכשיו וגם לא ממש אכפת לי להישאר כיתה השנה בגלל השביתות האלה (לעשות עוד פעם את יא').
תחשבו שתוכלו להנות פעמיים מכל המסיבות והכל, כי תתגייסו רק מאוחר יותר (אני מקווה שככה זה הולך בצבא ושלא נצטרך להתגייס בתחילת יב' אם נישאר כיתה בגלל השביתות). |
ציטוט:
|
מה אתם שמחים אני לא מבין? יורידו לכם מהחופש הגדול...
|
שיורידו מהחופש הגדול מה אכפת לי? מילא אני אחרי הבצפר טס ישר לצבא..
ובגרויות או גיוס יהיה תירוץ טוב לשני הצדדים. עדיף ככה , חופש של חודש כל סמסטר... או להגדיל את החופשות בחגים בצורה שיהיה חופש כל כמה חודשים |
שיגידו שנתיים למה רק חודשיים
ארגון המורים יש להם פה גדול אבל שבאמת צריך לעשות משו אין להם ביצים |
אללההה שביתהה! לחברים שלי בבצפר אמרו בכלל שיכול להיות שיבטלו את כל השנה :p
|
תכלס זה לא טוב.בסוף אתם נדפקים בלי עתיד |:
|
אתם בי'א עוד תצאו מזה
אני בי'ב אם אני מפסיד בגרות אני מפסיד אותה עד אחרי הצבא וגם אז אני אצטרך להשלים ולשלם עליה הרבה כסף ... ועוד יש לי בגרויות חורף אז בכלל .. נעל אבוק עם המדינה המזדיינת שלנו |
תכלס אם תהייה שביתה אני אלמד בה יותר חומר ממה שאני אלמד בכל שנת הלימודים הזאת.....
בצפר מפגר , אני תמיד יושן בכיתה חוץ מההפסקות ... צריך לממן מחשבים ניידים לתלמידים , לא משהו מתקדם במיוחד נראה לי במחיר ה1000 שקל - 2000 שקל , בתשלומים רב שנתיים וסבסוד לילדים עניים... עם אינטרנט (בחיבור מיוחד שמאפשר רק אתרים מסויימים מהחיבור עצמו , לא בא לי שילד בן 9 יתקל בפורנוגרפיה של הומוים אוכלי חרא אחד של השני) ואז פשוט לתת להם ללמוד מספרי לימוד שתלמידים בכיתה ט+ כותבים בשביל לקבל נגיד ציון גבוהה יותר , בחינם בgpfl + איזה מורה שבודק הכל. רק תחשבו איזה פיצוץ של השכלה יהיה פה! חלום דיי יפה , אבל יש יותר מידי אינטרסים של אנשיםשזה לא יקרה בקרוב... ולא נהייה חלוצים בתחום הזה בעולם (מה שיכל להפוך את ישראל למדינה חזקה לא קצת כלכלית..) |
מחזק...וגם רואים שלא אכפת למורים מהתלמידים שלהם! רק הכסף מעניין אותם.
ולכן אני מודה לאלוהים שאני סוף סוף בצבא ....... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ