![]() |
רוני קולמן
|
ציטוט:
זה מוגזם מדי...איבד את הטעם כבר.. |
אני אתכן!!
לא עושה לי את זה בכלל. סתאאאאאם כל הסרטון עמד לי! |
חח אותנו הבנים זה מושך! חחחח מושך לא בקטע מיני! חחחחח
אמרת "לא יודעת מה איתכם.. אותי זה לא מושך" חח |
ציטוט:
|
גוף יפה יש לרוני, זה ידוע..
יש בנות שאוהבות את זה, ויש חלק שלו.. אבל הוא משיג בנות בקלות, אז זה לא אכפת לו כל כך Xd |
בנימה יותר רצינית- אני חושב שזה מה שבא לבשר לנו שבנות משתלטות על הפורום:|
עוד חודשיים יהיה פה עשרות מהן, וכל סרטון בפיתוח גוף יהיה של מייקל לואיס. מי שמעלה של בודיבילדר אמיתי, מקבל תגובות רעות, מוניטין שלילי ובאן. |
ציטוט:
כסף לא חסר! |
ציטוט:
דווקא הוא לא כ"כ עושה לי את זה.. |
Light Weight baby!:sbb4:
|
איזה חיה רוני קולמן!!!!!!!!!!!!גוף ענק!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחח תאמיני לי, הן ישלמו לו... יואב-חחח ברצינות? קרוע הוא..טוב נו, פיתוח גוף זה החיים שלו, אפשר להבין. |
כאילו חסרות לו בנות בודיבילדריות עם גוף חטוב שרואים רק בציורי קומיקס.... שמעריצות אותו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הבן אדם שאני הכי מעריץ בעולם הזה זה רוני :sbb4:
|
אוי בנות, מה הם מבינות? :wiggle:
|
גוף מושלם חוץ מהבטן
|
אני מתערב איתכם שאם שמים את רוני קולמן בפוזה של דוגמן בתמונה של דוגמן , אף אחת לא תגיד שאותם זה לא מושך...
מה לעשות שלעמוד בספידו ב3% שומן ושיזוף מלאכותי באמצע במה בתחרות Bb זה לא הדבר הכי מושך מינית בעולם. |
תקשיבו בנות זה מובן ואתן צודקות אבל זה לא הקטע פה ,הוא רוצה להיות חיה,מפלצת,ענק,עצום,והוא באמת כזה:sbb4:
הוא לא מחפש בנות והוא לא מחפש לדגמן ושהגוף שלו ייחשב ל"יפה " הוא צריך להיות באולימפיה ענק חטוב פרופורציונאלי ועוד הוא לא דוגמן מה לעשות:O |
תני לי לנחש,
את אוהבת ערסים ששוקלים 50 קילו ויותר רזים ממך. נכון? זה הכי יפה... |
ציטוט:
תרשה לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:laugh: :cry_1: |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא גם לא רוצה למשוך אותך , זו הפרנסה שלו , הוא רוצה למשוך את השופטים
ד"א יש לו אישה וילדים |
אני גם לא הייתי רוצה להראות ככה.. זה פשוט.. הרבה הרבה יותר מדיי.
אני מפתח את הגוף שלי אבל לא מתיימר להיות מתחרה. מנקודת מבט של רובכם פה.. זה או להיות קולמן או להיות שחיף 30 קילו.. קובי גינר. ואם זה מישהו באמצע.. על 10 אחוז שומן.. עם קצת מסה יותר מהממוצע? |
ציטוט:
ואני מר"ג למי ששאל.. |
ציטוט:
ולא אני לא אוהבת שחיפים כל מי שיצאתי איתו היה לו גוף שרירי אבל על גבול הטעם הטוב :] |
ציטוט:
|
מי החמור שרשם בתגובות:
IsraelBeytenu ronnie coleman is of the "homo superior" spicies. they are very roubust , and the scream "light weight baby" all day. ליאו? התחלת להפיץ את השטויות שלך גם ביוטוב? |
חח :]
ואני...? |
ציטוט:
איזה באסה, עכשיו היא לא מתייחסת אליי |
ציטוט:
|
|
:jockey:
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ