![]() |
Torrentbytes.net
למי שלא מכיר, זה אתר טורנטים ענק שמביא לינקים של כל הסדרות, סרטים, משחקים וכו' העדכניים במהירויות של 150-200 Kb. כל מה שיותר ישן מ30 יום נמחק מהאתר!
אוקיי, עכשיו, פעם חסמו את הגישה לישראלים, אבל לפני כמה זמן החזירו. הבעיה היא שמצד אחד המשתמש שלי נמחק עקב חוסר שימוש והוא לא במאגר נתונים, אבל מצד שני הוא אומר לי שלפי הip שלי יש לי כבר משתמש.. אז אני די נופל פה בין הכסאות למישהו יש מושג מה לעשות? |
לשנות ip. או לבקש ממישהו שיש לו איפי משתנה ליצור לך חשבון
|
ציטוט:
|
מנתקים את הראוטר אם יש לך, או שתוציא את המודם מהחשמל.
|
|
עוד מעט אני יקבל Power User בtl אני ישלח לך הזמנה אם תרצה
|
ציטוט:
|
יווו עכשיו נרשמתי ל tb אבל בטעות רשמתי אימייל לא נכון, יש לכם מושג איך אני פונה לאדמיינים ?
|
הספק שלי חסום מלהיכנס לאתר... :\
למי איכפת יש לי Tl |
מה זה Tl?
|
TorrentLeech
|
גם לי בא Tl
|
יום ראשון יהיו הזמנות..וורטקס אחי תהיה בהיכון :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תשכח את אחיך. |
איך אתם מצליחים לשמור על ratio נורמלי? מה הupload שלכם? :mellow:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יודע שבגלל זה יעיפו ישראלים מטורנטליץ,נכון? יופי,האופי הישראלי.אם אני מנהל אתר טורנטים סגור אני נותן באן גלובלי לישראלים לתמיד.מבין אותם. כול כך קשה להעלות?סעמק..אני לא מדבר עליך ספציפית |
ציטוט:
|
אני מסכים איתך חלקית. אבל לא הייתי מחלק באנים לישראלים.
וזה באמת מעצבן שמשתמשים במזייף רטיו. |
בעיה
אני לא מצליח להכנס בכלל לאתר זה אומר לי
You are either behind proxy or using ISP/IP (82.166.56.77) which is not qualified to use TorrentBytes. If you want your IP to be added to our access list, please contact staff מה עושים? |
שמע, גם אני נגד המזייף הזה אבל אני זוכר שהייתי מעלה עשרות קבצים וזה בקושי היה מעלה משהו במשך ימים.
|
ציטוט:
כל-כך קשה להעלות? כן, עם 20 קילובייט לשניה זה די בעייתי, תעשה חישוב, 20 קילו שניה = 5 שניות 100 קילובייט = 50 שניות מגה בייט, בערך מגה לדקה. 1000 דקות להעלות ג'יגה. ג'יגה = 16 וחצי שעות להעלות ג'יגה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Q: החיבור שלי לא יציב/מהיר מספיק כדי לשתף. A: תשיג חיבור יותר טוב או שלא תוריד. |
הם פשוט לא מבינים באתרים האלה שמשתמשים בתכניות זיוף העלאה האלה כי אין ברירה אחרת, המהירויות העלאה פה בישראל הם לא כמו בחו"ל. מעצבן (ומעניין) שהם לא טרחו לברר את זה וישר השליכו את זה על האופי הישראלי.
אגב מה הקטע של טורנטליץ'? אני באתר ואין שום דרך להרשם... מה ההגיון? |
כי אתה צריך הזמנה חחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
אני מעלה על 16 Kbs.אז?אז לא מורידים מיליון סרטים.
מורידים משחק אחד. עובדה שאני מסתדר מצויין ויש לי רטיו מעולה ,זו כול המטרה-שיתוף. לא נוח לכם??תורידו מאתר ציבורי,רבאק!מה אתם דופקים את כולנו? אם אתם חושבים שלאזרח צרפתי או הולנדי או בוסני או אני יודע מה יש חיבור של 6 מגה לכול אחד,אתם חיים בסרט. גם אם כן:הנה פחות או יותר היחס במקום הראשון בup-ישראל,5555555555555555453521513252 אחריהם גרמניה-48237482374 רציני לגמרי. נו מה,אתם עושים צחוק?ישראלםי מזייפים כמו לא יודע מה,ואחרי זה מתפלאים? וכן,זה אופי ישראלי.דפקו לי נתנו לי עשו לי. אני יכול להבין זיוף פה ושם אם אתם רוצים משהו דחוף,סבבה.אין בעיה. אבל "להעלות" 500 גיגה? אם אני מנהל אתר עם יחס כמו שהזכרתי למעלה(ויש מספיק אתרים כאלו)"לטובת הישראלים"-אני זורק קיבינימאט את כולם,שיתעלקו על אתרים אחרים. אמרתי שוב-לא בא לכם להשאיר את המחשב לילה אחד דלוק????תורידו מפרייוט,גאד דמ איט! לא מבקשים ממכם חודשים על חודשים.הורדתם משחק?תשאירו תמחשב לכמה לילות.זה הכול,תסתדרו מצויין(כן אני עם ה16 אפלואד שלי מסתדר ככה) *אני לא מדבר על אף אחד ספיציפית |
חחח זה אשמתו של בזוקה שלא בכוונה העלה כמה Tb's בשניה
|
תגידו, גם לכם Tl מוריד במהירויות עלובות? המקסימום שראיתי בינתיים היה 30kb.. אני רגיל ל150 בtb!
|
ציטוט:
זה לדתעי תלוי עם הטורנט ישן\חדש או ברמת הביקוש וההעלאות שלו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ