![]() |
ישראל פתחו לסרבים ת'תחתתתתתתתתתתתת
כל הכבוד לנבחרת שלנו וואלה כל הכבוד!!!
פתחנו לסרבים הגדולים את התחת בכדורסל אחלה נבחרת יש לנו!!! אלללהההההה ישראללללללללללללללל |
איזה מסירה הביא טפירו בדקות האחורנות פשוט תותח שחקן ענק
|
הסרבים הם לא אלופי אירופה של שנה שעברה במקרה? לא זוכר טוב אני..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יוון אלופת ארופה ספרד העולם ניראה לי
|
יוון אלופת אירופה
|
ציטוט:
הייתי גמור אמרתי אני אלך לישון שעה לפני שאני הולך להתאמן.. איך שאני מתעורר (המשחק דלוק בטלויזיה ברקע) אני קולט את השניות האחרונות... וואלה הכניסו אותי ללחץ חחחחח |
לא ראיתי, כמה נגמר?
|
ציטוט:
|
קצר וקולע בקיצר
מי הmvp? |
גרין
|
גרין - 26 נק', חמוד חמוד. מזל"ט
|
חחחחחח,ראיתי את זה היום במכון.
|
יפה יפה שימשיכו לשחק טוב ויצליחו
|
חחחחח בגלל המשחק הזה ששודר בסופו של האימון שלי,עשיתי אירובי 20 דקות רק בכדי לראות אותו,חח יאללה ישראל!
|
חחחחחחחחח בוא לא נגזים עם הפתחו להם תתחת למה היה משחק צמודדדדדד
בכל מקרה היה בן :):):):) והעיקר שניצחנו |
אני עדין כועס על שארפ, ארנולד ובלוטנתל שהבריזו לנו מהנבחרת, בא לי לקחת לכולם את האזרחות עוד הלילה, חוץ משארפ אני אסלח לו הוא בסדר. יחד איתם לנבחרת היה תוספת כוח אדירה, גארד מצויין, ארנולד היה נותן תוספת אדירה עם גרין בתוך הצבע ובלוטנתל סמול פורד מעולה.
|
רן, אפשר רק מתאזרח אחד בכל נבחרת :)
בלות'נטל הייתה האפשרות הטובה ביותר לדעתי... |
רק אחד? באמת? דווקא אני הייתי בוחר בשארפ, אומנם הלפרין עושה עבודה אדירה על אותה משבצת, אבל אי אפשר להתעלם מהניסיון האירופי של שארפ לנצח משחקים במאני טיים, וכמובן הוא מנהיג וקפטן ענק.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמעתם פעם על חילופים? :) זה לא כאילו הלפרין על המגרש 40 דקות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הלפרין היה על המגרש היום כמעט 40 דקות
או הלפרין או טפירו חייבים להיות על המגרש כדי לייצר נקודות טפירו לא צעיר כמוהו ולכן מתעייף יותר מהר ולכן הלפרין כרגע השחקן הכי חשוב בנבחרת בקו של הגארדים. כמובן שגרין גם בורג חשוב אבל עם הלפרין הנבחרת שווה 20 30 נקודות שזה חצי מהנקודות שכל הנבחרת קולעת באליפות. |
כל הכבוד.... הגיע הזמן שיוציאו נקודות
|
ציטוט:
רן ..:basketball: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ