![]() |
מיועד לבוגדן
בוגדן... אח.... הקינאה אוכלת אותך......
מעניין שכל פעם שיש תחרות ואתה לא עולה תמיד יש לך תירוץ עלוב "הייתי חולה 4 ימים לפני" אווו... אם אתה לא בטוח בעצמך פשוט אל תעלה לבמה עולים רק 100% זה לפחות מה שאני מאמין! ועוד מקום שלישי במר דרום מתוך 5 מתמומדדים אח... אתה כ"כ עלוב! אתה רק יודע לדבר ולהגיד "אני, אני ואני" העיקר ידעת לומר לי שתתחרה גם בifbb מה קרה?! שמעתי גם הפעם היית "חולה" ואני לא ממציא דברים! (ניראה לי גם לפני התחרות של נאבא אתה לא תרגיש כל כך טוב...סתם ככה הרגשה פנימית) אתה חושב שאתה יודע הכל וכולם צריכים לסגוד לך, עלק "השופט מאילת". ואיך אתה מעיז לומר שלא נגעת בחומרים....לא יפה לשקר... באמת שלא. והדבר הכי חשוב שיש לי לומר: מי אתה לעזעזל שתוכל לערער על גיל גרנות?! מי?! יא חתיכת עלוב נפש אתה בן 33 שרק שבוע שעבר סיים קורס מדריכי חדר כושר הא ואתה גם מציל וואוו!! כפיים (בן אדם מסכן) בניגוד לגיל שהוא כולה קטן ממך ב9 שנים, הקים אימפרייה שרק תגדל בעזרת ה' ושלא נדבר על הידע וההשכלה בניגוד אליך. בשתי מילים: אתה אדם עלוב, קנאי, ושלא נדבר על יהיר וגאוותן. יש לך הרבה על מה לעבוד באישיות שלך- בהצלחה! |
למי אתה מתכוון לשגיא?
|
ציטוט:
|
נוקאוט.
THE JUDGE FROME EILAT SAYS: "im natural" באמת אני לא מבין איך אתה מגיע לכאן ומשמיץ את גיל שהוא בנאדם שעשה עושה ויעשה הרבה אבל הרבה מאוד בשביל הפיתוח גוף בארץ. בושה ... בושה. ראובן.. אתה תותח. |
כל מילה בסלע!
וסתם שתיהיו בעניינים גם בחיים האמיתיים בוגדן לא בדיוק בנאדם חביב |
ראובן,אל תיתרגש מההומו הזה תן לו לדבר עד מחרתיים הוא חושב שאנשים פה תיירים ושהם יאמינו לשטויות שלו!
אין דבר שאני שונא יותר מאנשים שלוקחים סטרואידים ורצים להשויץ שהם טבעיים ויש להם גנטיקת על בדרך כלל בפנים אם אני רואה בן אדם שככה משוויץ ומדבר כאלו שטויות אני פשוט מדביק לו פצצה ושולח אותו בקבינימט אבל פה במחשב אני לא אתרגש ארבל כבר הישעה אותו מהפורום בגלל שהוא תוך דקה ישר התחיל איתך וישר דאג ללכלך על גיל אתה אלוף ולא צריך להיתרגש מאיזה חנון כמוהו. |
מי שמלכלך על גיל שלנו... סופו יהיה מר..
ראובן,דרך אגב מזל טוב על הזכייה במקום ה-1. ויש לך חברה מאוד יפה.. בהצלחה. |
מכון ל night wolf
^^^ תגיד איך כול פעם אתה מצליח להוציא לי תמילים מהמקלדת |
ציטוט:
|
ראובן אתה מלך
|
תפסיקו להתרגש מכל דבר שנאמר פה.
|
גיל גרנות רק בן 24?וכבר אימפריה כזאת?
X.x' וואי,הבן האדם חיה. |
מה אתה שם אליו ביכלל
מיזה הנקניק הזה? |
ציטוט:
|
אם יש בן אדם שאני מעריך זה גיל D:
בן אדם פשוט מקצועי וטוב ונראה שהוא כ"כ משקיע בכל הקטע של הפיתוח גוף בישראל אין שום סיבה ללכלך עליו וזה גם בושה ללכלך על מישהו בפורום שלו זה כמו שתבוא אל מישהו הביתה ותקלל אותו.. |
ציטוט:
להיכנס לפורום שהוא פחות או יותר החצר האחורית של גיל גרנות ,לזלזל בגיל,ולהצאת בהאשמות שהן פשוט טיפשיות וחסרות טעם בספורט כמו שלנו ,זאת גסות רוח מהמדרגה הראשונה ,ראיתי לנכון להרחיק אותו מהפורום לפני שהוא יעשה בלאגן נוסף. |
מישהוא יכול להראות לי איפה הוא ליכלך עליו?
|
ציטוט:
|
אוהב אותך ראובןןן:blush:
|
גיל בן 24?! ממתי ישראלבודי קיימים ?לפי הפרסום וכמה שהם מוכריםז ה נראה המון שנים.
|
ואלק ראובן אתה הפרסי מספר 1
לך תוריד לו סטירה על המקום וזהו נשמה. |
תשימו פה לינק להודעה שלו לא ראיתי כלום ממנו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בהצלחה בהמשך! מקווה שמבחינת גיל וראובן זה פאסה.:sbb4: |
And I Feel Ashamed For You Like A Religious Guy That Was In The Past,to Lie Like This..why To Lie Ruven? You Dont Know That The Truth It S The Best Weapon?
|
אולי תכתוב בעיברית האנגלית שלך על הפנים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מעריך את זה שבאת והיתנצלת ,אבל או שתוריד את הcaps Lock או שתכתוב בעיברית , כמעט קיבלתי התקף אפילפסיה מלקרוא את זה. מגיבובי השטויות ששמת פה ,הצלחתי לסחוט היתנצלות לגיל ,אבל מה בנוגע לראובן ? וסלח לי ,זה לא קצת לא לעניין לפתוח עניינים פרטיים בין שניכם על גבי הפורום ? יצאת קצת מעפן בקטע הזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תקשיב חביבי ,זה נורא נחמד לטעון שאתה טבעי ,אבל להאשים מישהו אחר שהוא לא מצליח "בגלל " החומרים ,זה גובל באוטיזם או בקיצור ? COME ON!! |
ציטוט:
הוא רומני כלומר כל מה שהוא כתב פה הוא בטח דימיין לא יודע אם יש לו כסף או אמא מה שבטוח אחד הדפוקים |
לא במקום אחי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ