![]() |
חוות דעת על התוכנית Ab שלי
החלטתי לשנות לתוכנית AB 4 פעמים בשבוע, במקום ABC 4 פעמים בשבוע
שנמאס עליי כבר. תגידו מה אתם חושבים על התוכנית אימונים הזאת: A חזה: לחיצת חזה עם מוט-10X3 לחיצת חזה עליון מוט-10X3 לחיצת חזה משקולות-2X8 לחיצת חזה עליון משקולות-2X8 טרייספס: לחיצה ידיים צמודות-6X3 לחיצה צרפתית-10X3 בייספס: כפיפות עם מוט-8X3 כפיפות עם דאמבלים-6X3 B רגליים: סקוואט-3X10 דד-ליפט-3X6 תאומים-12X3 גב:פולאובר עם דאמבל-3X8 בנט-אובר-10X3 שראגס-12X3 כתפיים:מילטרי פרס-2X6 הרחקת דאמבלים לצדדים-8X2 הרחקה לצדדים בכיפוף-12X2 ונראה לי שאני יעשה כל שבועיים אימון אחד לאמות כי הם די קטנות ביחס לידיים, למרות שזה יכול לגרום לדלקות. תודה מראש לעוזרים SpitFire |
אני לא מבין גדול אבל:
בחזה- תוריד את הלחיצת חזה עם דאמבלים, ולחיצת חזה עליון עם דאמבלים. במקום זה תוסיף 3 סטים של פלייס. בגב- תוריד את השראגס, אתה עושה דדליפט והטרפזים שלך יתפתחו יפה גם בלי. תוסיף עוד תרגיל- מתח/מסור. אל תעבוד על האמות, הם יתפתחו לבד. |
תודה אחי. מחכה לעוד תגובות.
|
הייתי אומר שכדאי לשלב באימוןA חזה יד קדמית וכתפיים כי גם ככה הכתפיים עובדות שם רצח
ובB גב יד אחורית ורגליים ABxABxx |
אוקיי תודה. עוד תגובות.
|
וגם לשנות את התרגילים כמו ש-assito אמר?
|
תוסיף עוד 3 סטים לגב ועוד 9 סטים לרגליים
אין לך סטים ברגליים בכלל רק 3 סטים לארבע ראשי ולהאמסטרינג? הם שרירים גדולים תכניס פלייס באימון חזה במקום איזה תרגיל אני מעדיף חלוקה בלי התנגשויות אבל איך שאתה רוצה |
היה עדיף שהיית עושה
A-חזה,כתפיים,יד אחורית B-גב,יד קדמית,רגליים ודד ליפ יותר עובד על גב,אז תשים אותו בגב במקום רגליים. |
תוריד אחד מהתרגלים לחזה ויד קידמית תעביר במקום הרגלים או הכתפיים ככה ניראה סבבה
|
לדעתי תעיף איזה תרגיל מהחזה (מה שאתה חושב לנכון) תחליף לפלייס \ פלייס בקרוס
תעיף את הפולאובר ותחליף לפולדאון \ מתח. כל השאר נראה תקין. דבר אחד שמפריע זה רק שאתה עובד גב יום אחרי בייספס, אז היד קדמית לא מקבלת ממש מנוחה. |
חזה:
לחיצת חזה עם מוט-10x3 לחיצת חזה עליון מוט-10x3 פלייס\קרוס אובר-8x3 טרייספס: מתיחת תלת ראשי עם 2 ידיים מאחורי הראש 3 לחיצה צרפתית-10x3 בייספס: כפיפות עם מוט-8x3 כפיפות עם דאמבלים-6x3 פטישים 1-2x8 b רגליים: סקוואט-3x10 דד-ליפט-3x6 תאומים-12x3 גב: מתח 3x12 בנט-אובר-8x3 שראגס-6x3 כתפיים:מילטרי פרס-2x6 הרחקת דאמבלים לצדדים-8x2 הרחקה לצדדים בכיפוף-12x2 |
תודה לכולם! יש רק כמה דברים ששכחתי לומר:
1- אני מתאמן בבית ואין לי פולי ומכשירים. 2-היה מתח והוא נשבר. 3-לדעתי בטרייספס עדיף לשים את הלחיצה הצמודה, כי זה יעזור לי לשפר את הלחיצת חזה (משקלים נמוכים וזה מבאס) 4-אמרתם כל כך הרבה חלוקות, מה הכי טוב בלי התנגשיות וכל זה? תודה מראש + מוניטין לכל מי שעזר |
חזה + טרייספס + כתף קדמית + כתף אמצעית
רגליים + גב + בייספס + כתף אחורית |
ציטוט:
|
ציטוט:
התרגילים לגב מפעילים את הכתף האחורית והתרגילים לחזה מפעילים את הקדמית |
אז מה אתם אומרים על חלוקה כזאת:
A-חזה+טריי+כתפיים B-רגלייים+גב+ביי |
מה אתם אומרים?
|
בקשה תעזרו לי, אני מת להחליף תוכנית, אולי תוכנית כזאת?
A חזה: לחיצת חזה עם מוט-10x3 לחיצת חזה עליון מוט-10x3 פלייס/לחיצת חזה משקולות-8X3 טרייספס: לחיצה ידיים צמודות-6x3 לחיצה צרפתית-10x3 כתפיים: מילטרי פרס-2x6 הרחקת דאמבלים לצדדים-8x2 הרחקה לצדדים בכיפוף-12x2 B רגליים: סקוואט-3x10 דד-ליפט-3x6 תאומים-12x3 גב: פולאובר עם דאמבל-3x8 בנט-אובר-10x3 מסור-12x3 בייספס: כפיפות עם מוט-8x3 כפיפות עם דאמבלים-6x3 בגב אולי להוריד מהפולאובר סט, ומהמסור סט ולהוסיף 2 סטים שראגס? ובחזה פלייס או לחיצת חזה עם משקולות? מוניטין לעוזרים :sbb4: |
למה תכל כך אוהב פולאובר? מה הבעיה עם פולדאון\מתח?
בחזה תעבוד גם עם משקולות זה טווח תנועה ובכלל עבודה מגוונת תמיד עדיפה. ככה הכל נראה סבבה |
1) כתפיים תעשה לפני יד אחורית.
2) כתפיים אתה יכול להוסיף סט לכל תרגיל. 3) רגליים הייתי מוסיף אחד לסקוואט ואחד לדדליפט. 4) דמבל מסור הייתי שם תרגיל ראשון בגב. |
ציטוט:
בקשר ל-2 מבחינת יכול הוא יכול להוסיף גם 4 סטים לכל תרגיל, מבחינת AB זה 9 ג' 6 ק', אם קצב ההתאוששות שלו גבוה אז אין אם זה בעיה. רגליים תמיד אפשר להוסיף סט או 2 או 3 או 4 או 5 (?) לסקוואט :sbb4: |
אני רוצה לראות אותו עושה לחיצת כתפיים אחרי 6 סטים יד אחורית.
לגבי גב, דמבל מסור זה לא באמת הכרחי. לגבי הסטים, לא רציתי להוסיף יותר מידיי, אני לא אוהב לעבור את ה26 סטים באימון, אז הוספתי קצת. |
ציטוט:
אמרת לו לעשות מסור תרגיל ראשון בקשר לכתפיים, שהייתי עובד AB הייתי עושה כתפיים אחרי יד אחורית ללא שום בעיה (כמובן תלוי בכל אחד) |
ציטוט:
לגבי היד אחורית: אם אתה עושה חזה כתפיים ואז יד אחורית זה לא יחליש לך את היד אחורית בצורה משמעותית כמו שזה יחליש לך את הכתפיים אם תעשה חזה יד אחורית ואז כתפיים. אני מאמין שאחרי אימון חזה ויד אחורית אני ארד בלחיצת כתפיים לאיזה 16 קילו (בדרך כלל אני עם 26-30) |
כמו שאמרתי, זה אינדיבידואלי, ובעקרון גם אמרתי מקודם, תלוי לאיזה שריר אתה רוצה לתת דגש.
|
תודה רבה לכם!
Danzing-אמרתי בהודעה קודמת שאין לי מכשירים ולא מתח, ותאמין לי שאני עושה את הפולאובר וזה עושה לי רק טוב! איתן- אני באמת יעשה כתפיים לפני טרייספס גם כי אני רוצה לתת דגש יותר גדול לכתף הליטרלית שלי שהיא די קטנה יחסית ליד. להוסיף אז עוד סט לכל תרגיל בכתפיים? וברגליים אני יוסיף סט לסקוואט וסט לדד ליפט. מוניטין :) עריכה: Danzing זה לא נותן לי לתת לך מוניטין, מבטיח לתת לך שאני יוכל |
ציטוט:
|
תודה אחים שלי
רגע, לפי מה שהבנתי, לעשות לחיצת חזה עם משקולות במקום פלייס? ולעשות מה שאמרתי בגב, שזה להוריד 2 סטים מתרגילים ולהוסיף שראגס או לא... |
מקפיץ כדי להגיד משהו, כדאי לשנות את טווח החזרות בתרגילים שטובים לכוח? זאת אומרת לחיצת חזה, סקוואט, מילטרי, ל-6 חזרות והשאר בטווח של 10,8,12? ולגבי דד ליפט, אני מפחד שיהיה לי בקע, כי יש לי כאב בבטן התחתונה ואמרו לי שזה מסוכן, אז אני משנה לכפיפות רגליים במקום דד ליפט.
תודה מראש |
מקפיץ כדי שיענו לי על השאלה למעלה, אני רוצה כבר להתחיל את התוכנית החדשה... :)
|
Up...
|
מקפיץ כדי להגיד משהו, כדאי לשנות את טווח החזרות בתרגילים שטובים לכוח? זאת אומרת לחיצת חזה, סקוואט, מילטרי, ל-6 חזרות והשאר בטווח של 10,8,12? ולגבי דד ליפט, אני מפחד שיהיה לי בקע, כי יש לי כאב בבטן התחתונה ואמרו לי שזה מסוכן, או שזה יכול להיות גם מתיחה באזור המפסעה... אז אני משנה לכפיפות רגליים במקום דד ליפט.
עד שאני ירגיש שאני יוכל לחזור. תודה מראש בקשה אני חייב דחוף עזרה :) |
חייב עזרה בקשה, מוניטין לעוזרים...
|
בקשה עזרה השאלה למעלה
|
ציטוט:
|
אחי שיניתי אותה כבר, תראה את זאת (אההה מוניטין!)
A חזה: לחיצת חזה עם מוט-6x3 לחיצת חזה עליון מוט-10x3 פלייס/לחיצת חזה משקולות-8X3 כתפיים: מילטרי פרס-3x6 הרחקת דאמבלים לצדדים-8x3 הרחקה לצדדים בכיפוף-12x3 טרייספס: לחיצה ידיים צמודות-6x3 לחיצה צרפתית-10x3 B רגליים: סקוואט-3x6 כפיפות רגליים-3x10 תאומים-12x3 גב: פולאובר עם דאמבל-3x8 בנט-אובר-10x3 מסור-12x3 בייספס: כפיפות עם מוט-8x3 כפיפות עם דאמבלים-6x3 |
ציטוט:
אלו השינויים שלפי דעתי כדאי.. |
סבבה אחי תודה רבה לך, את הפמידות לעשות בסדר מהגבוה לנמוך נכוך? כאילו 8 ואז 6 ואז 6 צודק?
|
ציטוט:
|
ובמקום מסור אתה מציע שראגס?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ