![]() |
פוטבול
לכל מי שגר באזור הצפון (חיפה והסביבה ) , ומעוניין הולכת להפתח ליגת פוטבול אמריקאי בקרוב .
אז כל מי שרוצה לבוא להתרשם לשחק מוזמן לפנות אליי או במייל idmaor@gamil.com או על גביי הפורום . ההבנה של המשחק היא מיידית , לכח ולמהירות יש משמעות מאוד גדולה במשחק , ולכולם יש תפקיד גם אם אתה בהמה ענקית אבל לא רץ מהר וגם אם אתה שחיף קטן . |
אהבתי תכינוי..xd
|
יש משהו דומה באיזור הדרום? (באר-שבע)?
|
תן עוד פרטים כמו איפה זה מתקיים, אם זה עולה כסף, איך נרשמים לליגה ועוד תפרט קצת אני מעוניין מאוד
|
חחחחח יש מגרשים?
|
טוב פרטים :
אנחנו משחקים בימי שבת בקיבוץ יגור או בקיבוץ עין השופט . בהתחלה אני מציע לבוא להתרשמות לשחק אתה יכול ללא קשר לליגה . אם תיהיה מתאים מבחינת רמה נשמח לצרף אותך או כל אחד אחר . אם תיהיה מתאים לליגה ותרצה להשתתף יש עלות מסויימת שאמורה להיות מוחזרת לך ברגע שימצאו ספוסנרים . |
חבר שלי משחק איתכם..אני חושב.
|
איך קוראים לחבר שלך ?
|
חחחח פנית למקום הנכון
אני גר באיזור הצפון (דלית אל כרמל ) זה קרוב אלי בכלל ? |
קרוב מאוד , זה ביגור ואתה מוזמן לבוא ולראות אם זה מתאים לך .
|
ציטוט:
|
סבבה אז תבוא גם אתה לשחק .
|
וואי, הלוואי והיה לי זמן לזה :(
|
ציטוט:
וזה באמת ליגה או סתם ככה ? אתה לא יכול לרשום פרטים פה ? |
יש משחקים פתוחים ויש ליגה שהולכת להפתח לעונה שניה ( ראשונה עם ציוד מלא לחלוטין ) .
כל מי שמעוניין לבוא ביום שבת הקרוב שיצור איתי קשר במייל ואני אתן לו פרטים מדוייקים |
יש גם משהו בתל אביב בספורטק בימי שישי.... בחינם
|
גם אצלנו זה חינם ...
בתל אביב בירושליים ובשאר הארץ המשחקים הפתוחים הם בחינם . |
בני כמה אתם?
|
יש מכל הגילאים הטווח הוא מ16 - עד 30 +
זה יותר תלוי בגודל שלך ואגרסיביות , למרות שיש תפקידים שזה פחות משמעותי . |
זה אחד המשחקים היחידים שאני באמת טוב בהם :-) יש משהו בירושלים אחי?
|
יש משהו כזה אולי בבאר שבע?
|
ציטוט:
|
תפקידים בהחלט משמעותיים
ותהיו בטוחים יש חתיכת בהמות שם.. יש מצב אתה מביא לי את האימייל של הבחור שמארגן את הקבוצה הירושלמית? הייתי בכמה משחקים פתוחים אבל לא היה משהו רציני |
שמע אין לי את האימייל של הירושמלמים , מצטער .
ובקשר לבאר שבע , אני עובר באוקטובר ללמוד שם . ואם יהיו מספיק אנשים אפשר לנסות לפתוח קבוצה , כרגע אני לא יודע עם קיימת שם . |
ואגב Rb לא חייב להיות זריז אלא יותר חזק ומהיר . אם הוא לא יהיה מספיק חזק יהרגו אותו ממש מהר .
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ