![]() |
לחברה שקיבלו מערכת...
כמה שעות שבועיות יש לכם?
45 :\ |
48 :(
|
איזה כיתה אתה?
|
ציטוט:
|
24(:
|
38...
|
168 שעות שבועיות
מתחיל מיום ראשון הבא |
40 (למי שלא מוריד מוגבר כלשהוא , אני העפתי את כימיה אז נשאר 31-32) אני יב'..
|
ציטוט:
|
44...
י"א |
41 ואני ב-י' מזה 4 שעות אפס בשבוע
|
27 שעות לימוד נטו.. עוד חצי שעה נסיעה כל כיוון, והפסקות של רבע שעה בין כל שיעור.. ככה שבדרך כלל אני יוצא מהבית ב 8 וחוזר הביתה ב 3 או 4 (פעמיים בשבוע)
|
32 שעות, לא כולל המחויבות אישית שזה עוד שעתיים בשבוע! ואיזה כיף ימי שישי אני לא לומד :)
|
28 שעות - י"א. חחחח יש לי מגמה לפנים!
|
ציטוט:
|
35 שעות י"א
|
אני לא לומד יום שישי
בלאט זה כל כך טוב .............. |
משהו כמו 25-30 שעות, לא בטוח עדיין כי שכחו לשבץ אותי בהיסטוריה ועוד כל מיני שטויות...
|
35 כיטה ט'
לא לומד שישי. |
30 בקושי י''ב אין לי כמעט כלום חחח סיימתי כבר מתמטיקה
|
50 שעות..קבלו את המערכת:
ראשון:היסטוריה,אנגלית,אנגלית,ביולוגיה,ביולוגיה,מת' ,מת',מת' שני:ספורט,גמרא,גמרא,ספרות,ספרות,ביולוגיה,ביולוגיה, ביולוגיה שלישי:תנ"ך,היסטוריה,ספורט,תנך,תנך,מת',מת',מחשבים,מ חשבים,מחשבים רביעי:תעבורה,אנגלית,אנגלית,ביולוגיה,ביולוגיה,ספרות ,מחשבים,מחשבים,מחשבים חמישי:חינוך,תנ"ך,תנ"ך,גמרא,גמרא,מת',מת',מחשבים,מחש בים שישי:היסטוריה,היסטוריה,גמרא,גמרא כוס אמק:closedeyes: |
ציטוט:
|
17 שעות חחחחחחחחח איזה תענוג
|
ציטוט:
אתה בכיתה ו' או משהו? יום שלישי שלי זה יותר מחצי מהשעות שלך חח |
חחח כיתה י"ב איזה מערכת בת זונה אני כולי מבסוט
|
ציטוט:
החור בקונדום הזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
48 שעות שנדחסת ב4 ימים בשבוע אני חוזר הביתה ב 6-7 :(
|
ציטוט:
ילד כאפות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
42 שעות,אבל יש יום שהוא כ"כ דורש להבריז 1.ספורט 2.חינוך.3 תעבורה
|
ציטוט:
|
שנה שעברה הייתה לי מערכת מטורפת, כמעט כל יום גמרתי ב-12 ויום אחד הייתי בא רק לשעתיים של מתמטיקה... אבל החלק הנאחס הייה שהמכון כושר שהייתי בו הייה ליד בית הספר (רחוק מהבית שלי), והוא נפתח רק ב3 בצהריים... לחכות שלוש שעות למכון זה טירוף... הייתי עד כדי כך משועמם שנרשמתי להיסטוריה מורחבת (5 יחידות)-שני שיעורים בשבוע ב2, רק שיהיה לי מה לעשות עד האימון...
|
ציטוט:
|
32
י"א |
אני כיתה י' 35 שעות
|
ציטוט:
חחחחחח הרגת אותי אני כיתת מחשבים וסיימתי עם אנגלית ומתמתיקה אז מה כבר נשאר לי? כלום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ