![]() |
נשבר כבר הזין מהערבים
|
כל הכבוד לאבו-מאזן... כנראה שהוא באמת רוצה לשמור על יחסים טובים עם ישראל...
דרך-אגב, אני לא מבין איך אפשר להיכנס לג'נין, ועוד רב-סרן.... |
ציטוט:
|
כן אה
רואים שהעם הפלסטיני "רוצה שלום" ושזאת "אשמתנו" שאנחנו לא בשלבים מתקדמים במשא ומתן לדו קיום איפה השמאלנים המזדיינים עכשיו איפה.. |
ציטוט:
|
לא גזען או משהו אבל זה ידוע שהם מתנהגים כמו בני זונות
אם היה עובר פה קצין ערבי לא היו עושים לו ככה בחיים |
הכי מצחיק שזה קצין מודיעין היתבלבל
|
DROR נשבר הזין ?:unsure: 99%לא יהו לך ילדים בעתיד
אוי אוי אוי אוי וואווי אוי אוי אוי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כוסעמו עם הערבים האלו... אבל כל הכבוד לשוטרים הפלשתינים שבכל זאת מעט מוסר יש להם.
מה שאני לא מבין זה איך אזרחים ניסו לחטוף אותו! אזרחים לא חמושים! שהייה מוציא עוזי מתחיל לירות לכל הכיוונים.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הערבים לא רוצים שלום שמלאנים וערבים רוצים לחסל את העם היהודי מילה אחרת מיותרת עם רכב של ערבי היה ניכנס לישוב יהודי לא היו עושים לו כלום אפילו עוזרים לו לצאת פה רואים עד כמה הם שונאים אותנו
|
ציטוט:
|
mad dog
מחזק אותך אחי!!! השמאל אחד האויבים של העם שלנו לא פחות מהמוסלמים הזבלים האלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח משהו כזה :) |
ציטוט:
ערבים יידו מכונית לקצין שלנו.. בטח עוד מעט נשמע תגובות מהשמאל זה אשמתנו בגלל שהקצין לא לבש שחור הוא לבש ירוק וזה צבע שעיצבן ת'ערבים מה לעשות אשמתנו.. |
רק ביבי !!!!!
אם אויבנו יניחו נשקם יהיה שלום אם אנחנו נניח נשקנו לא נהיה =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש איפשהו כתבה על זה זה סתם המצאה שלהם הם לא קשורים לפה זה משהו שהבריטים כינו את כולם פה בשם הזה הם ככה צחקו על התושבים פה גם ליהודים הם קראו ככה קיצור הפלאשתינים הם סתם ירדנים ועד משהו שלא קשור בכלל לערבים זה עירבוב |
שוטרים לעניין. לא כמו כל החארות האחרים
|
ציטוט:
בכל מקרה, יכול להיות שדווקא הגיע הזמן להיכנס שוב לג'נין ולעשות שם נקיון קיץ יסודי. הצטברה שמה טינופת מאז הפעם האחרונה שניקינו שמה. |
ציטוט:
אני בעד כינוי חדש "צואה אנושית " |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מאוד שונא שהפוסטים על הפוליטיקה והצבא עולים בפורום הזה, זה כל פעם מרגיז אותי מחדש:jockey:
אבל בשתי משפטים: הפלסטינים בכפר הזה זונות ושישרפו! פרט לשוטרים שהצילו את הקצין הישראלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד דוגמא לסוף העולם שקרב ובא?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לך איזו שגיאת כתיב...פשוט תמיד תהיתי בקשר לאמירה הזאת. |
ציטוט:
|
והכי מעצבן זה ה"מתונים האלה"
שכאילו לא ג'יהדיסטים אז אפשר לתת להם את כל ישראל על מגש כסף... דוגמה : ערבי אבו גוש , ערבי יפו. פלסטינים "פעילי שלום" ( הז***ות שהולכים עם האנרכיסטים לשרוף עצים של מתיישבים) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ