![]() |
מחר מתגייס..
אז זהו אחים.מחר אני מתגייס 7/8/2007.אני זוכר עוד תיום שאמרתי:"יוו צבא איזה באסה טוב לא משנה יש עוד פול זמן".והינה זה כבר מחר.איך הזמן טס.
סתם רציתי שתאחלו לי בהצלחה.. |
בהצלחה חבוב!
|
בהצלחה:flowers:
|
לאן מתגייס?
|
כנראה ל-
7/8 מסלול ייעודי - חיל הרפואה חיל האוויר כל"צ פיקוד העורף עפי שבוז. שפשוף נעים וגיוס קל =] אני בנוב'. יש לי זמן |
מתגייס לחיל האויר.
|
שפשוף נעים :flowers:
בוא לבקר, אה ? |
חיל האוויר..יפהה
טייס? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בהצלחה !!! מכל הלב!!:flowers:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בהצלחה אחי |
ציטוט:
(המבין יבין) |
איזה בסיס אתה רוצה ללכת? רמת דוד?
לא קיבלו אותי בסוף לממר"ם אז אני מקדים תגיוס,ומבקש ללכת לחיל האויר,לבסיס ברמת דוד,אם אתה שם אז תגיד |
גיוס קל ונעים
|
בהצלחה....ותכניס לראש שה-כ-ו-ל שם הצגה...במיוחד בטירונות...
איזה כיף שאני משתחרר עוד 4 חודש !! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ותכלס אין לי זין עכשיו לקרוס ואחרי זה לחתום קבע,לבוא הבית חמשושים במשך 3 חודשים,או חצי שנה,זה מזה לא מתאים לי,וגם החתימת קבע לא מתאימה,אז ככה שאני לא מאוכזב ולא כלום,ניסיתי,לא הלך לי,לא חשוב הכל לטובה.. |
ציטוט:
אותי הדבר היחיד שמטריד זה להתאמן רק פעם בשבוע במשך הקורס, חוץ מזה-הכל סבבה לדעתי :laugh: |
ציטוט:
למרות שזה קורס בן :):):):) וזה יכול לסדר את העתיד,אבל ככה יצא ואין מה לעשות..שיהיה לך בהצלחה אחי תהנה ותחרוש! |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח לא סתם, בכל מצב זה לא בשבילי,למרות שיש לי ראש למחשבים,אני יותר בכיוון של עסקים וכל מה שנלווה לכך,אני אוהב תשטויות האלה |
טייס אני לא אהיה זה בטוח.אני אהיה טכנאי של משהו.
המון המון תודה לכולם. |
חיל האוויר זה מלון 5 כוכבים,למרות שלא יוצאים הרבה הבית,אבל האיכות של הבסיס מפצה על זה.
מאיזה איזור אתה בארץ? |
ציטוט:
5 כוכבים? אתה לא מגזים קצת? שמעתי שיש שם תנאים טובים אבל עד כדי כך? בעיקרון לי חשוב אוכל טוב וחדר כושר.אני יודע שיגיעו הקורסים יהיה זמן לחדר כושר.אבל בסדיר ובטירונות לא ממש.נראה כבר. |
ציטוט:
חמ"ם מטוסים,וחמ"ש,זה טחינה,אבל אם אתה אוהב מטוסים וכאלה אז תילך לזה. |
בהצלחה גבר
|
תגידו לחץ דם נמוך כמו 115 על 46 משפיע איכשהו על הפרופיל?
|
בהצלחה אחי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:ohmy: |
ציטוט:
|
אין לי מושג אבל
גם לא יודע למה זה יצא לי ככה אין לי שום בעייה בריאותית או משהו כזה אמרו לי שיכול להיות שזה ביגלל שלא שתיתי מספיק או לא אכלתי באותו יום |
בהצלחה איגור..!!
|
גיוס קל@!!@!!!##$%ֲֲֳֳִ/ֱֱֲ@#!@#!!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ