ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   לחיצת חזה...עזרהההה (https://israelbody.com/showthread.php?t=16007)

mahdi1 05-08-07 00:43

לחיצת חזה...עזרהההה

אני כבר מתאמן חצי שנה ואני עדיין מרים רק 20 קילו בכל צד והמוט 18....(.20 אני מרים בקושי)..איך אני יכול להשתפר..להרים עוד אני כבר חודשיים תקוע באותו משקל.......יש שיטות או עצות???

look 05-08-07 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mahdi1
אני כבר מתאמן חצי שנה ואני עדיין מרים רק 20 קילו בכל צד והמוט 18....(.20 אני מרים בקושי)..איך אני יכול להשתפר..להרים עוד אני כבר חודשיים תקוע באותו משקל.......יש שיטות או עצות???

תן פרטים (בלי קשר..) גיל.. משקל..
אין כל כך שיטות.. יש תוספי תזונה שיעזרו לך להחזק.. אבל 20 קילו זה לא רע יחסית לחצי שנה אימון..

mahdi1 05-08-07 00:53

אוקי

משקל 74 גובה 176 גיל 19 .....

look 05-08-07 00:59

בסדר זה רק התחלה שלך.. אני משער שגם בחודשיים הראשונים אחרי ההצטרפות שלך לא עשית משקולות או שאני טועה ?
אתה עוד תתקדם אין לך מה לדאוג.. אם זה באמת דחוף לך תכנס לאתר ותתעניין בתוספי תזונה כמו קריאטין שתעלה משקלים מהר איתם..

r0y 05-08-07 01:01

20 קילו לצד זה נשמע הרבה וזה באמת הרבה כי אני 4 וחצי או 5 חודשים ואני שם רק 12 וחצי בצד והמוט שוקל איזה 7 או 8 משו כזה..אבל אני בן 16 וחצי וחבר שלי בגיל שלי מתאמן חצי שנה ושם 25 בצד אבל המוט שוקל 7 או 8 וזה קצת פחות ממך אני חושב אז לאט לאט...הוא גם תקוע רבה זמן
תעשה הרבה חתירות ותסתכל למעלה יש הודעות של נושאים חשובים ויש נושא 10 שיטות לשיפור לחיצות חזה..אולי משו שאתה עושה לא טוב או שיטות שיעזרו לך להשתפר...
לילה טוב

Powerlifter 05-08-07 01:12

תנסה לעשות תוכניות 5X5 וhst למיניהן (ז"א עלייה בהדרגה)
למשל שבוע ראשון 12 חזרות שני 10 שלישי 8 וכו'

tal_s 05-08-07 01:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
20 קילו לצד זה נשמע הרבה וזה באמת הרבה כי אני 4 וחצי או 5 חודשים ואני שם רק 12 וחצי בצד והמוט שוקל איזה 7 או 8 משו כזה..אבל אני בן 16 וחצי וחבר שלי בגיל שלי מתאמן חצי שנה ושם 25 בצד אבל המוט שוקל 7 או 8 וזה קצת פחות ממך אני חושב אז לאט לאט...הוא גם תקוע רבה זמן
תעשה הרבה חתירות ותסתכל למעלה יש הודעות של נושאים חשובים ויש נושא 10 שיטות לשיפור לחיצות חזה..אולי משו שאתה עושה לא טוב או שיטות שיעזרו לך להשתפר...
לילה טוב

תסביר לי מה הקשר בין חתירה ללחיצת חזה ולמה אתה לא עושה לחיצת חזה עם מוט אולימפי?

ran_z 05-08-07 01:59

טל, תקטין בבקשה את החתימה.

r0y 05-08-07 10:39

אין לנו מוט אולימפי כי אין כזה אצלנו ואפחד ל מגיע למשקלים שצריך..
הכי חזק אצלנו שם איזה 40 או 50 בצד אני חושב אז אין ממש צורך..
ולחיצות זה חזה זה בדיוק עמו חתירה רק תנועה הפוכה...והרבה חתירות יעזרו לך לשפר תלחיצות...
סתכל בהודעה ממש למעלה על הנושאים הכי טובים בפורום אימונים..יש שמה הודעה איך לשפר לחיצות חזה...לקרב תשכמות וכל מיני..אולי זה יעזור לך...
מישו יודע אולי אם שתופסים את המוט אז האגודל צריך להיות איפה שכל האצבעות באותו צד או בצד השני של המוט?

DropDead 05-08-07 10:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
אין לנו מוט אולימפי כי אין כזה אצלנו ואפחד ל מגיע למשקלים שצריך..
הכי חזק אצלנו שם איזה 40 או 50 בצד אני חושב אז אין ממש צורך..
ולחיצות זה חזה זה בדיוק עמו חתירה רק תנועה הפוכה...והרבה חתירות יעזרו לך לשפר תלחיצות...
סתכל בהודעה ממש למעלה על הנושאים הכי טובים בפורום אימונים..יש שמה הודעה איך לשפר לחיצות חזה...לקרב תשכמות וכל מיני..אולי זה יעזור לך...
מישו יודע אולי אם שתופסים את המוט אז האגודל צריך להיות איפה שכל האצבעות באותו צד או בצד השני של המוט?

מזה קשור למשקלים ?!
מוט אולימפי יותר נוח

trx--->sus 05-08-07 10:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
טל, תקטין בבקשה את החתימה.

אהה ממנו אתה מבקש להקטין לא מוחק לו ישר עכשיו מאיפה אי מוצא את החתימה שלי ומקטין אותה

r0y 05-08-07 10:51

בסדר אין לנו..חדר כושר לא משו כנראה

ran_z 05-08-07 11:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus
אהה ממנו אתה מבקש להקטין לא מוחק לו ישר עכשיו מאיפה אי מוצא את החתימה שלי ומקטין אותה

מה הבעיה לא הבנתי?
את החתימה שלך אתה מוצא בלוח בקרה למשתמש, ערוך חתימה.

shikoLM 05-08-07 11:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y

אין לך מושג על מה אתה מדבר, אתה נותן המלצות לא מבוססות על סמך הבנה לקויה של מה שקראת.

סוליקו 05-08-07 11:50

תשתמש בשיטות של הפארוליטפינג זה יעזור לך

ובלי שום קשר יש תקופות שכל בן אדם נתקע בהם ..אין כזה מצב שאתה ממשיך לעלות בלי לעצור..
אם היה משו כזה עכשיו היתה רואה אותי דוחק 300 קילו

r0y 05-08-07 11:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
אין לך מושג על מה אתה מדבר, אתה נותן המלצות לא מבוססות על סמך הבנה לקויה של מה שקראת.

אז למה אתם מסתבכים להבין מה שכתבתי...מה הקטע לעשת הקודם ולהיכנס להודעה על איך לשפר תלחיצות חזה...
הנה אם כל כך קשה לכם רק תלחצו ותקראו..

http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=11029

ושמה תראה שהרבה חתירות יכול לשפר גם את הלחיצות חזה..

shikoLM 05-08-07 12:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
אז למה אתם מסתבכים להבין מה שכתבתי...מה הקטע לעשת הקודם ולהיכנס להודעה על איך לשפר תלחיצות חזה...
הנה אם כל כך קשה לכם רק תלחצו ותקראו..

http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=11029

ושמה תראה שהרבה חתירות יכול לשפר גם את הלחיצות חזה..

שוב אין לך מושג אפילו באיזה בנצ' פרס מדובר, זה ממש לא הבנצ' שאתה רגיל לעשות בחד"כ ואולי אם אתה היית מבין מה שקראת לא היית מתפרץ עם הודעות סתמיות.
ההמלצה המדוברת לא תקפה לבנצ' רגיל. חתירה אופקית תהיה מיותרת, הדבר היחיד שיקרה הוא עבודה על הפוסטריור דאלתויד וזה ממש לא יעזור לך משום שמדובר באנטגוניסט לתנועת הקירוב האופקי.

r0y 05-08-07 12:13

לא הבנתי כמעט כלום ממה כתבת...אבל אתה מנסה להגיד שמה שרשום שמה לא יהיה יעיל בשבילי או בשביל רוב המתאמנים פה?

tomerA 05-08-07 12:16

חתירה=גב
בנץ' פרס=חזה
אז איך חתירה יביא לשיפור בחזה?!
גם לי היה תקופה כמו שלך פשוט עשיתי אימון אחד שתיים, אימונים "קלים" הורדתי קצת סטים מהחזה ונתתי לו יותר לנוח.
ואז שחזרתי הישתפרתי או שתנסה לעבוד בתרגילים מבודדים כמו פלייס

Dubano 05-08-07 12:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
חתירה=גב
בנץ' פרס=חזה
אז איך חתירה יביא לשיפור בחזה?!
גם לי היה תקופה כמו שלך פשוט עשיתי אימון אחד שתיים, אימונים "קלים" הורדתי קצת סטים מהחזה ונתתי לו יותר לנוח.
ואז שחזרתי הישתפרתי או שתנסה לעבוד בתרגילים מבודדים כמו פלייס

אני מניח שגב חזק ישפר לך את השליטה במוט מכיוון שהגב מאפשר משיכה של המוט לכיוון השני

DropDead 05-08-07 14:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dubano
אני מניח שגב חזק ישפר לך את השליטה במוט מכיוון שהגב מאפשר משיכה של המוט לכיוון השני

על מה אתה מדבר ?!
בבנצ' אתה לא מושך את המוט

r0y 05-08-07 14:40

תבינו זה אותה תנועה..בשתי התנועות יש אותה עבודה רק עם התנגדול לכיוון השני מזה אומר?
נגיד בטי בר שזה חתירה ועובד על הגב מושכים מוט בדיוק כמו בלחיצות חזה רק התנועה הפוכה אז זה אומר שהתנועות משפיעות אחת על השנייה...מזה תבין שהתנועוץ כנראה משפיעות אחת על השנייה...
לפותח הנושא תנסה לעבוד חזק גם על יד אחורית בלחיצה צרפתית ולחיצות חזה בידיים קרובות שיעבדו על יד אחורית...זה יכול להשפיע הרבה...

shikoLM 05-08-07 15:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
תבינו זה אותה תנועה..בשתי התנועות יש אותה עבודה רק עם התנגדול לכיוון השני מזה אומר?
נגיד בטי בר שזה חתירה ועובד על הגב מושכים מוט בדיוק כמו בלחיצות חזה רק התנועה הפוכה אז זה אומר שהתנועות משפיעות אחת על השנייה...מזה תבין שהתנועוץ כנראה משפיעות אחת על השנייה...
לפותח הנושא תנסה לעבוד חזק גם על יד אחורית בלחיצה צרפתית ולחיצות חזה בידיים קרובות שיעבדו על יד אחורית...זה יכול להשפיע הרבה...

הדבר היחיד שאפשר להבין מזה זה שאין לך הבנה בסיסית בקינזיולוגיה.

קודם כל התנועה בטי בר היא לא הפוכה לתנועה בבנצ'.
בבנצ' התנועה בכתף היא קרוב אופקי בטי בר התנועה היא פשיטה בכתף.
התנועה ההפוכה לתנועה בבנצ' היא הרחקה אופקית, האגוניסט של התנועה הזאת הוא הפוסטריור דאלתויד.
משמע הפוסטריור דאלתויד הוא אנטגוניסט לתנועת הקרוב האופקי ולכן בעת ביצוע בנצ' הוא ימצא במצב רפוי לחלוטין.

Bullet 05-08-07 16:00

המממ זה לא ממש קשור אבל בכ"ז שווה להזכיר זאת-אם עושים בנצ', כדאי גם לחתור כדי שלא יהיו בעיות כתפיים בעתיד

toxicity 05-08-07 16:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y

אתה מפתח תאוריות מוזרות משלך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ