![]() |
אימיול!שאלה קטנה
הרגע הורדתי אימיול..אני רוצה להוריד סרט..קיצר עשיתי חיפוש זה הביא לי מלא תוצאות
זה משנה כמות האחוזים ב"מקורות שלמים" ? עוד שאלה-למה האימיול שלי עם משקפי שמש?(החמור למטה) |
חחח רק עכשיו הורדת אימול למחשב בן כמה אתה 10 ?
סתם אחי. אימיול זה סתם חרא תעבור לביטורנט,בקשר למקורות זה לא משנה. תחפש שיהיה יותר זמינות,נניח אתה מחפש סרט באיכות של dvd ? תירשום next.dvdrip כמובן שרק אם קיים איכות של dvd לסרט זה ימצא. |
ו360 קילובייט זה מהיר?:)
אממ מה זה המשקפיים שלו שם למטה? |
ציטוט:
360 קילו ביט לשניה זה סופר מהיר. המשקפיים זאת אומרת ששכחת להשים את המשקפיים בשיעור תורה :closedeyes: סתם אחי,זאת אומרת שהפיירוול שלך חוסם את האימול מעט לך את ההורדה. תאשר את האימול בפיירוול. |
איך מאשרים?
אוף ירד לי ל309 לא נראה לי שיש לי פיירוואל |
הנה עכשיו ראיתי,זה מאושר בחומת אש!
יש סיבה אחרת? |
ציטוט:
אבל אתה אומר שזה מוריד על 300+ אז סבבה.. זאת אומרת שאתה יכול להוריד 700 mb ב50 דקות.. :sbb4: |
ציטוט:
זה מאושר שם ב"חריגים" |
ציטוט:
יש לו משקפיים נכון ? הפורטים לא מאושרים כנראה בחומת אש,תכנס להגדרות באימול>חיבור>יהיה רשום לך כל מיני שטויות. תסתכל איפה שרשום לך "פורנט" חח אני מושפע מזירת הגולשים.. תיקון פורט* קליינט צריך להיות רשום לך פתח פורטים בפיירוול הפנימי משהו כזה תלחץ שם וסגור תאימול ותפעיל שוב. |
taus מה מהירות החיבור שלך ?
|
ציטוט:
|
יש לך רשת אולי ?
|
ציטוט:
עכשיו אני בטוח שאתה לא מוריד על 360Kbps אולי 360bytes, תבדוק טוב. ובקשר למה יש לך LOW ID, כמו ששאל AkunaMatata יש לך ראוטר בבית ? |
ציטוט:
אם זה נכון טהוס יצאת גזר :wub1: |
כןן??!?!?!?
תן לי תאתר הזה שמעלים תמונות |
imageshack.us
לא מזיק לי לצחוק קצת P: |
|
ציטוט:
חבל על ההורדה. |
אופס .. :blush:
יצאתי חומוס. אבל זה אומר שיש לך חיבור של 3M לפחות :\ ואם אתה לא יודע כמה יש לך, סימן שלא ביקשת. ואז לא יכול להיות שאבא\ אמא שלך דרש\ה להתחבר למסלול במהירות כזו .. |
ציטוט:
אגב תענה אם יש לך רשת כי אם כן ככה נוכל לעזור לך ותוריד עוד יותר מהר |
חח חומוס חומוס
אממ כן אבא שלי הגדיל ל2 וחצי..לא ביקשתי..נראה לי הציעו לו .. אממ..מה לא איכות טובה???חח יש לי נראה לי רשת..כאילו..יש עוד מחשב שמחוברים לרשת..כן.. הלפ מי! |
אז למה אתה אומר לי "איך בודקים" אם אתה יודע שיש לך 2.5M :dry:
לא יצאתי חומוס בסוף :] ולגבי הבעיה, לך לרואטר ותביא לי את הדגם שלו . |
ציטוט:
שים אותו בדפדפן איפה שאתה שם את האתרים שלך וכנס להעדפות באימיול ותעתיק את הפורטים לשם... אם לא הצלחתה או לא הבנתה תגיד אני כבר יחפש לך מדריך שיסביר לך הכל |
ביג באג, יש לי ראוטר של 3com, אתה יודע איך מתעסקים עם הדבר הזה?
|
עכשיו אני ישאל איך נראה הראווטר ואתם תצחקו עלי :(
יש לי משהו בערך בגובה של 40 סנטימטר,יש עליו מדבקה של וואו.נט וכתוב בקטן מודם נתב מק"ט 100297 זה זה? ממש תודה לכם.. |
אולי מישהוא ממכם יכול לעזור לי בבקשה יש לי 5 מגה המודם אצלי (5מחשבים מוצצים ממנו דם)
אבל האימיול שלי איטי כמו אני לא יודע מה אבל ממש! מה עושים חבר'ה? |
אפשר לדעת למה לעזעזל ב20 מגבייט האחרונים המהירות ירדה לי לקילובייט וחצי לשניה?חח
|
ציטוט:
תהיה יותר ספיציפי בשאלתך כדי שאוכל לעזור לך. ציטוט:
אני צריך את הדגם המדיוק שלו. |
ביגבאג שלחתי לך משהו במוניטין
|
תגידו מה אתם מעפנים אל תתעסקו עם המודם אתם יכולים לעשות משהו לא טוב ואז כל האחראיות עליו יורדת..
אני למדתי מהטעות הזאתי... אם אתם רוצים לפתוחפורטים תתקשרו לספק שלכם שעשה לכם לאנטרנט עם הרשת האלחוטית.. והוא פותח לך פורטים תוך 5 דקות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תשחק אותה ראש קטן!! תראה תהודעה הערוכה יא ליצן :boxing: :flowers: |
אני רוצה התנצלות:closedeyes:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עם כל הכבוד למהירות שטאוס הוריד את הסרט שרק 3...גם אני מוריד במהירות הזאת משום שזה קובץ פופולרי בקרב המשתפים בישראל.
כל אחד שיוריד סרטים מתורגמים באימיול קרוב לודאי יצליח להגיע למהירויות כאלו גם אם לא באופן רצוף. מה שכן, טאוס ציפיתי ממך לראות איזה סרט פורנו שם בהורדות באימיול...נגמר לך התיאבון לאניה בוקשטיין? |
ציטוט:
מישהו פה מזלזל? ליידיעתך,עכשיו נפרדתי בעקבות תשוקה לסרטים שיצאו לקולנוע,מ10 גיגא של איכות..:( ולגבי המהירות..אם ככה אני יוריד את כל הפופולרים:):) ירד לי השרק תוך שעתיים ומשהו הסודות כרגע בהורדה!!!!!! :L) |
אגב,הסודות גם פופולרי?הוא מוריד לי על 280
|
אאאהההה
נו די, למה לבאס :\ אם ההורדה שלי עולה על 200 אני מתחיל לצהול משמחה :dry: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ