![]() |
הורדת שיער בשעווה
בוקר טוב לכולם, רציתי לדעת האם יש פה חברי פורום שמורידים שיער בשעווה באופן קבוע ?
כלומר כל חודש או כל פרק זמן מסוים אחר? תודה. |
עכשיו זה היה החודש האחרון שהורדתי כי חורף כבר אז אני מפסיק...
אבל מתחילת הקיץ ממתי שהולכים עם קצר כל חודש הייתי מוריד... חזה+בטן |
הבנתי, יש פה עוד חברה שמורידים, ואיך המחירים של חזה+בטן ?
|
מחירים? אחי אני עושה לבד ..
|
ציטוט:
סבבה תודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומישהו באמת יודע מחירים אצל קוסמטיקאית? סתם לידע כללי .. |
ציטוט:
|
זה כואב להוריד בשעווה?
|
הבנתי .. סבבה אז תעדכן אותנו מחר :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתם משוגעים! להוריד שיער בשעווה זה כואב בטירוף !!!
אני ממש לא בחור שעיר, אבל ניסיתי פעם סתם בהתערבות על הרגל. תעשו אך ורק לייזר !!!!1 |
ציטוט:
|
איך זה קשור לצבע עור? ו6000 שקל זה לא כלכך יקר....
|
לייזר זה חרא, מלא אנשים אמרו שזה פשוט שואה, אין כמו שעווה, ושמתרגלים זה לא כואב, במיוחד שעושים אצל קוסמטיקאית שמבינה עניין ומפחיתה את הכאב על ידי עבודה נכונה ואיכותית.
חכו למחר אני יחזור עם עדכון לגביי התהליך. :jockey: |
ציטוט:
ו-6,000... זה יכול להיות יקר, תלוי מי אתה. |
גולן אין לך ידידה טובה שתלמד אותך?
|
ציטוט:
|
למה לעשות את זה? זה כואבבב וחוץ מזה, עכשיו חורף לא? מי רואה את הבטן והחזה שלכם?
|
ציטוט:
אני עושה קבוע אבל תאמת מתחילת החורף לא עשיתי אמא שלי עושה לי לא צריך לבזבז כסף על קוסמטיקאיות ויוצא פצצה תאמין לי בקשר לכאב עדיין לא התרגלתי חח אני זוכר שעשיתי קעקוע ושבוע אחריזה עשיתי שעווה אמרתי לאמא שלי אני נשבע לך שיותר כואב לעשות שעווה מאשר קעקוע :ph34r: |
<---------- חלק טיבעי :)))
אין לי שערה אחת בפלג גוף עליון מלבד בית השחי |
תודה לאל שאני לא שעיר :jockey:
|
תעשה לבד או שחברה שלך תעשה לך........................
אחרי שנים עם שעווה , עכשיו אני עושה לייזר.....להפטר מזה לכל החיים. הכי טוב |
בדיוק! רק לייזר ורק לייזר, השקעה אחת גדולה ואתה מסודר לכל החיים (ורק בחברה מוכרת וידועה).
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קח אחי |
ציטוט:
|
לבעלי שיער בהיר, בלונדיני או ג'ינג'י, שתי השיטות אינן עוזרות מכיוון שמכשיר הקרן אור ומכשיר הלייזר יודעים לזהות רק גוונים כהים הנבדלים מצבע העור.
זה? |
ציטוט:
"העיקרון העומד מאחורי המכשיר הוא "פוטותרמוליזיס סלקטיבי" (הפירוש של "פוטותרמוליזיס" הוא פירוק על ידי אור). הלייזר עובר דרך העור הבהיר, נספג באזור המצמיח שיער הכהה, הופך לאנרגיית חום ומשמידו. המטרה הכהה היא בדרך כלל מלנין אשר נמצא בריכוז גבוה בבסיס השיער. טכניקה זו יעילה רק עבור אנשים בהירים בעלי שיער כהה - הם היחידים אשר מראים בידול מובהק בין עורם לשיערם." או בקיצור: מועמד אופטימלי לטיפול הסרת שיער בלייזר - אדם בעל עור כמה שיותר לבן, ושיערות כמה שיותר שחורות. |
אוקיי תודה אני אראה לו
|
כן, אני מוריד בשעווה באופן קבוע.. כל חודש בטן+חזה.. עכשיו ניראה לי אני יעשה גם רגליים. (חח אני מת לדעת איך הם ניראות :ohmy: )
קיצר טעה אצל קוסמטיקאית.. הכי טוב למה עם אמא או משהו כזה אתה מרשה לעצמך לצעוק וכל זה וזה רק מעט את התהליך.. זה עולה לי 70 שקל חזה+בטן |
ציטוט:
|
כל הרגליים.. זה לא שזה ממש מפריע לי כי הם לא שחורות מגעילות כאלה
אבל סתם מתחשק לי לנסות פשוט.. וחורף עכשיו אז גם ככה הולכים עם מכנסיים ארוכות |
חזה ובטן תגיד לחברה/ידידה שלך שתעשה לך, חבל אצל קוסמטיקאית
|
לא יצא לי, למרות שאני שוקל לעשות הסרת שיער בלייזר
בכתפיים (זה ממש מפריע לחברה שלי...) האמת שמאז שזה מפריע לה גם לי זה התחיל להציק. היא עשתה לי פעם שעווה וזה כאב והוציא לי מלא פצעים אחר כך. קיצר סרט. אז מה, כדי לעשות? איזה ברוך... |
אם כבר הקפיצו את זה אני אנצל את הפוסט
יש לי על החזה ממש מעט שיער, קבוצה כזו... יש דרך זולה להוריד את זה לתמיד? אני לא צריך לייזר או משהו... זה שטח של כמה סנטימרים ריבועיים.. יש משהו אחר במחיר עממי, באיכות טובה? אני שוקל לעשות שם קעקוע, ולא בא לי שהוא יהיה מכוסה על ידי פלומה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי זה כבר ניהיה מעצבן..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ