![]() |
תביאו לי פלייסליסט משהו מפציץ!
מישהו יכול להעלות או לתת להורדה פלייליסט מוכן של משהו פייבוריט?
לא משנה איזה סיגנון, פאנק רוק, היפ הופ, ראפ, פסיכו, האוסים, הכל ביחד, פלייליסט של שירים מועדפים, שירים טובים. פשוט אין לי מה לשמוע ואני חייב להקשיב למשהו!!!! :):):):)...תודה מראש :helpsmilie: |
אני יכול לסדר לך סט אלקטרו שאני שומע כרגע אם זה מעניין...
|
ציטוט:
אגב, תודה :) |
הפלייליסט שלי אם מעניין אותך..
שריף-מחרוזת מ1994 שריף-יא ליל יא עין שריף- מוואעתק שריף-בובה די שריף-הופעה חיה שריף-למה לא שריף-נשקיני שריף-ג'יני שריף-למה את כועסת שריף-די נמאס לי שריף-וואלה מארה שריף-אנא מאפי שריף-מחרוזת ערבית שריף-ג'יני שריף-האושר שלי |
ציטוט:
גיוון? לא הטעם שלי אחי, אבל תודה :flowers: |
הגיוון בשבילי הוא בשירים, לא בזמר אחי חח :)
|
|
ציטוט:
מוריד! |
ציטוט:
חסר לך תשיר הכי יפה שלו אבל..... שריף- כרמל |
דנדין מזה החתימה בצייר הזו , חחח תעשה משהו נורמלי בפוטושופ
|
ציטוט:
השיר כרמל כן זה שיר יפה ולא רשמתי אבל יש לי אותו בהופעה, אבל הוא רחוק מלהיות השיר הכי יפה שלו.. וכמובן יש לי עוד שירים שם של איברהים טטליסס, ועוד טורקית.. |
מה הטעם שלך?
|
ציטוט:
סתם אחי אני יודע שאין לך כח:flowers: |
וולאק תקשיב לי טוב טוב!!
אתה מעריץ של שריף אני ישים להעלאה מיוחד בשבילך בלילה ומעלה לך לראפידשייר. מעלוםםםםםםםם |
הטעם שלי זה כל מה שכתבתי בפתיחה.
ומשה, סט באןןןןן, ממש אהבתי! |
מזוז עשיתי לך קובץ עם המון שירים אבל יצא לי 200 מגה..איך אני מכווץ עוד?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז הוצאתי תשירים האלה משם..נשארו רק המיוחדים :) |
ציטוט:
|
================================================== ====================== זאת עם השירים הכי יפים:
|
Megadeth - Rust in peace כל האלבום!חפש באתר טרונטים
|
ואללה יש אלבום נחמד אין לי זין לעלות אותו אבל אפשר למצוא אותו בכל מקום
http://img166.imageshack.us/img166/9...screen1ns3.jpg Исполнитель: V.A. House Альбом: Get This Party Started Год выпуска: 2007 Жанр: House, trance, dance. Аудио: MP3, 192-320 Кбит/с Размер: 447 МБ Продолжительность: 05:09:09 Tрэклист: Cd-1: 01. Alex Gaudino - Destination Calabria (ft. Crystal Waters 2007 Rmx) 02. Bob Sinclar - Sound Of Freedom (Club Mix) 03. David Guetta - Baby When The Light (ft. Steve Angelo & Cozi) 04. David Guetta - Never Take Away My Freedom 05. Discotronic - Now Is The Time 06. Diva Djs vs Nikki French - Total Eclipse Of The Heart 2007 07. DJ Aligator - Meet Her At The Love Parade 2007 08. DJ Betty Inc - Strong Enough 09. DJ Tiesto - In The Dark (ft. Christian Burns) 10. DJ Yan - Remember (Extendet Mix) 11. East Clubbers - Sextasy 12. Eliess - Don't Stop Till You Get Enough (Pakito Mix) 13. Henree ft. Nikka - I Want U Next To Me (Miran's Intro Mix) 14. Knob - Don't Tell Me (DJ PM Rmx) 15. Masters At Work - Work (Riifs & Rays Rmx) 16. MYPD ft. Liz Kay - You're Not Alone (Micha Moor Rmx) 17. Offer Nissim - Perfect Love (ft. Maya) 18. Scooter - The Shit That Killed Elvis 19. Seamus Haji & Paul Em - You & Me 20. The Ian Carey Project - Love Wont Wait Cd-2: 01. Arash - Man O To 02. Chemical Brothers - Do It Again (Extended Mix) 03. Comiccon - Komodo (Club Mix) 04. Dallas Superstars - Like A Superstar 05. Danny S - You Keep Me Hanging On (Mondo Mix) 06. David Guetta - Winner Of The Game (ft. JD Davis) 07. Dirty South & Evermore - Its Too Late 08. DJ Antoine - This Time 09. DJ Ozi - Juicy Pen 10. DJ Tiesto - Sweet Things (ft. Charlotte Martin) 11. Klubbingman - Never Stop This Feeling (Rocco & Bass Rmx) 12. Meck & Dino Lenny - Feels Like Home (Dirty South Rmx) 13. Micha Moor - Space 2007 (Klaas Bigroom Mix) 14. Mokokos - Lollipop 15. Mеns Zelmerloew - Work Of Art (Da Vinci & Ali Payami Vocal Rmx) 16. Offer Nissim - For Your Love (ft. Maya) 17. Pink - Get This Party Started (Powerbasse Mix) 18. Selena - Freed From Desire 19. Topmodelz - Your Love (Mondo Rmx) 20. Yoomiii - Rhythm Of Love (Club Mix) Cd-3: 01. 84 Kings Street - So Many Men, So Little Time 02. Cascada - Miracle 03. Cuba Club - La Cumbia 04. Dance Nation - Sunshine (Project Rain 2007 Rmx) 05. David Guetta - Tomorrow Can Wait (ft. El Tocadisco) 06. David Kane - Club Sound 07. Delerium - Lost & Found (DJ Dan Club Mix) 08. Dirty Old Ann - Turn Me On (Phunkk Mob Mix) 09. DJ Roie Yamin & Tal Kerman - Say GoodBye (Club Mix) 10. DJ Tiesto - Break My Fall (ft. BT) 11. Henree ft. Nikka - Silently Loud 12. Kindervater - Forever (ft. Nadja) 13. Knob - I'm Lost 14. Moguai - Freaks (ft. Tocadisco) 15. Roger Sanchez - Again 16. Stasio Basic - Eins Zwei Polizei (ft. Mo-Do) 17. Therese - Feelin Me (Thomas Gold Rmx) 18. Ultra Djs - The Music 19. Vinylshakerz - Forget Me Nots 20. Yanou - King of My Castle (Club Mix ft. Liz) |
וואלה אחי לא יודע מה להגיד לך... אבל זה שאתה סומך על טעם של אחרים במוזיקה... זה מוזר לאללה :mellow:
|
ציטוט:
ודווקא ממה שהביאו פה עד עכשיו אהבתי הכל, חוץ משריף :blush: ומשה מאיפו אני משיג הורדה? |
חפש את זה באימיול או באיזה אתר טורנט
|
איך אני מעתיק לפה את הפלייליסט?
|
ב WINAMP הולך איפה שיש את כל הרשימת שירים למטה יש כפתור misc הולך שוב ל misc ואז תראה Generate HTML PLAYLIST תעתיק את כל מה שרשום שם , זה יביא לך הכל בלבן ככה שתשנה תצבע בפורום לשחור.
|
ציטוט:
אין לי מושג, יש אפשרות מיוחד אולי להעתיק את הפלייליסט, או שבזוקה סתם משועמם שהוא לקח שיר שיר והעתיק אותו?! :mellow: אגב בזוקה, אין מצב אתה מארגן הורדה או משהו כי להוריד שיר שיר זה סיבוך, ועוד כשאין לי אמיול. ומשה, אני לא משתמש באמיול, יש לי חשבון ראפידשייר פרמיום. אני פשוט נכנס לאתר הזה: www.warez-bb.org ויש שם כל דבר אפשרי לראפיד שייר, עכשיו הם מעדכנים את החיפוש שלהם וזה, אבל נראה לי תהיה שם הורדה לזה. |
ציטוט:
חשבתי אני היחיד שמכיר את האתר הזה, זה פשוט הפורום הורדות הכי שווה שקיים אין עליו. מאיפה הפרמיום? :ohmy: |
ציטוט:
הפורום הזה קטלני, יש שם כל דבר אפשרי בעולם, מלאאאא דברים וכולם להורדה ישירה, אני מוריד משם סרט ב15 דקות, אלבומים ב5 דקות, דבר קטלני. הLIMIT היחיד בפרמיום זה הורדה של 25 ג'יגה ב5 ימים (:sbb4: ת'אמת פעם אחת הגעתי לזה, לא מבין איך, ואז חיכיתי עוד יומיים עד שאני אוכל להוריד שוב) אם למישהו בא פרמיום, שלחו לי מזומן אני יקנה לכם פרמיום :blush: |
ציטוט:
לא נורא, היה לי פרמיום לאיזה חודש, היה תענוג, אבל אני לא מוריד כבר כמו פעם :flowers: |
הליסט שלי יצא קצת ארוך אז אפשר להוריד אותו בקלות מפה
http://upload-il.com/file/64359/1.doc.html אם תמצא משהו לטעמך אשמח להעלות בשבילך...(יש פה מספיק חומר משובח) |
ציטוט:
אבל מה עם קצת מטאל איכותי יאאאאא :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וגיל, תודה רבה! מוריד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה בסדר אני מסתדר עם טורנטליצ' ושאר החבר'ה :wiggle: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ