![]() |
נתתי ייצוג ישראל ב-bodybuilding.com
סתם התחברתי, הראתי תמונה וניסיתי לתת רושם שישראלים טובים.
http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showth...1#post67221093 אני באמת שלא מתכוון להשוויץ פשוט אני מעודד אנשים פה שיתחברו עם באדי בילדרים חובבים ולא מחו''ל, למה לא? |
ציטוט:
|
עיברית שפה kashe.
חח, שתי הודעות מספיק כי אחרי זה הם מתחילים לשנוא יהודים (ככה שמכירים אותנו יותר חחח) אני סתם צוחק. |
נראה לי אף אחד שם לא יודע שאתה ישראלי...
|
יודעים, רשמתי בפרופיל ואם תיכנס יש שם גם מאיפה אתה בא, גם מה האחוז שומנים שלך וגם מה המסה שלך שזה דבר חיה צריך לשים את זה פה.
|
עזוב פרופיל, תרשום עכשיו שם הודעה חדשה "ביי דא וואי איים פרום יזראל" חחח' נראה עם המחמאות שקיבלת עד עכשיו פתאום יקבלו תפנית חדשה. פאקקק התחיל המחצית לפני 5 דק' ולא שמתי לב
|
לך תהיה שגריר ישראל !
רציני אחי , אני לא מבין למה הישראלים כל כך רוצים שיאהבו אותם תאמין לי שזה לא מעניין אותם עם אתה ישראלי או פילפיני העיקר תהיה בנאדם טוב , תפסיקו לחיות בפרנויות. ישראל לא מעניינת אפחד ,ועל תחפשו שיאהבו אותכם אבל בכל מקרה ממשלת ישראל מודה שנסית גם ממשלת ישראל מאד רוצה שיאהבו אותה וככה אנחנו נראים חנפנים ! :sbb4: |
אתה דופק שמוכטות על המראה?
גם אני העלתי לשם תמונות וגם סיקס פאק אתה לא הראשון.. |
תנקה את המראה שלך דחוף
|
אולי אני גם יהיה
וסה''כ הכל מגיע לי מחמאות על הטרייספ כי העלתי משקל שריר בצורה מטורפת וזה כבר מעל 39 ס''מ רוחב יד שהיה
|
ציטוט:
כי אם כן אתה ממש טועה :mellow: ההקיף שלך בערך באיזור ה-33 ס"מ לפי דעתי. |
טוב שלא הגזמת..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי דעתי זה רחוק מאיזור ה 39 ס"מ. הכל בעניי המתבוננן :flowers: |
תראה, לפעמים זה מטעה, כי אם לי יש יד 40.5 (שלא שווה יותר מ38 כשהיא תהיה חטובה), אין מצב שלו יש 33..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם אני נרשמתי שם ושמתי קצת תמונות אחרונות שלי :)
http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.php?t=4037933 |
יפה מאוד ahtung אפילו שם מעריכים אותך..רשמו:
"you gives respect to israel with you'r AMAZING body" כל הכבוד אחי. נ.ב יש לך כינוי אחד המעצבנים אי אפשר להגות\לרשום אותו בצורה נורמלית זה מפריע בעין :D |
ציטוט:
זה מישהו מהפורום טחח |
עוד פעם, גובה כלל אינו קשור לשרירים.
33 ס''מ, מה אתה נטחן"???????? יש לי בסביבות 39 40 ולא הגעתי למקסימום שלי בקושי אפשר להגיד התאמנתי. בכל אופן. |
ציטוט:
|
כה ויש גם אלייסינג מוד אז בכלל לא רואים {:
דרך אגב תמונה יפה מה שיש לך למטה חחח |
ציטוט:
מי שינה לי את המוניטין? עידן אם זה אתה אתה תותח =] |
אני שונא את כל הפורומים בחו"ל הם חופרים ברמות על כל תגובה שלהם 40 שורות
|
ציטוט:
|
אני מאמין שההיקף יד הוא 35 בערך...
אין מצב באמת ל39 או 40 או כל מספר אחר יותר שנזרק פה |
בקיצור, פתור לכולנו את התעלומה ותצלם דאבל בייספס!
|
אוף טופיק
אחטונג למה רשמת שאתה 13? אתה פחות לדעתי... |
יאללה מה אתם יודעים בכלל מה הגובה שלו מה המישקל שלו?
אני גם 1.86 ויש לי 36 זה בכלל לא ניראה 36 בתמונה אבל במציאות זה ניראה |
ציטוט:
בזוקה,יא שרוט אחי זה פומבה מהפורום רשם :) איזה מעריכים כולם נאצים מכוערים בקושי תגובה אחת. מה נסגר המוניטין שלי מת :unsure: |
דווקא זה פורום סבבה של אמרקאים הם ממש לא שונאים יהודים או ישראלים..
יש שם כמה ערבים שמדי פעם מעצבנים אותי עם התגובות שלהם אבל רוב האמרקאים שם אפילו בעדנו ככה שאחלה מקום |
טוב אז יש כמה שהגיבו חחח,מקסימום יבוא איזה מנייאק תבואו ניפול עליו.
|
פחחחח אם תגיד שאתה ישראלי
ירצחו אותך שמה. עלק יצוג , תלך לפורום "general discussion" או איך שלא קוראים לזה שמה , כולם שמה אולטרה-שמאלאנים (מהסוג הגרוע ביותר ז"א מחו"ל לא מהארץ) ומוסלמים (פונדמנטליסטיים). מדהים שהם משתפים פעולה ככה... כי כל הגיון אנושי אומר אחרת , אבל שיהיה |
אולי אולטרה ימנים התכוונת?
|
פשש איך אתה יודע אנגלית כל כך טוב?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למה מה כמה טמבלים אמורים לעניין למישהו את הביצה המשאלית? שירשמו מה שבא להם ושידחפו אצבע בתחת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ