![]() |
התמונות הראשונות שהעלת לא עולות...
אבל וואו,אתה ממש מרשים,אפילו ליד לוליק :p |
מדהים!
|
ציטוט:
|
כבר פרסמתי הודעה בשבילך ..ואני בטוח שאתה יודע את דעתי עליך
ולא רציתי להגיד לך שלום אחרי התחרות כי ראיתי אותך גמור אז עזבתי אותך לנפשך http://www.israelbody.com/showthread.php?t=28933&page=4 הינה התגובה בעמוד הזה |
גבררררר ,גוףף חזק......באמת אתה ענק,מזל טוב על הזכייה וישר כוח!~!
|
FUCK!!!!
איזה רמה של חיטוב ויבוש איך הגעתה לזה:sbb4: כבוד אח שלי! |
שמחת המנצחים :)
תענוג לראות שנהנת אח שלי שריין את יום שישי הקרוב בצהריים, אני מזמין אותך לארוחת מלכים |
ציטוט:
אני דווקא רוצה ממך משהו. בהזדמנות תתקשר לחנות, תגיד שביקשתי להעביר לך את המספר שלי ותתקשר אליי. |
יום יבוא
|
ציטוט:
למה להיסתבך ? אני יכול להעביר לו את המספר |
ציטוט:
עכשיו קראתי את התגובה. תודה רבה סוליקו |
ציטוט:
תעביר לו.. בבקשה. |
ציטוט:
אני ואתה עוד נפגש כשאתה תהיה במצב יותר נורמאלי ומזל טוב שוב על הזכיה שלך אחי |
חלק מהתמונות שלא עלו:
http://www.upit.ws/picture.php?file=b8b1551d3e8ce.JPG -- עם החברה - לפני ההמבורגר http://www.upit.ws/picture.php?file=e94a493569574.JPG -- על הבמה |
אני מזה מאוכזב מזה שלא באתי ...
גדי ואח שלו רק נותנים לי מוטיבציה ולוליק ניראה מחטורף איזה הבדל לפני החיטוב ועכשיו ניראה הרבה יותר גדול הרבה הרבה יותר גדול סוליקו אתה עדיין חייב לי קפה .. חח דרכך אגב קיבלתה את הגיבוש דובדבן צנחנים ? |
בואנה איך הפנים משתנות שמגיעים לאחוזי שומן שמתחת ל-5.
גם גדי, גם אור ביטון ככה... גדי סחטיין עליך, נראת נהדר וזכית בצדק! |
ציטוט:
סולימן דבר איתי במסנג'ר |
גדי אני בשוק! מה זה החיטוב הזה לא רואים לך את הפנים,השתנתה לך כל הצורה בתוך שבועיים שלא ראיתי אותך במכון.
כל הכבוד על החיטוב |
עוד תמונה אחרונה כי אין לי כוח יותר להעלות.. זה לוקח ים זמן.
שימו לב לרגל אחורית + תאומים. http://www.upit.ws/picture.php?file=21cf7c76ff776.JPG |
גדי ,אתה יכול להשאיל לי את הרגליים שלך לשבוע ימים אחי?
|
מזל טוב על הזכייה!
איזה עיניים יצאו לך באחת מהתמונות... מפחיד! |
ותודה לכולם.. הבטחתי להגיע הכי חטוב, הכי יבש והכי כבד בקטגורייה...
אז לא הגעתי הכי כבד, ביג דיל.. :-) שימו לב שמבחינת גודל אני הכי קטן והשיפוט היה מקצועי ביותר, כי לא תכננתי כמו כולם לנצח לפי מאסה, אלא לפי מראה כולל איכותי ואני שמח וגאה שהגעתי לכך. שוב תודה לכולכם על המחמאות. |
גדי אתה ניראה פצצה אחי!
אני מאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך:) וכל הכבוד על התואר שלך מגיע לך אחי! |
ציטוט:
חחח אני לא אשכח בחיים את הרגע הזה ...מישל צועק לך כמו משוגע " גדי תחת !! פסים בתחת !" הרס אותי |
ציטוט:
עכשיו אתה יכול לקחת אותם עד התחרות הבאה.. בא לי להיות קצת קופצני וקליל. |
ציטוט:
|
גדי מתי תיהיה במכון אני חייב ליראות את זה במציאות
דרך אגב כמה זמן לקח לך כל החיטוב? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תגידו מי זה אורי שיק?
מישהו יכול להראות תמונה שלו אולי? |
ציטוט:
אני בחופש חביבי. |
ציטוט:
|
אתה אחד מהבודיבילדרים האהובים עלי!
:flowers: :king: |
ציטוט:
|
כל הכבוד גדי.
אבל ידעתי שתנצח. זה היה ברור בשניה הראשונה שראיתי אותך בערב לפני העליה על הבמה. מספיק היה להסתכל על הפנים שלך ולהבין כמה שאתה יבש ומוכן לתחרות. |
פשש גדי אתה נראה מזה שונה מהתמונות ששמת פה בחנות של גיל בהודעות הראשונות שלך
בפנים אתה נראה ממש אחרתתת שינוי מפחיד מדהים לראות איך האחוזי שומן משחקים פה תפקיד גם בפנים.. את הנראה מעולה.. והבן אדם שאני הכי סוגד לו עכשיו זה לוליק.. הבן אדם נראה חטוב בצורה הכיטובה שיש לבן אדם בגודל שלו.. מצחיק להיזכר איך פעם טענו שהוא לא יוכל להוריד את כל השומן הזה שהיה עליו ל אידעו אם הוא בכלל יעשה חיטוב איי פעם..אנשים פסלו את העובדה שהוא יוכל להגיע לאחוזיש ומן נמוכים בהרבה.. ותראו מזה.. הבן אדם הפציץץץ הרבה יותר מתאים לו ככה לוליק בן אדם עצום.. ובאשר לך גדי אני מאחל לך רק הצלחה בתחום הזה..תחום שאתה אוהב ורואים שאתה משקיע באהבה מכל הלב.. אוהבים אותך חבר יקר. |
המון מזל טוב גדי!
רציתי לבוא אבל לא הצלחתי=\\ המקום הראשון הגיע לך! כל הכבוד! כמה שקלת לאחר העמסה? אגב אני בן שאז דיבר איתך בifbb שבא עם נאור.. פגשתי השבוע חבר שלך.. שעובד בכדורי המאגר חלקים בראשון לציון (= |
תגידו.. המספר תחרות של עומר היה 29?
|
גדי אתה נראה מצויין!!!! כל הכבוד על המקום הראשון
אני רואה שאשתך יחסית תומכת בך ומעודדת ואני חושב שזה משהו עוזר ומעודד ונותן מטוביצה להמשך:sbb4::jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ