![]() |
שיזוף בשמן גזר
סימתי חיטוב! אני הולך לים ביום שישי הבא! וחשבתי על שיזוף בשמן גזר
מה אתם אומרים? אומנם אומרים שזה מסוכן מישהו שהשתמש יכול להגיב לוהלגיד שהכל בסדר או לא? תודה רבה:jockey: |
לדעתי מסוכן לך מאוד כי אתה בהיר.
תשתזף בהדרגה. |
ציטוט:
אבל אני אחד שתופס צבע ובדרך כלל לא נשרף:wiggle: |
סתם חארטה..
|
שמן גזר בקושי תופס צבע,וכשתופסים משהו זה מעפן..
אם כבר שמן אגוזים..שיזוף יותר יפה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא הייתי ממליץ לך ישר להשתולל עם שמן גזר שהעור שלך לא רגיל לשמש עדיין. מצד שני, לא הייתי ממליץ להשתמש בשמן גזר בכלל... |
ציטוט:
|
ציטוט:
יכול להיות שאני ישרף כי הגוף לא רגיל לשמש אבל אחי בכיתה ז' הייתה הולך אז הרבה לברכה לא הייתי נשרף!!!!!!!!! זה טירוףף הינו באילת נכנסו בבוקר יצאנו אחרי צהריים אניעדיין במים אחי לא נשרפתי רק שיזוף עריכה:מצד שני השמן מבליט את השריר חבלז כמו שאתה יוצא מהמקלחת וכל המים על הגוף מבליט הרבה יותר! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ממליץ ביותר על הוויאן טרופיק בקבוק חום כזה קטן שיזוף מצויין ויש לו ריח סטייל הוואי ריח ממש טוב... תוצאות טובות מחיר 40-60 ש"ח ממש מומלץ...
|
שמן גזר, לא משהו מיוחד אתה לא צריך לפחד...
|
רן, לא יכולתי להגיב לך במוניטין כי נגמר לי:dry: אני אגיב פה:
שמע, יכול להיות שאני ישרף בגלל שהגוף לא רגיל לשמש אבל אני אחד שלא נשרף! תודה על התגובה |
הכי טוב... לעשות שיזוף בתחלההה רגיל בלי כלום אחרי כמה פמעים תתחיל אם שמן כל שמן זה אותו דבר ..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רואה את התמונה שלך באוטר, אתה אחד שלא נשרף? מצחיק, תראה איזה שמש יש לנו בשבועות האחרונים, אני חותם איתך אתה בחוץ בשמש בלי חולצה ב12 עד 2 בצהריים מאשפזים אותך באיכלוב עם כוויות מדרגה 3. כולם צריכים לשים קרם הגנה ולהשתזף בהדרגה, וזה כולל גם את המיזרחים. היחיד שמשרד הבריאות פותר אותו משימוש בקרם הגנה בשמש בישראל זה תימנים, הודים וערבים. |
ציטוט:
ותקרא את התגובה שלי בעמוד קודם .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואי גם אני רוצה ליהשתזף למרות שיש לי צבע טוב!! אבל איפה הים ואיפה כרמיאל חחח
|
ציטוט:
|
רן תרים את התחת שלך ובוא לאימון ב 5
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני ייתחיל רגיל כמו שאמרת אבל אני אקנה את זה בכל זאת אני ימרח על מקום בינוני ולא על כל הגוף ויראה לאן זה מתפתח אני מאמין אחרי שעה וחצי בשמש יתפוס צבע לא רע!:wiggle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי אני אבוא להתאמן אחרי 8 זה יש מצב, אבל אני לא סובל ת'שעות האלה בטוח מפוצץ. תהנו לכם באימון.:flowers: |
ציטוט:
השמש חזקה אחושילינג הקיץ הזה...תיזהר...מה אתה בכלל צריך להשתזף? |
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה תשוויץ עם השיזוף? תלך עם גופייה וזהו...S: |
מה קשור להשוויץ??
אם אין מה להגיד אל תגיד :helpsmilie: |
ציטוט:
מה זאת אומרת מה קשור? אתה מבין שאין דבר חיובי בשיזוף? אז, למה לך להשתזף אם החורף כבר בפתח? מה הטעם? |
ציטוט:
|
ציטוט:
להשתזף זה סתם להזיק לגוף... מה הסיבה שלך להשתזף? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:mad::(:dry:
אני לא מתכווון לפרוס מגבת ולמרוח מישכבה ויאללה שיזוף סתם הולך לים עם חברים ידידות וזה ואני ישתזף כבר תוך כדי |
ציטוט:
למרות שהקרינה היא אותה קרינה, אז אל תשכח קרם הגנה! (; |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ